- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #23.841
olsun canim ya, alinma sakin.Yok cnm o benim gercegim oldu
Aynen ole ama ben dusuk kilo ile basladigim icin galiba doktorlar normal diyor.4 -5 kilo aldim sdce der gibi yazmissin da:)
ondan bilemedim.
14 kiloyu 38-40. haftaya kdr normal sayiyolar.
Yok cnm niye alinacagim ki. Alinacak bise yok normal bir kilo ile baslarsan alman gerken kilo en fazla 15 diyolar. Ama ben dusuk kilodan basladim. Suanda normal goruluyor. O 30 kilo alanlardan bitanesi de ablam. O da simdi bekarlik kilosunda. :)olsun canim ya, alinma sakin.
30 kilo alan arkadasim da var, kizi 2 yasindayken hepsini vermisti yani.
Ben sdece ironi mi yaptin gercek mi anlayamamistim da ondan sordum.
Bildigim kadariylaHayhatun zayif ince yapili bi hatun, göbekten direk belli oluyor gebeligi.
deniyceksin yani bidaha.Günaydın kızçeler,
bakalım bugün pikimiz nasıl olacaaaak
Kiz kac kilyola basladin?Aynen ole ama ben dusuk kilo ile basladigim icin galiba doktorlar normal diyor.
yaaa bahar alerjisi mi vaaar?deniyceksin yani bidaha.
Ay ben cok duygusalim son 2 gündür,
oglumun gözü kizarmis, icim gitti yuvaya birakirken, cok duygusalim. Calismiyo olsam alirdim... Böyle bi anaclik kapladi beni..
ya dün yine abuk subuk seylerle oynadi, renkli su boyasi fln,, Sanirim gözüne sicradi, bakalim.yaaa bahar alerjisi mi vaaar?
yok test yapacağım bugün mümkün değil dünkü rezaletten sonra. hem sağlıklı olmaz
yarın deneriz.
49 ile basladim cnm 2 kere kusma oldu. Cok sikintili bi baslangic olmadigi icin. Duzenli kilo aldim ben. Bide hamur isi tatli filan hic tukutmedim .Kiz kac kilyola basladin?
Cok mu kustun ilk dönemler?
Kıyamam sana ama gelmişsindir artık kendine demi moralleri bozmak yok ona göre☺
Aynen dediğin gibiyim canım sadece top gibi göbeğim cıktı onun dısında kalçam genişledi ama hiç fazlalık yok ondan cok büyük Bi göbeğim varolsun canim ya, alinma sakin.
30 kilo alan arkadasim da var, kizi 2 yasindayken hepsini vermisti yani.
Ben sdece ironi mi yaptin gercek mi anlayamamistim da ondan sordum.
Bildigim kadariylaHayhatun zayif ince yapili bi hatun, göbekten direk belli oluyor gebeligi.
genelde mi 49 kilosun o dönem mi o kadar düsmüstün bu arada?49 ile basladim cnm 2 kere kusma oldu. Cok sikintili bi baslangic olmadigi icin. Duzenli kilo aldim ben. Bide hamur isi tatli filan hic tukutmedim .
canim noldu yapma böyle?Kendime gelmedim gelmicem çünkü dile kolay, kalbe değil...bi süre yokum buralarda
5 gün kitledigin ay mi gebe kalmistin?Bir an benim adam aklıma geldipiki gördüğümde adamı 5 gün kitlemiştim resmen yetmez mi artık diyodu son günün sonunda
ama tansiyon ve ellerde sisme sorunu mu var? Yani kanda iltahap demistin bide?Aynen dediğin gibiyim canım sadece top gibi göbeğim cıktı onun dısında kalçam genişledi ama hiç fazlalık yok ondan cok büyük Bi göbeğim var
Cnm genelde o kilodayim ama kan degerlerim hep iyidir. Duzenli olarak kontrol yaptiririm. kismet olursa ilk bebegigimi kucagima alacagim.genelde mi 49 kilosun o dönem mi o kadar düsmüstün bu arada?
Senin sanki ikinciydi yanlis miyim?
canim noldu yapma böyle?
Muhabbet ediyoruz burda.
Ne sikti canini?
normal kilon yani anladim canim.Cnm genelde o kilodayim ama kan degerlerim hep iyidir. Duzenli olarak kontrol yaptiririm. kismet olursa ilk bebegigimi kucagima alacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?