• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen neler yaptın nasıl gidiyor hamilelik okuyamadım henüz mesajları :) Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm

İnşallah kuzum bu ay güzel haberler alırız hepimiz :) İtalyadaydım 10 gün yeni döndük. Gitmeden kan testinde negatif çıkmıştı 2 gün de odda gecikme olunca acaba geç döllenmemi oldu diye sevinmiştim ama baya kötü bir şekilde hasta oldum. Bu ay inşallh olur ya ovlasyon test siparişi verdim bugün hemen. Bakalım birde böyle deneyelim :))

Ah dimiii ordaydın ne güzel gezmişsindir nasıl geçti beğendin mi? 😍 hava değişikliği iyi geliyor insana... Şimdi daha enerjik ve pozitifsindir inşaallah 🥰 kaldığımız yerden devam bu ay daha sıkı çalışırsın inşaallah çift çizgi gelir canımmm🤲👩‍❤️‍👩
Bende dün doktora gittim işte kuzum ilk defa
çok şükür keseyi gördüm son adetime göre 6 haftalık ama 4 gün geriden geliyor dedi
Bide tiroidim 2.88 çıkmıştı referansın altında aslında ama doktor bir tık üstünde çıkmış sorun olmaz ama yinede endokrine git dedi bu sabah gel dediler ama gidemedim
Hayırlısı inşaallah bakalım bizde bekliyoruz böyle🙄

Yaaaa Allah seniiiii ne yapsınnnnn gebee yapsınnn e miiiiiii güldürdün beniiiii 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩 Rüyanda bile bana haber veriyorsunnnn maşaAllah yaaaaaa. İnşaAllah gerçek olurrrrrr yaaa
Yaaaa işte olur inşallah da gerçek haber veririm 😀😀😀❤️🙏🏻

Eneaciz Eneaciz canım sayfa ni okuyunca gerçekten çok duygulandım ve seni tebrik ediyorum inşallah hamililigin boyu rahat ve çok mutlu olursun ne güzel ya gerçekten ne diyeceğimi bilemedim sen güçlü kuzum hayat boyu öyle kal doktorlar çok sacmalamis orda olsaydikta bitane suratına patlatsaydik ona ne ya şimdi doktora sinirlendim neyse canım uzun oldu 😍😍💝💝💝💝💝💞💕

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm Eneaciz Eneaciz Hayhatun Hayhatun Whitechocolate-2020 Whitechocolate-2020 Hayal Kocak Hayal Kocak
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle hamişleri tebrik ederim Sağlıkla kucağınıza alın inş.
Diğer arkadaşlara ve bana da inş nasip eder Rabbim.
Hamiş arkadaşlara sormak istiyorum; gebeliğinizi öğrenmeden önceki belirtilerinizi paylaşabilir misiniz.? Pko gbi sorunlar var mıydı ve kaçıncı denemede oldu? Tedaviyle mi normal yolla mı oldu?
Belirtileriniz den bahsetmişsinizdir belki de ama gerideki sayfalara baktıysam da bulamdm.
Cvplarınız için şimdiden tşkkr ederm 😉
Allah razı olsun canım inşallahhhh darısı basına olur. Ben sağ over pko luyum. Soldada kistlerim vardı iki ayn önce soğan suyu içtim Bi ay sonrasında sekeri azalttım pkoyu azdırıomus. Kistim eridi düzenli üç dört aydr da folik asit kullanıyorum sonuc hamileyim. Belirtileri adet sancısı akıntı ve bulantısı. Her ne k adar simdi azaldıysada.) :halay::KK53:

Ne zaman gideceksin? Eneaciz Eneaciz de daha gitmedi randevusunu bekliyor
Aslında ne kadar geç o kadar iyi... Tabi sabretmek zor geliyor bize
Ben sadece keseyi gördüm daha iş bitmedi şimdi böyle olunca insan acaba bebeğimi görüp kalp atışını duyabilecekmiyim diye düşünüp duruyor... inşaallah hepsini görürüz💗
Bende randevu gelmesini beklıyorum canısı 😘 merak edıyorum aslında ama hepsini birden yasayıp toptan huzurlu olmaksa istiyorum garantiye oynuyorum :dua::anne:

Ah dimiii ordaydın ne güzel gezmişsindir nasıl geçti beğendin mi? 😍 hava değişikliği iyi geliyor insana... Şimdi daha enerjik ve pozitifsindir inşaallah 🥰 kaldığımız yerden devam bu ay daha sıkı çalışırsın inşaallah çift çizgi gelir canımmm🤲👩‍❤️‍👩
Bende dün doktora gittim işte kuzum ilk defa
çok şükür keseyi gördüm son adetime göre 6 haftalık ama 4 gün geriden geliyor dedi
Bide tiroidim 2.88 çıkmıştı referansın altında aslında ama doktor bir tık üstünde çıkmış sorun olmaz ama yinede endokrine git dedi bu sabah gel dediler ama gidemedim
Hayırlısı inşaallah bakalım bizde bekliyoruz böyle🙄
Çok güzel geçti gerçekten iyi geldi bana :) ama çok yoruldum hamile olsaydım muhtemelen vücudum hiç dayanmazdı. Çünkü son gün artık çok yürümekten birazda havanın sürekli değişken olmasından kaynaklı hastalandım ateşlendim falan. Şuan ilaç kullanıyorum :) ohh ohh maşallah geriden gelsin sağlıklı olsunda inşallah. Kalp atışını da tez zamanda duyarsın umarım :21:

Var gibi duruyo canım ya ay inşallah dahada koyulaşır :nazar::nazar::KK9:sizi gördükçe son testimide yapasım geliyo kendimi zor tutuyorum ağlayasım geliyo :KK61::KK61:

Back