Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy inşaAllah o bebeğine vesile olacak olannn umudunnn gelecek inann bunaaa ❤❤❤❤

Hamdolsun kuzum bende iyiyimmm
Aa bide bugün rüyamın içinde rüya gördüm iki farklı gebelik testi yapmışım ikisinde de ikinci silik çizgi çıkmış hemen KK ya sana yazayım diye telefonu elime alıyorum, meğer rüyaymış uyanıyorum üzülüyorum sonra gerçek rüyamdan da uyanıyorum bi bakmışım sabah olmuş yani hamilelik rüyamda görecek kadar uzak değil rüyanın içinde rüya görecek kadar uzak

Ilahii dun gece bende gordum ya 4 aylik felan hamileyim karnima bakiyorum boyle Allahim sen nasip ettirmeyecegin seyin hayalini yasatmazsin

Canım benim ikinci denememde oldu pek belirti yaşamadım akıntı ve kasik agrisiydi uykusuzlukta regl gününe iki gun kala olmaya başladı

Nerelerdesin kuzum? Tabi hallederim şimdi bazen bildirimler gelmiyor ben sayfaya bakınca görüyorum...hadi hayırlısı inşaallah sendende bu ay güzel haber gelir
İnşallah kuzum bu ay güzel haberler alırız hepimiz :) İtalyadaydım 10 gün yeni döndük. Gitmeden kan testinde negatif çıkmıştı 2 gün de odda gecikme olunca acaba geç döllenmemi oldu diye sevinmiştim ama baya kötü bir şekilde hasta oldum. Bu ay inşallh olur ya ovlasyon test siparişi verdim bugün hemen. Bakalım birde böyle deneyelim :))

Yaaaa Allah seniiiii ne yapsınnnnn gebee yapsınnn e miiiiiii güldürdün beniiiii Rüyanda bile bana haber veriyorsunnnn maşaAllah yaaaaaa. İnşaAllah gerçek olurrrrrr yaaa

Şu umutlarımız da olmasaa ne yapardıkkk

Allah'ın izniyleee güzel bir haber de senden gelecek inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…