- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #25.301
En doğru zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarımız olacak inşallah tatlımDuymuştum kuzum onu da spermleri yönlendiriyormuş sanırım bizim sayımız artsın da ondan da kullanırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En doğru zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarımız olacak inşallah tatlımDuymuştum kuzum onu da spermleri yönlendiriyormuş sanırım bizim sayımız artsın da ondan da kullanırız
Şnsallah canım Allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasınEn doğru zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarımız olacak inşallah tatlım
Amin tatlımmŞnsallah canım Allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın
devam ediyor sanırım bebeğim tam anlayamıyorum. Çok hastayım. Ateşim var boğazım şişti. Vücudum çok ağrıyor sızlıyor. Uyuyamadım bu saat oldu. Kalktım 2 tane mandalina yedim biraz gözlerim açıldı. Şifayı kaptım sanırım
Sizin orda da çok hissettiniz mi kuzum.
yaa ankarada olduğunu bilmiyordum kuzum. Bizde hissettikÇok geçmiş olsun canım yaa Rabbim şifa versin. Zencefil, bal, limon, sirke karıştırıp sıcak suyla iç canım. Çok iyi gelir ve ilerlemesini engeller.
Ankara burası kuzum. Bize yakın olan bi yerde sık oluyor. Her artçıyı neredeyse hissediyoruz
Rabbim bekletmesin canım2 tane kist olusmus erimemıs duphaston ve tarlusal verdi 2 ay kullan kistler yok edelim sonra gebelik ıcın konusalım dedi bugunku kontrolumden nameler 2 yıl oldu 2 ay nedir ki bekleriz dedım
Mavi Boncugumm boncuğum bu arada sarı sulu akıntım devam ediyor.
2 tane kist olusmus erimemıs duphaston ve tarlusal verdi 2 ay kullan kistler yok edelim sonra gebelik ıcın konusalım dedi bugunku kontrolumden nameler 2 yıl oldu 2 ay nedir ki bekleriz dedım
Agrımın olmamasına Dr da cok sasırdı agrınesıgın yuksek olabilir dedi 10 gun gecikti canım evet oldum sandım leke geldi 2 gun sonra gelmedi su an 11. Gun tarlusal ıcıyorumİnşallah adetinle atarsın canım ya yumurtalık kistleri genelde hep kendiliğinden gidiyo
Bizim N Nisanesintisi01 'nin 7,5 cm kisti vardı ilaç bile kullanmamıştı kendiliğinden adetle gitti. Peki bu kistlerden dolayı ağrın oluyormu ve adet gecikmen oldu mu?
Evet 2 gün geçtiRegl geçti mi canım
Sonuç ne zaman çıkacakEvet 2 gün geçti
Bugün çıkacak canımSonuç ne zaman çıkacak
Hadi bakalım merak ettimBugün çıkacak canım
cok sujur iyiyiz cnm sen nasilsin?az once baktimda ekim 2020 anneleri topigi acilmis yeni.birkac anne adayi orda bizde orda oluruz insallah.ekim 2013 ekim 2016 buda nasip olursa ekim 2020 olurmu acaba? hatta hamilelik cetveline bile baktim bu ay tutarsa 19 ekim beklenen dogum tarihi oluyor ..ordaki kizlara da bi slm verip hamis adayi olarak beklesrmmi diye düşünmedim degil.sonra yok biras sabret cok erken henuz dedim
cok sujur iyiyiz cnm sen nasilsin?az once baktimda ekim 2020 anneleri topigi acilmis yeni.birkac anne adayi orda bizde orda oluruz insallah.ekim 2013 ekim 2016 buda nasip olursa ekim 2020 olurmu acaba? hatta hamilelik cetveline bile baktim bu ay tutarsa 19 ekim beklenen dogum tarihi oluyor ..ordaki kizlara da bi slm verip hamis adayi olarak beklesrmmi diye düşünmedim degil.sonra yok biras sabret cok erken henuz dedim
evet cnm ikiside ekim dogumlu. insallah hayirlisi olur .biraz eski konulari karistirdim seninde bazi yorumlarina denk geldim oğlusun kac dogumlu cnm?Amin inşâAllah canım 2 çocuğunda ekimde doğdu demek...bende ekimde doğdum 1 senedir bekliyorum ah ne güzel olurdu
evet cnm ikiside ekim dogumlu. insallah hayirlisi olur .biraz eski konulari karistirdim seninde bazi yorumlarina denk geldim oğlusun kac dogumlu cnm?