- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #1.981
Mrb canım beni eklemissin.listeye tşkler.bugun işlerim cok yogundu sizleri takip edemedim ama takipte kalacam
Ne demek tamam canım fırsat buldukça bakarsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb canım beni eklemissin.listeye tşkler.bugun işlerim cok yogundu sizleri takip edemedim ama takipte kalacam
Olsun idrarda çıktıysa orda her türlü çıkar merak etme :)Çok sağol canım benim rabbim en kısa sürede tüm isteyenlere nasip etsin hep dua ediyorum Vallah herkes için , bu arada hala kan testi yapmadim
Amin canım isteyen herkes bebek sahibi olur en kısa zamanda inşallah. Mübarek kandilde dualarım hepimiz için.İnşaallah canım sağolasın Tez zamanda sizlerede nasip olur inşaallah
Tamam canım teşekkürler bilgi verdiğin içinCheck up mı ne gerek varki ona bi sürü para isterler dertleri para
Ben sağlık ocağında yaptırıyorum ordada kan değerlerine bakıyolar sende oraya yaptırsana para verme boşuna
Bugün gittim idrar tahlilide yapıyolar
Yok aslında öyle çok üzülmedim bende aynen hayırlısı dedim vardır bi vakti saati ama işte burukluk oluyor Tadı çok kötü gelmişti artık ama yapayım yine değer bebiş için O jeli de burda bi kaç kişide de duydum ama hiç düşünmemiştim eczaneden mi aldınız bi yan etkisi falan yoktur heralde. Onu da mı bu ay kullandımızÜzme tatlı canını. Her şeyin zamanı varmış demek ki. Bak ben yıllardır hamileyim sana sana geçirdim günleri ayları. Tüp bebek yaptık yine olmadı. Rabbimin bildiği bir zaman var dedim sabrettim. Hani hayırlısı olsun diyoruz yaa. İşte o yüzden gecikiyor hayırlı zamanda olacağı için
Adet olmana üzülmee ve hemen 2.günü tekrar yap çörekotu kürünü. Pes etme. Yumurta gelişse bile belki sperm yumurtanın olmadığı tüpe gitti de ondan olmadı. Sen Rabbine güven, O'na sığın canım benimmm. O hepimiz için neyin hayırlı olup olmadığını en iyi bilendir ❤❤
Bir de ben preseed jeli de kullandım. Bazen bizdeki sıvı yetersiz oluyor spermi taşımak için. O sebeple bu jel çok iyi. Aklında bulunsun kuzum.
Doktorunuz kan testiSağol tskler canım. Oyle mi ben kan vermeye bir türlü gidemiyorum oğlum hasta biraz sonra hastaneye götürecem dedim acaba acil de kan testi yaparlarmi
Tabiki , hastanede veya klinikte kan veriyorsunuz bir gun sonra cikiyor ben gecen ay yaptirmistim . Ozel bi klinikte 40 tl civariydi ucretideSağol tskler canım. Oyle mi ben kan vermeye bir türlü gidemiyorum oğlum hasta biraz sonra hastaneye götürecem dedim acaba acil de kan testi yaparlarmi
Adet sancısı gibi ama ona ek olarak bi baskı hissediliyo o bölgede biraz canım yandı ama 3 dakika sürdü sonrasında ağrım olmadı hiçÇok ağrınız oldu mu
Kızlar son kez gebelik testi yaptım başka markayla geldik var hem de çok net kan vermeye gidiyim mi yoksa 15 nisanimi bekliyeyim o güne randevu almışım
Yok aslında öyle çok üzülmedim bende aynen hayırlısı dedim vardır bi vakti saati ama işte burukluk oluyor ☺ Tadı çok kötü gelmişti artık ama yapayım yine değer bebiş için ❤❤☺ O jeli de burda bi kaç kişide de duydum ama hiç düşünmemiştim eczaneden mi aldınız bi yan etkisi falan yoktur heralde. Onu da mı bu ay kullandımız ☺
Canım çocuk çok ateşi vardı hastaydı eşim yarın sağlık ocağına git dedi sinir oldum Vallah bide öyle sismisim çok rahatsız oldum :)insan buraya takılınca rahatliyorDoktorunuz kan testi
Tabiki , hastanede veya klinikte kan veriyorsunuz bir gun sonra cikiyor ben gecen ay yaptirmistim . Ozel bi klinikte 40 tl civariydi ucretide
Teşekkür ederim canım. Peki ben bişey daha sormak istiyorum bu çörekotu kürünü adetin 2. Günü kullanmaya başlıyoruz ya ilk başlar lekelenme gibi oluyorya hani ben bugünü 1. Gün olarak mı saymalıyım ?? İnşallah bu adet değil yerleşme kanamasıdır herşeyden bi umut işteeeYok yok yan etkisi yok hamdolsun. Bazı eczaneler isteğe göre getiriyormuş ama ben gittigidiyordan aldım
Bir kaç aydır kullanıyorum memnunum. Rahatlık sağlıyor. Bu ay da kürle birlikte vesile oldu sanırım
Teşekkür ederim canım. Peki ben bişey daha sormak istiyorum bu çörekotu kürünü adetin 2. Günü kullanmaya başlıyoruz ya ilk başlar lekelenme gibi oluyorya hani ben bugünü 1. Gün olarak mı saymalıyım ?? İnşallah bu adet değil yerleşme kanamasıdır herşeyden bi umut işteee ❤❤
Yani insan yerleşme olsun isteyince belki ona yoruyor ama apaçık pembe. Yani açık pembe ama buna ümit bağlamakta istemiyorum yarın yada ertesi gün belli olur sanırım. Ama yumurtlamayı ovulasyon testi ile takip ettim ben ona bakarsak 14 gün sonra adet olmam gerekirken 2 gün öncesi başlamıl oluyor. Ve benim zerre adet belirtim yokEvet 1.gün olarak say. Ay gerçekten yerleşmeyse Rengi ve gelme sıklığı nasıl?
Yani insan yerleşme olsun isteyince belki ona yoruyor ama apaçık pembe. Yani açık pembe ama buna ümit bağlamakta istemiyorum yarın yada ertesi gün belli olur sanırım. Ama yumurtlamayı ovulasyon testi ile takip ettim ben ona bakarsak 14 gün sonra adet olmam gerekirken 2 gün öncesi başlamıl oluyor. Ve benim zerre adet belirtim yok