- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #25.181
Kız benim gücüm yok gücümAhaha nasıl yok kız zevk almaya bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız benim gücüm yok gücümAhaha nasıl yok kız zevk almaya bak
Canım kramplarım çok arttı doktordayim.her hafta sen napiyosun nasıl gidiyor calismalar@Emine Hatayli @Lostinparadise Monaezop Tatlim12345 @Nisanesintisi01 @Semaknc
napıyonuz kızlar sesiniz çıkmıyor
Eşinle aranız düzeldi inşallah bebeğim. Ben daha başlayamadım ya. Erinenin çocuğu olmazmış dedikleri lafı çok iyi anladımCanım kramplarım çok arttı doktordayim.her hafta sen napiyosun nasıl gidiyor calismalar
Bosaniyoruz canım sadecebu hamilelik sürecinde kadar bu konuları bıraktık ama ayrı yaşıyoruz artıkEşinle aranız düzeldi inşallah bebeğim. Ben daha başlayamadım ya. Erinenin çocuğu olmazmış dedikleri lafı çok iyi anladım
Gerçekten mi. Düzelemediniz mi yaBosaniyoruz canım sadecebu hamilelik sürecinde kadar bu konuları bıraktık ama ayrı yaşıyoruz artık
Malesef sevgi bittimi değilde saygı bittimi geri dönüşü yok kv için beni yok sayan birine denecek bişey de yok bugün vazgeçen yarın başka sebepten vazgeçer sadece doğum sürecine kadar beraberiz doğduktan ve biraz lohusaligi. Geçtikten sonra ayrılalım dedim çok iwtkeli değil ama ayridim eviGerçekten mi. Düzelemediniz mi ya
Ailenin yanına mı gittin yoksa yalnız mı yaşıyorsun canım ya üzüldüm gerçektenMalesef sevgi bittimi değilde saygı bittimi geri dönüşü yok kv için beni yok sayan birine denecek bişey de yok bugün vazgeçen yarın başka sebepten vazgeçer sadece doğum sürecine kadar beraberiz doğduktan ve biraz lohusaligi. Geçtikten sonra ayrılalım dedim çok iwtkeli değil ama ayridim evi
Annem geldi yanıma CNm görev gereği başka yerdeydik ben evimde kaldim o gitti çok denedim ama inan gecmisimide biliyosun az çok bittimi bitiyor fedakarlık yapmak biseyi değiştirmiyor taviz üstüne taviz getirtiyor davayı açmadım daha açma diye yalvarıyor su sıra uzak durmak için hiç bu konulara girmiyorum ama kendimi ayağa kaldirdigin ilk gün oğlumla yeni bı hayata baalicam insllahAilenin yanına mı gittin yoksa yalnız mı yaşıyorsun canım ya üzüldüm gerçekten
Bosaniyoruz canım sadecebu hamilelik sürecinde kadar bu konuları bıraktık ama ayrı yaşıyoruz artık
Kız bana bak sen neden ovulasyon yapmıyosun bakim kızıcam sanaaaaOlurdu kuzum ama regl bitiminde hemen olmazdı. Belkide dedğin gbii yumurtlama yaklaşmış olabilir takvim yokya o aklıma gelmedi
Yok kuzum ya bu ay yapmayacağım bu ay saldımKız bana bak sen neden ovulasyon yapmıyosun bakim kızıcam sanaaaa
Kızıyorum sana bil salmış bideYok kuzum ya bu ay yapmayacağım bu ay saldım
Niyeki kız herkes ummadığım zaman da oldu diyor belki bende öyle derimKızıyorum sana bil salmış bide
Olur oluuuur inşallah olur da sen saldım falan deme yumurtlama önemli takip etNiyeki kız herkes ummadığım zaman da oldu diyor belki bende öyle derim
Kuzum yumurtlamayı takip ettiğimde de olmadı bilmiyorum içimden test yapmak gelmiyor. Evdede var halbukiOlur oluuuur inşallah olur da sen saldım falan deme yumurtlama önemli takip et
Neyse bu ay böyle olsun belli olmaz zamansız gelirKuzum yumurtlamayı takip ettiğimde de olmadı bilmiyorum içimden test yapmak gelmiyor. Evdede var halbuki
İnşallah kuşumNeyse bu ay böyle olsun belli olmaz zamansız gelir
Aynen ole hic ummadigin zamanda daha ii tutuyor. tohumlar yolunu daha ii buluyor..Niyeki kız herkes ummadığım zaman da oldu diyor belki bende öyle derim
Cnm benim nolur kendine cok dikkat et. Suan onemli olan sen ve bebeginsin. Gerisini. S... et. Ve hayatta hicbir sey son degildildir. Yeni guzel seylerin baslangicidir.hep pozitif ol ki hayat sana guzellikler sunsun. Bi daha yok bole bi hayat...Canım kramplarım çok arttı doktordayim.her hafta sen napiyosun nasıl gidiyor calismalar
DemiiiAynen ole hic ummadigin zamanda daha ii tutuyor. tohumlar yolunu daha ii buluyor..