- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #25.161
iyiz arkadas im..seni de tanıyabilirmiyim..yeniyim pek kimseyi tanımıyorum?ilk mi?yas?Mrb nasilsiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiz arkadas im..seni de tanıyabilirmiyim..yeniyim pek kimseyi tanımıyorum?ilk mi?yas?Mrb nasilsiniz?
iyiyiz bebişim sen nasılsınMrb nasilsiniz?
Bilmiyorum ki kuzum. Doktor bana verdi o bitti tekrar verdi oda bitti daha da kullanmam doktor kullan diyene kadarbende ilk iki geveligim de folik asit kullanmistim 3 ay oncesi ama nedense hic başlamadım bunda.herhalde hemen tutmaz dige düşündüğüm den kullansak mi ki ?ya hemen tutmazsa bosuna kullanmis olmayalım nasip olurda hamile kalinca kullanırım diye düşünüyorum
en iyisi o olacak aslinda ..hayirlisi olsun insallahiyiyiz bebişim sen nasılsın
Bilmiyorum ki kuzum. Doktor bana verdi o bitti tekrar verdi oda bitti daha da kullanmam doktor kullan diyene kadar
İnşallah kuzumen iyisi o olacak aslinda ..hayirlisi olsun insallah
Yok bebeğim folik asitte kullanmıyorum artık 5 ay falan kullandım yeter
Mrb nasilsiniz?
bende ilk iki geveligim de folik asit kullanmistim 3 ay oncesi ama nedense hic başlamadım bunda.herhalde hemen tutmaz dige düşündüğüm den kullansak mi ki ?ya hemen tutmazsa bosuna kullanmis olmayalım nasip olurda hamile kalinca kullanırım diye düşünüyorum
cok haklisin cnm bende ayni düşünüyorum..gecmis olsun aman dikkat et..annelerin ekstra guce ihtiyaci var biliyorsun rabbim guc kuvvet sagluk versin de çocuklarımıza bakalim..ayrica evet ya deprem beni de bayagi üzdü gece hic uyuyamadım desem..aslinda boyle felaketler dünyada hersryin bos oldugunu hissetiriyorBence kafaya göre kullanma canım önce kanda baktır hatta diğer değerlerine de baktır d vitamini b12 ,demir falan.... Varsa bir eksiklik o şekilde kullanırsın
Folik asit vücutta depolanan bir vitamin ve kanda gereğinden fazla yüksek olması da zararlı. Ben 2 hamileliğimden önce kullanmamıştım ama Allah'a şükür kanımda düşük çıkmadı en güzeli doğal yollarla almak aslında. Ya bu arada dün akşamdan beri burnum akıyor hapşırık falan belliki kapmışım inşallah oğluma bulaşmaz kuşburnu kaynatsam iyi olacak ama hiçde halim yok
cok haklisin cnm bende ayni düşünüyorum..gecmis olsun aman dikkat et..annelerin ekstra guce ihtiyaci var biliyorsun rabbim guc kuvvet sagluk versin de çocuklarımıza bakalim..ayrica evet ya deprem beni de bayagi üzdü gece hic uyuyamadım desem..aslinda boyle felaketler dünyada hersryin bos oldugunu hissetiriyor
Mrb Allah nasip ederse ikinci olacak bir oğlum.variyiz arkadas im..seni de tanıyabilirmiyim..yeniyim pek kimseyi tanımıyorum?ilk mi?yas?
Kürklüm.benim bitekimiyiyiz bebişim sen nasılsın
Bilmiyorum ki kuzum. Doktor bana verdi o bitti tekrar verdi oda bitti daha da kullanmam doktor kullan diyene kadar
Amin.evet cok üzücü Allahin takdiri ilahisi bende bugun oğlumla evdeydim.hava cok.sogukBen pek iyi olduğumu söyleyemem
Bugünlerde sürekli kötü haberler felaketler olunca insanın gülesi gelmiyor
Bugün enkaz altında ölen bir anne ile 2 yaşındaki oğlunu da görünce hıçkırıklara boğuldum
Allah yavrularımızın acısını göstermesin
en büyük dileğim onların sağlıkla büyüdüğünü görebilmek....sen napıyosun
Evet geceler haram oldu dAhh ahhh bizde ne zaman bu derlerden yakıncaz acaba
Bi bitki var kaynanam da enfeksiyon için bilio musun onu içiosun adet baslayınca bitince iki gün gecıo bırakıosun cok acı bişi ama hamile kalıosın hemen temızlıoYaş 25 kuzum. Bebiş yok henüz uzun bi süredir enfeksiyonla uğraşıyordum yeni kurtuldum Allahın izniyle bundan sonra bakacağız işte
Yok kuzu ben ot çöp kullanmayacağım beni kötü etkiliyorBi bitki var kaynanam da enfeksiyon için bilio musun onu içiosun adet baslayınca bitince iki gün gecıo bırakıosun cok acı bişi ama hamile kalıosın hemen temızlıo
Bendede enfeksiyon vardı işe yarıyor inşallah gerek kalmaz tabii canımYok kuzu ben ot çöp kullanmayacağım beni kötü etkiliyor
İnşallah canım benimBendede enfeksiyon vardı işe yarıyor inşallah gerek kalmaz tabii canım ❤❤
Durmadan denemeye devamİnşallah canım benim
Bende o kadar yürek yok yalnızDurmadan denemeye devam
Ahaha nasıl yok kız zevk almaya bakBende o kadar yürek yok yalnız