- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #3.361
Aminn inşallah canım yaAyy olsun da beklerim tabii ama bu ay bende rahatim ya. Daha cok var belki ondandir bilmiyorum ama insallah sonu hayirli olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn inşallah canım yaAyy olsun da beklerim tabii ama bu ay bende rahatim ya. Daha cok var belki ondandir bilmiyorum ama insallah sonu hayirli olur.
Adi ilce kendi köy idare edicez 1 sene daha buralarda napalimOo kuzum nasıl bi yerdesin sen ya
Aa bide bugün rüyamın içinde rüya gördüm iki farklı gebelik testi yapmışım ikisinde de ikinci silik çizgi çıkmış hemen KK ya sana yazayım diye telefonu elime alıyorum, meğer rüyaymış uyanıyorum üzülüyorum sonra gerçek rüyamdan da uyanıyorum bi bakmışım sabah olmuş yani hamilelik rüyamda görecek kadar uzak değil rüyanın içinde rüya görecek kadar uzakAyyy inşaAllah o bebeğine vesile olacak olannn umudunnn gelecek inann bunaaa ❤❤❤❤
Hamdolsun kuzum bende iyiyimmm
Hangi şehir bi an kendi üni okuduğum Erzincan Kemah ilçesi aklıma geldi sen öyle diyinceAdi ilce kendi köy idare edicez 1 sene daha buralarda napalim
Ilahii dun gece bende gordum ya 4 aylik felan hamileyim karnima bakiyorum boyle Allahim sen nasip ettirmeyecegin seyin hayalini yasatmazsinAa bide bugün rüyamın içinde rüya gördüm iki farklı gebelik testi yapmışım ikisinde de ikinci silik çizgi çıkmış hemen KK ya sana yazayım diye telefonu elime alıyorum, meğer rüyaymış uyanıyorum üzülüyorum sonra gerçek rüyamdan da uyanıyorum bi bakmışım sabah olmuş yani hamilelik rüyamda görecek kadar uzak değil rüyanın içinde rüya görecek kadar uzak
Bizimde kirsehirde bi ilce canim merkezdekiler bile buranin varlığından bi haber. Ama olsun cok sukur esimleyim ya yetiyo banaHangi şehir bi an kendi üni okuduğum Erzincan Kemah ilçesi aklıma geldi sen öyle diyince
Allah kurtarsın bacımBizimde kirsehirde bi ilce canim merkezdekiler bile buranin varlığından bi haber. Ama olsun cok sukur esimleyim ya yetiyo bana
Seneye buralarida aricaz doguya gidince hakkimizda hayirlisi kuzum. SagolAllah kurtarsın bacım
Doğunun neresine geliyonuz bende oralardayımSeneye buralarida aricaz doguya gidince hakkimizda hayirlisi kuzum. Sagol
9 gün kala çıkmazki zaten döllenme olsa bile rahme yerleşecek daha bebiş :) hiç uğraşıp ufakta olsa umutlanmaya gerek yok :)K
Kayınvalidem yanımda malesef bırakmıyor ki kıbırdim 15 inde başka doktora randevum var o zaman vercem canım
Aynen canım bekleme kararı aldım zaten9 gün kala çıkmazki zaten döllenme olsa bile rahme yerleşecek daha bebiş :) hiç uğraşıp ufakta olsa umutlanmaya gerek yok :)
Hehehh ama insan rüya dahi olsa mutlu olmuyor mu? Hissediyor yaniIlahii dun gece bende gordum ya 4 aylik felan hamileyim karnima bakiyorum boyle Allahim sen nasip ettirmeyecegin seyin hayalini yasatmazsin
seneye bizde doğudayız, batıdayken çocuğu yapalım kucağımızda gidelim dedik ama yetişmedi malesef :)Seneye buralarida aricaz doguya gidince hakkimizda hayirlisi kuzum. Sagol
Canım benim ikinci denememde oldu pek belirti yaşamadım akıntı ve kasik agrisiydi uykusuzlukta regl gününe iki gun kala olmaya başladıMavi Boncugumm Eneaciz @Hatun93 @suzi88 Hayal Kocak
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle hamişleri tebrik ederim Sağlıkla kucağınıza alın inş.
Diğer arkadaşlara ve bana da inş nasip eder Rabbim.
Hamiş arkadaşlara sormak istiyorum; gebeliğinizi öğrenmeden önceki belirtilerinizi paylaşabilir misiniz.? Pko gbi sorunlar var mıydı ve kaçıncı denemede oldu? Tedaviyle mi normal yolla mı oldu?
Belirtileriniz den bahsetmişsinizdir belki de ama gerideki sayfalara baktıysam da bulamdm.
Cvplarınız için şimdiden tşkkr ederm
1 seneye belli olur kuzum daha belli diil. Sen nerdesinDoğunun neresine geliyonuz bende oralardayım
Vallahi benim derdim de o . Doguya gidersek ara vermek zorunda kalabiliriz.seneye bizde doğudayız, batıdayken çocuğu yapalım kucağımızda gidelim dedik ama yetişmedi malesef :)
İnşallah kuzum bu ay güzel haberler alırız hepimiz :) İtalyadaydım 10 gün yeni döndük. Gitmeden kan testinde negatif çıkmıştı 2 gün de odda gecikme olunca acaba geç döllenmemi oldu diye sevinmiştim ama baya kötü bir şekilde hasta oldum. Bu ay inşallh olur ya ovlasyon test siparişi verdim bugün hemen. Bakalım birde böyle deneyelim :))Nerelerdesin kuzum? Tabi hallederim şimdi bazen bildirimler gelmiyor ben sayfaya bakınca görüyorum...hadi hayırlısı inşaallah sendende bu ay güzel haber gelir
Aa bide bugün rüyamın içinde rüya gördüm iki farklı gebelik testi yapmışım ikisinde de ikinci silik çizgi çıkmış hemen KK ya sana yazayım diye telefonu elime alıyorum, meğer rüyaymış uyanıyorum üzülüyorum sonra gerçek rüyamdan da uyanıyorum bi bakmışım sabah olmuş yani hamilelik rüyamda görecek kadar uzak değil rüyanın içinde rüya görecek kadar uzak
İnşallah kuzum bu ay güzel haberler alırız hepimiz :) İtalyadaydım 10 gün yeni döndük. Gitmeden kan testinde negatif çıkmıştı 2 gün de odda gecikme olunca acaba geç döllenmemi oldu diye sevinmiştim ama baya kötü bir şekilde hasta oldum. Bu ay inşallh olur ya ovlasyon test siparişi verdim bugün hemen. Bakalım birde böyle deneyelim :))