- 18 Aralık 2018
- 129
- 124
- 33
- 33
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #2.021
Doğum nezaman Allah’ın izniyleEvlendiğimden beri yani 6 senedir korunmuyorum. İlk kez şuan hamile kaldım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum nezaman Allah’ın izniyleEvlendiğimden beri yani 6 senedir korunmuyorum. İlk kez şuan hamile kaldım.
Ayy gerçekten mi canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bi sıkıntı falan var mıydı yoksa sorun olmadan mı olmuyordu gebeliğinEvlendiğimden beri yani 6 senedir korunmuyorum. İlk kez şuan hamile kaldım.
Çok sevindim sizin adınıza neden olmuyormuş peki?Evlendiğimden beri yani 6 senedir korunmuyorum. İlk kez şuan hamile kaldım.
Aminnn inşallah7 ay doldu olmadı sekizinci aya girdik allahım sekizinci ay bitmeden hamile kalmak istiyom artıkkk amaa tabi isteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah
Acaba bugün yumurtlama günün olabilir mi ki?Benim adetim biteli bi 8 gün falan oldu benim göğüslerim ağırıyor ya kızlar neden acaba yaşayan var mı bunu aranızda acaba yarında yumurtlama günüm henüz
Ovu testiyle takip ediyorum canım koyuluk var ama çok değil yarın tam koyu olur inşallah geçen ay yumurtlamadan sonra ağırmaya başlamıştı hiç bunu yaşamamıştım yaAcaba bugün yumurtlama günün olabilir mi ki?
Ya bende testle takip ediyordum hiç ikisi de net olmadan tek çizgi kayboldu gitti. Benim bu ay öyle heder oldu anlayacağın.Ovu testiyle takip ediyorum canım koyuluk var ama çok değil yarın tam koyu olur inşallah geçen ay yumurtlamadan sonra ağırmaya başlamıştı hiç bunu yaşamamıştım ya
Benimde koyuluğa yakındı bugün değerlendirmedik yarın daha koyu olur ümidiyle umarım benimde silik olmaz yaYa bende testle takip ediyordum hiç ikisi de net olmadan tek çizgi kayboldu gitti. Benim bu ay öyle heder oldu anlayacağın.
Ayy gerçekten mi canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bi sıkıntı falan var mıydı yoksa sorun olmadan mı olmuyordu gebeliğin
Umarım canımBenimde koyuluğa yakındı bugün değerlendirmedik yarın daha koyu olur ümidiyle umarım benimde silik olmaz ya ☺
Biz hiç doktora gitmedik ama eşim üst üste olan birliktelikte geç boşalıyor geçen ay onu fark ettim bende tam yumurtlama günü ve çatladığı gün iki gün üst üste diğer günler gün aşırı olsun diye bugün değerlendirmedim umarım yanlış yapmış olmamışım dırYa bende testle takip ediyordum hiç ikisi de net olmadan tek çizgi kayboldu gitti. Benim bu ay öyle heder oldu anlayacağın.
Çok sevindim sizin adınıza ☺ neden olmuyormuş peki?
Hangi kürleri yaptın canım eşine bende eşime zorla keçiboynuzu içitmeye çalışıyorum yaElimde azosperm ve varikosel var diye olmadı canım. Hala aynı sorunlar varken yaptığımız kürler vesile oldu hamdolsun
Sen kaç aylık evlisin canımUmarım canım
Bugün böyle çıktı ama bana göre tam pik değil gibiUmarım canım
H
Hangi kürleri yaptın canım eşine bende eşime zorla keçiboynuzu içitmeye çalışıyorum ya
6 aydır evliyim canım. Ben doktora gittim de eşim gitmedi. Bizde 2 günde 1 yapıyoruz sperm kalitesi düşüyor diyorlar hergün yapınca çünkü. Ne kadar doğru bilemicem.Sen kaç aylık evlisin canım
Heyy maşallah ne çok şey giriyormuş
Bugün böyle çıktı ama bana göre tam pik değil gibi