• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim son 4 gün kaldı asilamadan sonra 11. Günüm sadece goguslerim çok aciyo başka hiç bir şey yok

Kızlar soğan kürünü çok duydum bu forumda detayını bilmiyorum ama onuda yapsam mı bu ay acaba bir sonraki ay mı denesem. Bu ay d vitamini takviyesine başladım bakalım.

Kizlar bendede göğüste baya bi sisme var sallaninca bile bi agirlik ağrı var dis yanlarda tam bide uclari buyudu kizardi baska böyle olan varmıı

Kızlar soğan kürünü çok duydum bu forumda detayını bilmiyorum ama onuda yapsam mı bu ay acaba bir sonraki ay mı denesem. Bu ay d vitamini takviyesine başladım bakalım.

Soğan kürünü yapanlar çok evet çok faydası varmış rahmi temizliyormuş ama onu zamanında gerektiği kadar yapmak gerek
Prof.ibrahim Saraçoğlu hocanın sayfasında yazar kür onun zaten.. d vitaminin kaç çıktı hangi markayı kullanıyosun ocean'ı tavsiye ederim canım kaliteli ve katkısızdır
Diğerlerinin çoğu (sağlık ocağından verdikleride dahil) paraben içeriyor

Soğan kürünü yapanlar çok evet çok faydası varmış rahmi temizliyormuş ama onu zamanında gerektiği kadar yapmak gerek
Prof.ibrahim Saraçoğlu hocanın sayfasında yazar kür onun zaten.. d vitaminin kaç çıktı hangi markayı kullanıyosun ocean'ı tavsiye ederim canım kaliteli ve katkısızdır
Diğerlerinin çoğu (sağlık ocağından verdikleride dahil) paraben içeriyor
Ben de 8 bucuk cıktı d vıtamını damla kullanıyorum sınırdaymıs🎈

Kizlar bendede göğüste baya bi sisme var sallaninca bile bi agirlik ağrı var dis yanlarda tam bide uclari buyudu kizardi baska böyle olan varmıı

Hamilelikte göğüs ağrısı şişmesi de olabilir ama eğer normalde adetine yakın oluyorsa ondanda kaynaklanabilir en iyisi adeti beklemek eğer ilk defa oluyorsa hamilelik ihtimali yüksek inşaallah bebişin seninledir

Kızlar bana hiç bildirim gelmemiş anam ben gerilerde kalmışım okuya okuya geldim buralara kadar nasılsınız bakalım ben hala adet olmadım beklemedeyim hala akıntım bazen losyon gibi bazende şeffaf jel gibi oluyo merakla bekliyorum bakalım dün sol kasığıma sancı girdi baya bide bmyle içerden yanma gibi bi his oldu hani iğnedeki ilacı damara sıkarken bi yanma olur ya öyle bi yanma oldu sol kasığımda 5 6 kere falan garip garip ağrılarım oluyo bakalım sonunu cok merak ediyorum artık burdaki testleri gördükçede öyle bi yapasım geliyo ki test zor tutuyorum kendimi az daha dayan diyorum belki bi sabah dayanamayıp yapabilirim yine

Ben de 8 bucuk cıktı d vıtamını damla kullanıyorum sınırdaymıs🎈

Ooooo çok düşükmüş kuzum ya hangisini verdiler aslında ampul damladan daha etkili çünkü onun dozajı yüksek anca o çıkartır...devit3 monovit falan kullanmıyosun dimi paraben içeriyo onlar

Kızlar sizde 15 gün arayla adet oldunuz mu ya? İlk defa başıma geldi mart ayında bu ayın 24 ünde tekrar adet olcam folik asit kullanıyordum onun yan etkisi olabilirmi? Bu konu kafamı çok kurcalıyor kadın doğuma gidemedim daha 😣😣

Kızlar bana hiç bildirim gelmemiş anam ben gerilerde kalmışım okuya okuya geldim buralara kadar nasılsınız bakalım ben hala adet olmadım beklemedeyim hala akıntım bazen losyon gibi bazende şeffaf jel gibi oluyo merakla bekliyorum bakalım dün sol kasığıma sancı girdi baya bide bmyle içerden yanma gibi bi his oldu hani iğnedeki ilacı damara sıkarken bi yanma olur ya öyle bi yanma oldu sol kasığımda 5 6 kere falan garip garip ağrılarım oluyo bakalım sonunu cok merak ediyorum artık burdaki testleri gördükçede öyle bi yapasım geliyo ki test zor tutuyorum kendimi az daha dayan diyorum belki bi sabah dayanamayıp yapabilirim yine

Ay valla merak ediyorum bende senin bu durumunu hayırla sonuçlanır inşaAllah 👩‍❤️‍👩
Dediğin akıntılar bendede oldu😍 bencede sabah tekrarla canım vardır inşaAllah yaaa

Kızlar sizde 15 gün arayla adet oldunuz mu ya? İlk defa başıma geldi mart ayında bu ayın 24 ünde tekrar adet olcam folik asit kullanıyordum onun yan etkisi olabilirmi? Bu konu kafamı çok kurcalıyor kadın doğuma gidemedim daha 😣😣
Ben hayatimda bir kere oldum canim 2015 yilinda bögurtlen kökü falan icmistim ondan diye dusunmustum o zaman 16.gun adet olmustum

15 gün arayla normal değil aslında 21-35 gün arası normal diyor doktorlar ama inşaallah bişey yoktur tekrar olursa bi doktora görün bence bide folik asit kullanmadan önce kan tahlili yaptırdın dimi? Eğer kandaki değerin düşük değilse kullanma bence çünkü folik asit vücutta depolanan bi vitamindir yediklerimizden bile alıyoruz onun bile fazlası zarar... ben hamile olmama rağmen folik asit kullanmadım hiç çünkü çok şükür kanımda eksiklik çıkmadı doktor gerek yok dedi

Back