- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #25.261
Evet kuzum ya dermanım yok hiç. Teşekkür ederimHasta mı oldun kuzucum çok geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kuzum ya dermanım yok hiç. Teşekkür ederimHasta mı oldun kuzucum çok geçmiş olsun
Yine bir şeyler içmeye çalış mümkünse canımEvet kuzum ya dermanım yok hiç. Teşekkür ederim
şuan sallama çaydan başka içebileceğim bişey yok bari boğazım yumaşasınYine bir şeyler içmeye çalış mümkünse canım
Ne içindi canımSelam kızlar ben kan tahlilimi verdim yarın belli olacak inşallah
Hamilelik için canımşuan sallama çaydan başka içebileceğim bişey yok bari boğazım yumaşasın
Ne içindi canım
klomeni erkeklerde mi kullanıyormuş canımKızlar merhaba biz de 5 aydır deniyoruz henüz hiç hamile kalamadım .. geçen ay eşime test yaptırdık sperm sayımız az çıktı sayı dışında sorunumuz yok tedaviye başladık klomen kullanıyor eşim ne kadar etkili olur bilmiyorum insallah ben de hamile kalabilirim
İnşallah güzel haberler alırsın tatlımHamilelik için canım
Ben sürekli buralardayım ondandır bende hatırlamıyorumklomeni erkeklerde mi kullanıyormuş canım
İnşallah güzel haberler alırsın tatlım
İsmin tanıdık geldi ama geçmişte muhabebtimiz olmuş muydu hatırlayamadım
Regl geçti mi canımBen sürekli buralardayım ondandır bende hatırlamıyorum
Teşekkür ederim kuzum. Şuan bu dediklerini yapacak kimsem yok
Kızlar merhaba biz de 5 aydır deniyoruz henüz hiç hamile kalamadım .. geçen ay eşime test yaptırdık sperm sayımız az çıktı sayı dışında sorunumuz yok tedaviye başladık klomen kullanıyor eşim ne kadar etkili olur bilmiyorum insallah ben de hamile kalabilirim
annemler yakında sayılmaz uzakta sayılmaz kuzum otobüsle 1 saatlik mesafe. Ama annem babam da hasta zaten bana da onlardan bulaştı bi kaç gündür oraya git gel ev işi misafir şu bu hem yoruldum hem onlardan kaptım geldim.Keşke yakınımda olaydın ben yapardım sana
Rabbim yardımcın olsun gülüm
Sıcak bişeyler iç bari bol limon sık
Annenler uzakta mı? Çocuk olunca hastalanmak çok daha kötü oluyo yatıp dinlenemiyosun bide senden çocuğa geçiyo falan ayy zor durumlar ya bizde ara ara yaşıyoruz ama yatamıyorum çocuğa bakmak zorundayım sabahın köründe kalkıyor bide
Evet canım sperm artısı için kullanılıyormuşklomeni erkeklerde mi kullanıyormuş canım
İnşallah güzel haberler alırsın tatlım
İsmin tanıdık geldi ama geçmişte muhabebtimiz olmuş muydu hatırlayamadım
Aynen canım eşim kullanıyor :) doktorumuz verdi sperm artısı sağlıyormuş erkeklerde ayrıca keci boynuzu kürü de yapıyoruz daha bir daha test vermedik insallah düzelmiştirHoşgeldin bacım inşallah sağlıkla nasip olur hepimize. Eşim klomen kullanıyor derken o kısmı bende anlayamadım?
Sayı düşüklüğü için keçiboynuzu ve çakşır öneriliyor
yaa ilk defa duydumEvet canım sperm artısı için kullanılıyormuş
Ben de çok şaşırdım doktor verdiği zaman arastırdım gerçekten çok kullanan varmış sperm artısı için testesteron hormonunu uyarıyormuş o da sperm çıkışı saglıyotmısyaa ilk defa duydum
İnşallah işe yarar canımmmBen de çok şaşırdım doktor verdiği zaman arastırdım gerçekten çok kullanan varmış sperm artısı için testesteron hormonunu uyarıyormuş o da sperm çıkışı saglıyotmıs
Aynen canım eşim kullanıyor :) doktorumuz verdi sperm artısı sağlıyormuş erkeklerde ayrıca keci boynuzu kürü de yapıyoruz daha bir daha test vermedik insallah düzelmiştir
İnsallah kuzum doktor çok ümitli konuştu aama ben artık doktorlara da güvenmiyorum olmayacak bir şeyse oyalamasa bizi diyorum aşılama falan yaptırırız en azından ama olur diyor bilmiyorum kafam çok karışıkİnşallah işe yarar canımmm
Yaşlar kaç canım. 5 ay daha erken bi süreİnsallah kuzum doktor çok ümitli konuştu aama ben artık doktorlara da güvenmiyorum olmayacak bir şeyse oyalamasa bizi diyorum aşılama falan yaptırırız en azından ama olur diyor bilmiyorum kafam çok karışık