- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #2.061
Keşkem bende iştahsız olsam :)Allah razı olsun canım deneyecem inşallah hepsini güneş bulduğum yere koşuyom keşke herşeyi yiyebilsem ama malesef çok iştahsız biriyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşkem bende iştahsız olsam :)Allah razı olsun canım deneyecem inşallah hepsini güneş bulduğum yere koşuyom keşke herşeyi yiyebilsem ama malesef çok iştahsız biriyim
İyi geceler canım haziran da 1 yıl mı olmuş olucak?İyi geceler hanimlar bende haxirana kadar surem var doktor haziranda adetli gel eger hamile olmazsan dedi bende beklemedeyim bakalim
Hayir benimbir oglum var 3 sene olcak 2. İcin arada bir kurtajim var.Rahim filmi cektirdim martta bu yuzden.Tuplerim tikali cikti acti doktor ilacla bakalim bu yuzden su 3 ay degerliİyi geceler canım haziran da 1 yıl mı olmuş olucak?
Hehehh yoook dünkü ile kaldım. İnşallah kalırımm aslında galiba tam anlamı ile yarın belli olur. Bide sürekli karnım gurulduyor gibi oluyor içimden sesler geliyor nedenseeeK KurkmantoluS canımmm bugün nasılsın bakalımmm. Var mı gelen gidennn
Ayyy inşallah sizde hamilesinizdir. Belirtileriniz nelerr. ?Kizlar bat 7nisan bu sabah sansimi denedim negatif. Dayanabilirsem regliye kadar test yapmicam.
Ayyy inşallah sizde hamilesinizdir. Belirtileriniz nelerr. ?
Hehehh yoook dünkü ile kaldım. İnşallah kalırımm aslında galiba tam anlamı ile yarın belli olur. Bide sürekli karnım gurulduyor gibi oluyor içimden sesler geliyor nedenseee
İnşallah inşallah bekleyip görcez o zaman Çocuğunuz var mı peki şuan sağlıklı gebelikler miydi ?Canim benim hic belirtim yok malesef. Ama daha once 3gebelik gecirdim ilk haftalarda kasik batmasi keskin vel agrisi sık sık idrara cıkma olmustu malesef şuan hicbirsey yok.. Allah im hepimize mucizeler getirsin nisan ayinda.
Kizlar bat 7nisan bu sabah sansimi denedim negatif. Dayanabilirsem regliye kadar test yapmicam.
Erken çıkmamış olabilir canım. Hayırlısıyla inşaAllah vardır ❤
Yaaa nolur bana dua ettt bu ay en başından beri olumla yaptım kendimce bu ay hamile olcam diye acaba ovulasyon testi yapsam mı evde gebelik testi yok. Ama şimdi onda da silik çıkar boşa üzülürümAyyy o bendee aşırı var şuannnn gurultulaaaar. Ayyy inşaAllah gebesindirrrr yaaaaa
Yaaa nolur bana dua ettt bu ay en başından beri olumla yaptım kendimce bu ay hamile olcam diye acaba ovulasyon testi yapsam mı evde gebelik testi yok. Ama şimdi onda da silik çıkar boşa üzülürüm
Evet senin o mesajını görmüştüm ovulasyon testi koyu olmadığı diye o yüzden şimdi boşyere üzülürüm. Ayy bu ay neler neler yaptım ya. Çörekotu yaptım süt maydonoz buharı yaptım ve tam yumurtlama günümde hacamat yaptırdımm. Geçen ayda yaptırmıştım. Ama yumurtlama gününde değil. folik asit kullandım daha ne yapayım ben ama demiAaa bak ben adete 3 4 gün kala gebelik testi yapmıştım azda olsa silik çıkmıştı. Aynı gün ovu da yaptım oda aynı silikti. Bugün adetin 1 gün geciktiği gün ovu ve gebelik testi yaptım. Bu defa yine gebelikle ovu aynı pembelikte çıktı. Hani bazı insanların ovu testi kopkoyu oluyomuş yaa bende olmadı o :)))
Yaaa nolur bana dua ettt bu ay en başından beri olumla yaptım kendimce bu ay hamile olcam diye acaba ovulasyon testi yapsam mı evde gebelik testi yok. Ama şimdi onda da silik çıkar boşa üzülürüm
Evet senin o mesajını görmüştüm ovulasyon testi koyu olmadığı diye o yüzden şimdi boşyere üzülürüm. Ayy bu ay neler neler yaptım ya. Çörekotu yaptım süt maydonoz buharı yaptım ve tam yumurtlama günümde hacamat yaptırdımm. Geçen ayda yaptırmıştım. Ama yumurtlama gününde değil. folik asit kullandım daha ne yapayım ben ama demi
Aa gerçekten silik. Ama zaten yapsam da böyle çıksa da anlayamam ki normalde de böyle çıkıyor zaten benim kafamı pazartesi yaptığım erken gebelik karıştırdı ya keşke yapmasaydım çıkmada negatifti piss[url=https://hizliresim.com/16An8D] [/URL]
Böyle çıktı canım... Ovu testi silikse gebelik yoktur diyenler oluyor yaa mesela. Bende daha yeni koyulaşıyor. Gebelik testiyle aynı gidiyor. Kişiden kişiye değişiyo yani
İnşallah yaaa çoook istiyorumAyyyyy maşaAllah yaaaaa ❤❤❤❤❤❤ Rabbim bu çabanı gebelikle müjdelesinnnn inşaAllah ❤❤