• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba biz de 5 aydır deniyoruz henüz hiç hamile kalamadım .. geçen ay eşime test yaptırdık sperm sayımız az çıktı sayı dışında sorunumuz yok tedaviye başladık klomen kullanıyor eşim ne kadar etkili olur bilmiyorum 🤷‍♀️ insallah ben de hamile kalabilirim 🙏🏽

Kızlar merhaba biz de 5 aydır deniyoruz henüz hiç hamile kalamadım .. geçen ay eşime test yaptırdık sperm sayımız az çıktı sayı dışında sorunumuz yok tedaviye başladık klomen kullanıyor eşim ne kadar etkili olur bilmiyorum 🤷‍♀️ insallah ben de hamile kalabilirim 🙏🏽
klomeni erkeklerde mi kullanıyormuş canım
Hamilelik için canım
İnşallah güzel haberler alırsın tatlım 😍😍
İsmin tanıdık geldi ama geçmişte muhabebtimiz olmuş muydu hatırlayamadım 🤭

Teşekkür ederim kuzum. Şuan bu dediklerini yapacak kimsem yok 😞

Keşke yakınımda olaydın ben yapardım sana
Rabbim yardımcın olsun gülüm🙁
Sıcak bişeyler iç bari bol limon sık
Annenler uzakta mı? Çocuk olunca hastalanmak çok daha kötü oluyo yatıp dinlenemiyosun bide senden çocuğa geçiyo falan ayy zor durumlar ya bizde ara ara yaşıyoruz ama yatamıyorum çocuğa bakmak zorundayım sabahın köründe kalkıyor bide

Hoşgeldin bacım inşallah sağlıkla nasip olur hepimize. Eşim klomen kullanıyor derken o kısmı bende anlayamadım? 🤔
Sayı düşüklüğü için keçiboynuzu ve çakşır öneriliyor

Keşke yakınımda olaydın ben yapardım sana
Rabbim yardımcın olsun gülüm🙁
Sıcak bişeyler iç bari bol limon sık
Annenler uzakta mı? Çocuk olunca hastalanmak çok daha kötü oluyo yatıp dinlenemiyosun bide senden çocuğa geçiyo falan ayy zor durumlar ya bizde ara ara yaşıyoruz ama yatamıyorum çocuğa bakmak zorundayım sabahın köründe kalkıyor bide
annemler yakında sayılmaz uzakta sayılmaz kuzum otobüsle 1 saatlik mesafe. Ama annem babam da hasta zaten bana da onlardan bulaştı bi kaç gündür oraya git gel ev işi misafir şu bu hem yoruldum hem onlardan kaptım geldim.
Evet bugün benim de aklıma geldi bebek olsa hasta olsam ne yapardım acaba diye 😔

Hoşgeldin bacım inşallah sağlıkla nasip olur hepimize. Eşim klomen kullanıyor derken o kısmı bende anlayamadım? 🤔
Sayı düşüklüğü için keçiboynuzu ve çakşır öneriliyor
Aynen canım eşim kullanıyor :) doktorumuz verdi sperm artısı sağlıyormuş erkeklerde ayrıca keci boynuzu kürü de yapıyoruz daha bir daha test vermedik insallah düzelmiştir 🙏🏽

Aynen canım eşim kullanıyor :) doktorumuz verdi sperm artısı sağlıyormuş erkeklerde ayrıca keci boynuzu kürü de yapıyoruz daha bir daha test vermedik insallah düzelmiştir 🙏🏽

Anaa ciddenmi valla ilk defa duydum😱
Ee madem böyle bişey var niye diğer doktorlar vermiyo bi sürü insan var bu sorunu yaşayan
Hani o kadar pahalıya satılan bi sürü takviye ilaçlar var o zaman bunu verseler ya
İnşallah en kısa zamanda güzel sonuç alırsınız🤗

İnşallah işe yarar canımmm🙃🙃
İnsallah kuzum doktor çok ümitli konuştu aama ben artık doktorlara da güvenmiyorum olmayacak bir şeyse oyalamasa bizi diyorum aşılama falan yaptırırız en azından ama olur diyor bilmiyorum kafam çok karışık 🤦🏻‍♀️

İnsallah kuzum doktor çok ümitli konuştu aama ben artık doktorlara da güvenmiyorum olmayacak bir şeyse oyalamasa bizi diyorum aşılama falan yaptırırız en azından ama olur diyor bilmiyorum kafam çok karışık 🤦🏻‍♀️
Yaşlar kaç canım. 5 ay daha erken bi süre

Back