• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
15 gün arayla normal değil aslında 21-35 gün arası normal diyor doktorlar ama inşaallah bişey yoktur tekrar olursa bi doktora görün bence bide folik asit kullanmadan önce kan tahlili yaptırdın dimi? Eğer kandaki değerin düşük değilse kullanma bence çünkü folik asit vücutta depolanan bi vitamindir yediklerimizden bile alıyoruz onun bile fazlası zarar... ben hamile olmama rağmen folik asit kullanmadım hiç çünkü çok şükür kanımda eksiklik çıkmadı doktor gerek yok dedi
Normalde kan değerlerim baya düşük canım bağışıklığım da düşük hemen hasta oluveririm soğuk görünce. Doktor kontrolünde almadım aslında arastırıp almıştım. Regl olduktan sonra kullanmamaya başladım sanırım onun yan etkisi😔 hamileyim sanmıştım oysaki😐😐

Kızlar sizde 15 gün arayla adet oldunuz mu ya? İlk defa başıma geldi mart ayında bu ayın 24 ünde tekrar adet olcam folik asit kullanıyordum onun yan etkisi olabilirmi? Bu konu kafamı çok kurcalıyor kadın doğuma gidemedim daha 😣😣
Bana olmuştu bi kere, doktora da gitmiştim bi sorun yok demişti anlam veremedim doktor da yeterli bi açıklama yapmadı 🤷🏼‍♀️😒

Bana olmuştu bi kere, doktora da gitmiştim bi sorun yok demişti anlam veremedim doktor da yeterli bi açıklama yapmadı 🤷🏼‍♀️😒
Neyden kaynaklı olduğunu açıklamıyor doktorlar şu hastalığın var şu ilaçları kullan diyip geçiştiryor hepsi. O ay hamile kalcam sanmıştım lekelenmedir sandım ilk başlarda ama sonra baya yoğun kanamam olunca hüsrana uğradım 😔😔

Normalde kan değerlerim baya düşük canım bağışıklığım da düşük hemen hasta oluveririm soğuk görünce. Doktor kontrolünde almadım aslında arastırıp almıştım. Regl olduktan sonra kullanmamaya başladım sanırım onun yan etkisi😔 hamileyim sanmıştım oysaki😐😐

İnşaallah ondan olmuştur canım üzülme nasip vakti gelince olacak inşaallah😘
Bağışıklığın düşükse bol c vitamini tüket bide kan değerlerine baktır canım mesela d vitaminin düşükse o da bağışıklığı düşürür
Demir b12 bunlarda önemli
Hamilelikte zaten vücut direnci dahada düşüyor o zaman daha zorlanırsın lütfen ihmal etme baktır sağlık ocağındada bakıyorlar bütün kan değerlerime bakmak istiyorum de

Kanlar geç gönderilmiş. Bugün çıkmayabilirmiş :KK43:

Hay Allah ya 😒 sağlık ocağındamı verdin aynı gün çıkmaz zaten bende ertesi gün sonucu alırım hep hatta bu sefer sonuç garanti olsun diye 2 gün sonra gittim
Neyse sabır kuzum yarını beklicez napalım

Neyden kaynaklı olduğunu açıklamıyor doktorlar şu hastalığın var şu ilaçları kullan diyip geçiştiryor hepsi. O ay hamile kalcam sanmıştım lekelenmedir sandım ilk başlarda ama sonra baya yoğun kanamam olunca hüsrana uğradım 😔😔
Ben de öyle sanmıştım malesef😔 hatta hormon tahlili yaptı pko değerleri çıkmasına rağmen hiçbir şey söylemedi.. aylar sonra başka doktordan öğrendim

Soğan kürünü yapanlar çok evet çok faydası varmış rahmi temizliyormuş ama onu zamanında gerektiği kadar yapmak gerek
Prof.ibrahim Saraçoğlu hocanın sayfasında yazar kür onun zaten.. d vitaminin kaç çıktı hangi markayı kullanıyosun ocean'ı tavsiye ederim canım kaliteli ve katkısızdır
Diğerlerinin çoğu (sağlık ocağından verdikleride dahil) paraben içeriyor
D vitamini en son 10.ayda baktırmışım değerim 10 çıkmış canım. O zaman devit kullanmıştım sonra bir daha baktırmadım ama bir yararı olduğunu sanmıyorum. Şimdi ocean aldım onu kullanmaya başladım dün itibariyle bakalım. Soğan kürüne bakiyim ozaman.

Hay Allah ya 😒 sağlık ocağındamı verdin aynı gün çıkmaz zaten bende ertesi gün sonucu alırım hep hatta bu sefer sonuç garanti olsun diye 2 gün sonra gittim
Neyse sabır kuzum yarını beklicez napalım

Yok canım geçen verdiğimde aynı gün 4 de çıktı. Bu sefer kanları almaya gelen araç geç gelmiş diye böyle olmuş. 2 gün sonra gidince nasıl garanti oluyor ki canım o_O

D vitamini en son 10.ayda baktırmışım değerim 10 çıkmış canım. O zaman devit kullanmıştım sonra bir daha baktırmadım ama bir yararı olduğunu sanmıyorum. Şimdi ocean aldım onu kullanmaya başladım dün itibariyle bakalım. Soğan kürüne bakiyim ozaman.
Sogan kürünü öneririm canim ben gecen ay 15.gün yaptim bu ayda hayit hapi kullandim ins ise yaramistir

Back