- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #2.041
Eşinde bi sıkıntı yoksa üst üste olan birliktelikte de bişey olmaz canım öyle kalanda çok çünkü6 aydır evliyim canım. Ben doktora gittim de eşim gitmedi. Bizde 2 günde 1 yapıyoruz sperm kalitesi düşüyor diyorlar hergün yapınca çünkü. Ne kadar doğru bilemicem.
Benimde böyleydi hiç ikisi de tam koyu olmadı. Bekliyordum bende yumurtlicam diye hiç ağrım falan da olmadı çünkü anlamadım yumurtladığımı ama Bi baktım birden tek çizgiye düştüBugün böyle çıktı ama bana göre tam pik değil gibi
He
Heyy maşallah ne çok şey giriyormuş
Adetten beridir gün aşırı devam ediyoruz canım iki gün önce ilişki olmuştu bakalım benimde geçen ay böyle kop koyu oldu bile tutmadı yani nasipte oldu mu her şekil tutuyorAyyy hayır öyle düşünmee. Benim bu kadar bile koyu çıkmadı. Ama gebeyim hamdolsun. Testlere bağlı kalmayın kızlar. 2 3 güne bir ilişki olsun yeter
Benimde böyleydi hiç ikisi de tam koyu olmadı. Bekliyordum bende yumurtlicam diye hiç ağrım falan da olmadı çünkü anlamadım yumurtladığımı ama Bi baktım birden tek çizgiye düştü
Benim geçen ayda iki gün sürdü bakalım yarın sabah yapcam silik mi olcak yoksa koyu muBenimde böyleydi hiç ikisi de tam koyu olmadı. Bekliyordum bende yumurtlicam diye hiç ağrım falan da olmadı çünkü anlamadım yumurtladığımı ama Bi baktım birden tek çizgiye düştü
Ohh yarasın valla iyi yaramış en azından Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı burda evlat için yanıp tutuşan hepimize nasip olsun inşallah hiç kimsenin açılan elleri yapılan çabaları ümitleri boş çevrilmesin inşallahhhAyyy sormaa karıştırırken kas yaptıkama çakşır kökünü kıramadık diye koymadık.
Ohh yarasın valla iyi yaramış en azından Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı burda evlat için yanıp tutuşan hepimize nasip olsun inşallah hiç kimsenin açılan elleri yapılan çabaları ümitleri boş çevrilmesin inşallahhhAyyy sormaa karıştırırken kas yaptıkama çakşır kökünü kıramadık diye koymadık.
Ohh yarasın valla iyi yaramış en azından Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı burda evlat için yanıp tutuşan hepimize nasip olsun inşallah hiç kimsenin açılan elleri yapılan çabaları ümitleri boş çevrilmesin inşallahhh
Aynen canım bende hiç doktora gitmedim sadece ultrasonla bakılmıştı kist falan yok denilmişti hiç hormon testi falan yapmadım martta adet oldum gidecektim eşim izin vermedi boşver erken hala dediAminnnn inşaAllah canım benimm yaaa..
Bende sorun çıkmıyor diye pek kür yapmıyordum. Kendi kendime belki yumurtam kaliteli olmuyordur deyip çörekotu kürünü yaptım vesile olduYılmamak, pes etmemek gerek. Vakti gelince her şey bahane oluyor
Aynen canım bende hiç doktora gitmedim sadece ultrasonla bakılmıştı kist falan yok denilmişti hiç hormon testi falan yapmadım martta adet oldum gidecektim eşim izin vermedi boşver erken hala dedi
Bu ayda şansımızı denemek istedik soğan kürü yapıyorum eğer olmazsa bi dahaki ay mutlaka hormon testi rahim filmi falan çekcem inşallah gerek kalmaz bunlara da allahım hastanelerden nefret ediyorumİnşaAllah olur canım hayırlısı ileAma hormon testi mutlaka yaptır. Tiroidde sıkıntı varsa o da engel olur
Bu ayda şansımızı denemek istedik soğan kürü yapıyorum eğer olmazsa bi dahaki ay mutlaka hormon testi rahim filmi falan çekcem inşallah gerek kalmaz bunlara da allahım hastanelerden nefret ediyorum ☺
Ayy zaten vitamin eksikliğim çok var benim Amin canım inşallah Rabbim çok aratmadan nasip etsin senin bebişinde sağlıkla doğsun inşallahKim nefret etmiyor kiAma sen gebe kalsanda hormona baktırmalısın kuzum. Bebek için demir, b12, D ve B vitamini vs eksikse, gebe kalsanda sıkıntıya girebilirsin.
İnşaAllah hayırla gelsin kuzularınız
Ayy zaten vitamin eksikliğim çok var benim Amin canım inşallah Rabbim çok aratmadan nasip etsin senin bebişinde sağlıkla doğsun inşallah
Malesef canım zayıf olduğum için iştah için doktora gittim senin kansızlık vitamınsizlik demir eksikliği hepsi yerlerde dedi ilaç verdi ama işe yarayacağını sanmıyorum kabızlık yaptı ilaç bıraktım bende sadece folbiol kullanıyorum şuan aynen canım Rabbim bazılarını evlatsızla sınar bazılarını da evlat verirde sınar bakalım nasibimizde ne var bizimdeAyyyy kıyamammVitamin çok önemli yaaa. Halden düşürür insanı.
Allah razı olsunnn hepimize nasip olsun canımmm yaaaa. Doğurup doğurup sokağa atanlar değil sizler hak ediyorsunuz
Malesef canım zayıf olduğum için iştah için doktora gittim senin kansızlık vitamınsizlik demir eksikliği hepsi yerlerde dedi ilaç verdi ama işe yarayacağını sanmıyorum kabızlık yaptı ilaç bıraktım bende sadece folbiol kullanıyorum şuan aynen canım Rabbim bazılarını evlatsızla sınar bazılarını da evlat verirde sınar bakalım nasibimizde ne var bizimde ☺
İnşallah bu ay hamile kalırsın bugünde kandil dua edicem hepimiz içinBenim geçen ayda iki gün sürdü bakalım yarın sabah yapcam silik mi olcak yoksa koyu mu
Allah razı olsun canım deneyecem inşallah hepsini güneş bulduğum yere koşuyom keşke herşeyi yiyebilsem ama malesef çok iştahsız biriyimIspanak ile kereviz kaynatıp suyunu içmelisin canım demir için. Hatta birebir. Saraçoğlu öneriyor. B12 içinde lahana kürü on numaraAğzına sürekli siyah kuru üzüm at. Normal tatlılardan uzak dur. Tatlı krizlerini meyvelerle, siyah üzümlerle yatıştır
Amin canımm hepimiz inşallah ya Rabbim isteyen hepimize nasip etsin inşallahİnşallah bu ay hamile kalırsın bugünde kandil dua edicem hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?