- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #25.321
amin amin aminnn insallah...14 Eylül 2017 doğumlu canım...
Rabbim yavrularımızı her türlü belalardan felaketlerden şerlerden hastalıklardan korusun ve onları sağlıkla büyütebilmeyi bizlere nasip etsin amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin amin aminnn insallah...14 Eylül 2017 doğumlu canım...
Rabbim yavrularımızı her türlü belalardan felaketlerden şerlerden hastalıklardan korusun ve onları sağlıkla büyütebilmeyi bizlere nasip etsin amin
amin amin aminnn insallah...
hic doktora gozuktun mu cnm hic bi sorun yok dimi ona rağmen mi 1 yildir olmuyor .iyiki bizde korunmayi biraktik sonucta bilemeyiz dimi belki bizde uzun sure bekleriz belli mi olurEskiden burda "2017 anne adayları ve anneleri" diye bi topik vardı o sayfaya başından beri yazardım doğumdan sonra da ara ara yazmaya devam ettim ama daha sonraları kimse yazmadı herkes kayboldu gitti
Canim ben ilkini epidural oldum ve super gecmisti ikincisini sipinal oldum bebegi cikarirken karnima okadar bastirdilarki dogumdan sonra mide agrisi yasadim oylr boyle degil 20 gun midemden mahfoldum ameliyatimla ilgili hic sikinti yasamadim ama o bastirma neydi ya sanki normal dogum yaptiriyorlarBanada spinal hiç yaramadı bide o kadar överler rahatmış falan diye
Ne rahatı ya bi kere bele yaptıkları o kocaman iğnenin acısından yerimden hopladım
Sonra karnıma acayip bastırdılar canım çok yandı bağırdım. Bunu bi tek ben mi yaşadım o nasıl bi bastırmaktı öyle anlamadım
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar ve hayırlı doğumlar nasip etsin
Nasip olursa inşâAllah ssvd denemek isterim
Yapan çok var hatta 2 sezeryandan sonra normal doğum yapanlar bile var yeterki doktorunu bul ben bi tane buldum hatta kürtajdan önce ona gitmiştim çok yaptırıyor o
karşıda gerçi uzak nasıl olur bilmem ama hayırlısıyla hamile kalsamda onu o zaman düşünürüm artık
Facebook'ta ssvd grubu var çok faydalı bi yer
doğum yapanlar orda hikayelerini yazıyolar hep. Bu arada kastettiğin yumurtlama akıntısı şeffaf, yapışkan, uzayan formda dimi
Canim ben ilkini epidural oldum ve super gecmisti ikincisini sipinal oldum bebegi cikarirken karnima okadar bastirdilarki dogumdan sonra mide agrisi yasadim oylr boyle degil 20 gun midemden mahfoldum ameliyatimla ilgili hic sikinti yasamadim ama o bastirma neydi ya sanki normal dogum yaptiriyorlar
hic doktora gozuktun mu cnm hic bi sorun yok dimi ona rağmen mi 1 yildir olmuyor .iyiki bizde korunmayi biraktik sonucta bilemeyiz dimi belki bizde uzun sure bekleriz belli mi olur
Napıyosunuz kızlar ne var ne yok?
Uyumuyor ki cadı bende ayaktayım halaBen de uyumadım
Doğum yaklaştı aynen zorlanmaya başladım zaten artık bugün izne ayrılıyotum son iş günüm. Heyecan var, endişe var nasıl yapcam nasıl olcak merakı Sağlıkla kucağıma alırım inşallah.Ben evdeyim çok sıkıldım yine
Sen napıyosun doğumun yaklaştı en zor zamanların ama çok az kaldı heyecan var mı
Oooo hayırlı olsun tatlımKızlar selamınaleyküm
Aynen öyle yapmaya çalışıyorum bebeklerini kaybettim ben bunun için ayaktayım kimse için üzülmek istemiyorumCnm benim nolur kendine cok dikkat et. Suan onemli olan sen ve bebeginsin. Gerisini. S... et. Ve hayatta hicbir sey son degildildir. Yeni guzel seylerin baslangicidir.hep pozitif ol ki hayat sana guzellikler sunsun. Bi daha yok bole bi hayat...
İnsllah canimmbenim insllh sende kavuşursun ikinci evladınaÜzüldüm canım ne diyeyim hakkında hayırlısı olur inşallah sağlıkla yavrunu kucağına alıp huzurla güzel bir başlangıçla devam edersin hayatına
Hayirli olsun cnm .Kızlar selamınaleyküm
Doğum yaklaştı aynen zorlanmaya başladım zaten artık bugün izne ayrılıyotum son iş günüm. Heyecan var, endişe var nasıl yapcam nasıl olcak merakı Sağlıkla kucağıma alırım inşallah.
Senin nasıl gidiyor çalışmalar kuzum rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah