Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm benim hersey kisinin kendinde bitiyor. Dikkat etmek lazim zaten. Ben sigarayi biraktim isi biraktim evde yattim . Ama kilo almadim. Ameliyat oldum 3 ay yattim yine kilo almadim ayni zamanda hasimatoya bagli hipotroidim var. Kilo almam o ladar kolay ki . Dedigim gibi sadece dikkat etmek yetiyor. Hamur isi ve tatlidan uzak durmak yetiyor. Baskalarinin dediklerinede sadece kulagini tika. Onemli olan swnin dusuncelerindir.

abav dediklerinden tekini yapsam 2 haftada 5 kilo alirim ben, masallah sana

Evet sanırım öyle bu sabahta ilk idrarla yaptım daha da açık çıktı ikinci çizgi

Arkadaşlar bugün gebelik testi yaptım sabah çok silik çizgi çıktı sonra dayanamadım öğlen tekrar yaptım ilk başta çıkmadı sonra böyle garip bişey çıktı bu nedir

kızlar karnım çok kötü yaa çatlatma iğnesi olmuşum gibi sancılar, gazlar
kiste dönmesinden korkuyorum pilatese geçeceğim birazdan ama nasıl yapacağım hareketleri hiçbir fikrim yok

kızlar karnım çok kötü yaa çatlatma iğnesi olmuşum gibi sancılar, gazlar
kiste dönmesinden korkuyorum pilatese geçeceğim birazdan ama nasıl yapacağım hareketleri hiçbir fikrim yok
Ay valla benim de aynen öyleya.
Sağ yumurtalık sıkıştırıyor, ama acaba çatlamadı mı kist mi oldu düşüncesi sardı beni.
Bende bu hiç olmadı ama sizden duya duya acaba acaba diye diye şüphe etmeye başladım ya

pilates baya rahatlattı beni sonrasında ılık duş aldım mis gibiyim
ada çayı içeceğim son kez çatlamasına yardımcı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…