- 3 Ekim 2018
- 237
- 261
- 53
- 27
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #3.421
Hadi ya sonra düzeldimi peki?Ben hayatimda bir kere oldum canim 2015 yilinda bögurtlen kökü falan icmistim ondan diye dusunmustum o zaman 16.gun adet olmustum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya sonra düzeldimi peki?Ben hayatimda bir kere oldum canim 2015 yilinda bögurtlen kökü falan icmistim ondan diye dusunmustum o zaman 16.gun adet olmustum
Normalde kan değerlerim baya düşük canım bağışıklığım da düşük hemen hasta oluveririm soğuk görünce. Doktor kontrolünde almadım aslında arastırıp almıştım. Regl olduktan sonra kullanmamaya başladım sanırım onun yan etkisi hamileyim sanmıştım oysaki15 gün arayla normal değil aslında 21-35 gün arası normal diyor doktorlar ama inşaallah bişey yoktur tekrar olursa bi doktora görün bence bide folik asit kullanmadan önce kan tahlili yaptırdın dimi? Eğer kandaki değerin düşük değilse kullanma bence çünkü folik asit vücutta depolanan bi vitamindir yediklerimizden bile alıyoruz onun bile fazlası zarar... ben hamile olmama rağmen folik asit kullanmadım hiç çünkü çok şükür kanımda eksiklik çıkmadı doktor gerek yok dedi
Bana olmuştu bi kere, doktora da gitmiştim bi sorun yok demişti anlam veremedim doktor da yeterli bi açıklama yapmadıKızlar sizde 15 gün arayla adet oldunuz mu ya? İlk defa başıma geldi mart ayında bu ayın 24 ünde tekrar adet olcam folik asit kullanıyordum onun yan etkisi olabilirmi? Bu konu kafamı çok kurcalıyor kadın doğuma gidemedim daha
gecti bak ara hadiAramadık kuzumm 4 ü biraz geçsin diye bekliyorum
Neyden kaynaklı olduğunu açıklamıyor doktorlar şu hastalığın var şu ilaçları kullan diyip geçiştiryor hepsi. O ay hamile kalcam sanmıştım lekelenmedir sandım ilk başlarda ama sonra baya yoğun kanamam olunca hüsrana uğradımBana olmuştu bi kere, doktora da gitmiştim bi sorun yok demişti anlam veremedim doktor da yeterli bi açıklama yapmadı
Normalde kan değerlerim baya düşük canım bağışıklığım da düşük hemen hasta oluveririm soğuk görünce. Doktor kontrolünde almadım aslında arastırıp almıştım. Regl olduktan sonra kullanmamaya başladım sanırım onun yan etkisi hamileyim sanmıştım oysaki
gecti bak ara hadi
Allah onlari bildigi gibi yapsin emi olsun kuzum sabah ogrenirsin. Bide hangi hastaneye gonderiliyo kanlar o sehirin devlet hastanesidir buyuk ihtimalle onun sitesinden sende gorebilirsin.Kanlar geç gönderilmiş. Bugün çıkmayabilirmiş
Allah onlari bildigi gibi yapsin emi olsun kuzum sabah ogrenirsin. Bide hangi hastaneye gonderiliyo kanlar o sehirin devlet hastanesidir buyuk ihtimalle onun sitesinden sende gorebilirsin.
Kanlar geç gönderilmiş. Bugün çıkmayabilirmiş
Bi bak bence yinede canim bizim saglik ocagida ayni sekilde gonderiyor ben gormustum sonuclarimi.Evet bizde sorduk ama göremiyormuşuzz öyle dendi
Ben de öyle sanmıştım malesef hatta hormon tahlili yaptı pko değerleri çıkmasına rağmen hiçbir şey söylemedi.. aylar sonra başka doktordan öğrendimNeyden kaynaklı olduğunu açıklamıyor doktorlar şu hastalığın var şu ilaçları kullan diyip geçiştiryor hepsi. O ay hamile kalcam sanmıştım lekelenmedir sandım ilk başlarda ama sonra baya yoğun kanamam olunca hüsrana uğradım
İyi bi yer olur insallah bakalim dua ediyorum. Sen elini çabuk tutInsallah canim. Oralarda.zor oluyor hastane isleri. Bide asker polis esiysen daha zorr insan korkuyor yollara cikmaya
Canım enabızdan baktımda şimdi hiç prolaktin seviyeme bakılmamış. Bilmiyorum o yüzden normal mi değil miDeneyebilirsin proklatın sevıyen normalse
Duzeldi mi bilmiyorum uzerine hamile kalmistim canim sonra duzeldi☺Hadi ya sonra düzeldimi peki?
D vitamini en son 10.ayda baktırmışım değerim 10 çıkmış canım. O zaman devit kullanmıştım sonra bir daha baktırmadım ama bir yararı olduğunu sanmıyorum. Şimdi ocean aldım onu kullanmaya başladım dün itibariyle bakalım. Soğan kürüne bakiyim ozaman.Soğan kürünü yapanlar çok evet çok faydası varmış rahmi temizliyormuş ama onu zamanında gerektiği kadar yapmak gerek
Prof.ibrahim Saraçoğlu hocanın sayfasında yazar kür onun zaten.. d vitaminin kaç çıktı hangi markayı kullanıyosun ocean'ı tavsiye ederim canım kaliteli ve katkısızdır
Diğerlerinin çoğu (sağlık ocağından verdikleride dahil) paraben içeriyor
Hay Allah ya sağlık ocağındamı verdin aynı gün çıkmaz zaten bende ertesi gün sonucu alırım hep hatta bu sefer sonuç garanti olsun diye 2 gün sonra gittim
Neyse sabır kuzum yarını beklicez napalım
Bi bak bence yinede canim bizim saglik ocagida ayni sekilde gonderiyor ben gormustum sonuclarimi.
Sogan kürünü öneririm canim ben gecen ay 15.gün yaptim bu ayda hayit hapi kullandim ins ise yaramistirD vitamini en son 10.ayda baktırmışım değerim 10 çıkmış canım. O zaman devit kullanmıştım sonra bir daha baktırmadım ama bir yararı olduğunu sanmıyorum. Şimdi ocean aldım onu kullanmaya başladım dün itibariyle bakalım. Soğan kürüne bakiyim ozaman.