Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim adetim biteli bi 8 gün falan oldu benim göğüslerim ağırıyor ya kızlar neden acaba yaşayan var mı bunu aranızda acaba yarında yumurtlama günüm henüz

Ovu testiyle takip ediyorum canım koyuluk var ama çok değil yarın tam koyu olur inşallah geçen ay yumurtlamadan sonra ağırmaya başlamıştı hiç bunu yaşamamıştım ya
Ya bende testle takip ediyordum hiç ikisi de net olmadan tek çizgi kayboldu gitti. Benim bu ay öyle heder oldu anlayacağın.

Ayy gerçekten mi canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bi sıkıntı falan var mıydı yoksa sorun olmadan mı olmuyordu gebeliğin

Elimde azosperm ve varikosel var diye olmadı canım. Hala aynı sorunlar varken yaptığımız kürler vesile oldu hamdolsun

B
Ya bende testle takip ediyordum hiç ikisi de net olmadan tek çizgi kayboldu gitti. Benim bu ay öyle heder oldu anlayacağın.
Biz hiç doktora gitmedik ama eşim üst üste olan birliktelikte geç boşalıyor geçen ay onu fark ettim bende tam yumurtlama günü ve çatladığı gün iki gün üst üste diğer günler gün aşırı olsun diye bugün değerlendirmedim umarım yanlış yapmış olmamışım dır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…