- 1 Kasım 2015
- 1.389
- 2.002
- 133
- 35
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #3.401
Kizlar benim surekli krem renginde losyon gibi akıntım oluyor boyle olan var mi bata son5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabiliyor gebelıkteKizlar benim surekli krem renginde losyon gibi akıntım oluyor boyle olan var mi bata son5
Kizlar benim surekli krem renginde losyon gibi akıntım oluyor boyle olan var mi bata son5
Cok sukur beklemedeyim canim sen nasilsin nasil gisiyor hamilelik
Deneyebilirsin proklatın sevıyen normalseKızlar soğan kürünü çok duydum bu forumda detayını bilmiyorum ama onuda yapsam mı bu ay acaba bir sonraki ay mı denesem. Bu ay d vitamini takviyesine başladım bakalım.
Kızlar soğan kürünü çok duydum bu forumda detayını bilmiyorum ama onuda yapsam mı bu ay acaba bir sonraki ay mı denesem. Bu ay d vitamini takviyesine başladım bakalım.
Ben de 8 bucuk cıktı d vıtamını damla kullanıyorum sınırdaymısSoğan kürünü yapanlar çok evet çok faydası varmış rahmi temizliyormuş ama onu zamanında gerektiği kadar yapmak gerek
Prof.ibrahim Saraçoğlu hocanın sayfasında yazar kür onun zaten.. d vitaminin kaç çıktı hangi markayı kullanıyosun ocean'ı tavsiye ederim canım kaliteli ve katkısızdır
Diğerlerinin çoğu (sağlık ocağından verdikleride dahil) paraben içeriyor
Kizlar bendede göğüste baya bi sisme var sallaninca bile bi agirlik ağrı var dis yanlarda tam bide uclari buyudu kizardi baska böyle olan varmıı
Tıkk yok canım bekliyoruz
Ben de 8 bucuk cıktı d vıtamını damla kullanıyorum sınırdaymıs
Kızlar bana hiç bildirim gelmemiş anam ben gerilerde kalmışım okuya okuya geldim buralara kadar nasılsınız bakalım ben hala adet olmadım beklemedeyim hala akıntım bazen losyon gibi bazende şeffaf jel gibi oluyo merakla bekliyorum bakalım dün sol kasığıma sancı girdi baya bide bmyle içerden yanma gibi bi his oldu hani iğnedeki ilacı damara sıkarken bi yanma olur ya öyle bi yanma oldu sol kasığımda 5 6 kere falan garip garip ağrılarım oluyo bakalım sonunu cok merak ediyorum artık burdaki testleri gördükçede öyle bi yapasım geliyo ki test zor tutuyorum kendimi az daha dayan diyorum belki bi sabah dayanamayıp yapabilirim yine
Olabiliyor gebelıkte
İnsallah kızlar yaaaa yarın bir daha test yapayım insallah varsa biraz belli olurBanada aynısı oldu
Eneaciz kiz cikmadi mi sonucun
Ben hayatimda bir kere oldum canim 2015 yilinda bögurtlen kökü falan icmistim ondan diye dusunmustum o zaman 16.gun adet olmustumKızlar sizde 15 gün arayla adet oldunuz mu ya? İlk defa başıma geldi mart ayında bu ayın 24 ünde tekrar adet olcam folik asit kullanıyordum onun yan etkisi olabilirmi? Bu konu kafamı çok kurcalıyor kadın doğuma gidemedim daha
Kızlar sizde 15 gün arayla adet oldunuz mu ya? İlk defa başıma geldi mart ayında bu ayın 24 ünde tekrar adet olcam folik asit kullanıyordum onun yan etkisi olabilirmi? Bu konu kafamı çok kurcalıyor kadın doğuma gidemedim daha