• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
6 aydır evliyim canım. Ben doktora gittim de eşim gitmedi. Bizde 2 günde 1 yapıyoruz sperm kalitesi düşüyor diyorlar hergün yapınca çünkü. Ne kadar doğru bilemicem.
Eşinde bi sıkıntı yoksa üst üste olan birliktelikte de bişey olmaz canım öyle kalanda çok çünkü

Ayyy hayır öyle düşünmee. Benim bu kadar bile koyu çıkmadı. Ama gebeyim hamdolsun. Testlere bağlı kalmayın kızlar. 2 3 güne bir ilişki olsun yeter 🤗
Adetten beridir gün aşırı devam ediyoruz canım iki gün önce ilişki olmuştu bakalım benimde geçen ay böyle kop koyu oldu bile tutmadı yani nasipte oldu mu her şekil tutuyor

Benimde böyleydi hiç ikisi de tam koyu olmadı. Bekliyordum bende yumurtlicam diye hiç ağrım falan da olmadı çünkü anlamadım yumurtladığımı ama Bi baktım birden tek çizgiye düştü :KK43:

Bak bende bu ay anlamadım yumurtladığımı. Ara ara akıntı geldi ama o her ay gelen yumurtlama akıntısı net görmedim. Diğer aylar gebe kalmadım ama. Bence testlere akıntılara ağrılara takılmayın canlarım. Adet biter bitmez düzenli ilişki. Gerisi Takdir-i İlahi 🤗

Benimde böyleydi hiç ikisi de tam koyu olmadı. Bekliyordum bende yumurtlicam diye hiç ağrım falan da olmadı çünkü anlamadım yumurtladığımı ama Bi baktım birden tek çizgiye düştü :(
Benim geçen ayda iki gün sürdü bakalım yarın sabah yapcam silik mi olcak yoksa koyu mu 😊

Ayyy sormaa karıştırırken kas yaptık 🤣 ama çakşır kökünü kıramadık diye koymadık.
Ohh yarasın valla iyi yaramış en azından Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı burda evlat için yanıp tutuşan hepimize nasip olsun inşallah hiç kimsenin açılan elleri yapılan çabaları ümitleri boş çevrilmesin inşallahhh🤲🤲

Ayyy sormaa karıştırırken kas yaptık 🤣 ama çakşır kökünü kıramadık diye koymadık.
Ohh yarasın valla iyi yaramış en azından Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı burda evlat için yanıp tutuşan hepimize nasip olsun inşallah hiç kimsenin açılan elleri yapılan çabaları ümitleri boş çevrilmesin inşallahhh

Ohh yarasın valla iyi yaramış en azından Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı burda evlat için yanıp tutuşan hepimize nasip olsun inşallah hiç kimsenin açılan elleri yapılan çabaları ümitleri boş çevrilmesin inşallahhh

Aminnnn inşaAllah canım benimm yaaa.. 🤲

Bende sorun çıkmıyor diye pek kür yapmıyordum. Bu defa kendi kendime belki yumurtam kaliteli olmuyordur deyip çörekotu kürünü yaptım vesile oldu 🤗 Yılmamak, pes etmemek gerek. Vakti gelince her şey bahane oluyor

Aminnnn inşaAllah canım benimm yaaa.. 🤲

Bende sorun çıkmıyor diye pek kür yapmıyordum. Kendi kendime belki yumurtam kaliteli olmuyordur deyip çörekotu kürünü yaptım vesile oldu 🤗 Yılmamak, pes etmemek gerek. Vakti gelince her şey bahane oluyor
Aynen canım bende hiç doktora gitmedim sadece ultrasonla bakılmıştı kist falan yok denilmişti hiç hormon testi falan yapmadım martta adet oldum gidecektim eşim izin vermedi boşver erken hala dedi

Aynen canım bende hiç doktora gitmedim sadece ultrasonla bakılmıştı kist falan yok denilmişti hiç hormon testi falan yapmadım martta adet oldum gidecektim eşim izin vermedi boşver erken hala dedi

İnşaAllah olur canım hayırlısı ile 🤗💞💞💞 Ama hormon testi mutlaka yaptır. Tiroidde sıkıntı varsa o da engel olur

İnşaAllah olur canım hayırlısı ile 🤗💞💞💞 Ama hormon testi mutlaka yaptır. Tiroidde sıkıntı varsa o da engel olur
Bu ayda şansımızı denemek istedik soğan kürü yapıyorum eğer olmazsa bi dahaki ay mutlaka hormon testi rahim filmi falan çekcem inşallah gerek kalmaz bunlara da allahım hastanelerden nefret ediyorum ☺️

Bu ayda şansımızı denemek istedik soğan kürü yapıyorum eğer olmazsa bi dahaki ay mutlaka hormon testi rahim filmi falan çekcem inşallah gerek kalmaz bunlara da allahım hastanelerden nefret ediyorum ☺

Kim nefret etmiyor ki 🙃🙃🙃 Ama sen gebe kalsanda hormona baktırmalısın kuzum. Bebek için demir, b12, D ve B vitamini vs eksikse, gebe kalsanda sıkıntıya girebilirsin.

İnşaAllah hayırla gelsin kuzularınız 🤗🤗🤗

Kim nefret etmiyor ki 🙃🙃🙃 Ama sen gebe kalsanda hormona baktırmalısın kuzum. Bebek için demir, b12, D ve B vitamini vs eksikse, gebe kalsanda sıkıntıya girebilirsin.

İnşaAllah hayırla gelsin kuzularınız 🤗🤗🤗
Ayy zaten vitamin eksikliğim çok var benim Amin canım inşallah Rabbim çok aratmadan nasip etsin senin bebişinde sağlıkla doğsun inşallah 🤲🤗

Ayy zaten vitamin eksikliğim çok var benim Amin canım inşallah Rabbim çok aratmadan nasip etsin senin bebişinde sağlıkla doğsun inşallah 🤲🤗

Ayyyy kıyamamm 🤢🤢 Vitamin çok önemli yaaa. Halden düşürür insanı.

Allah razı olsunnn hepimize nasip olsun canımmm yaaaa. Doğurup doğurup sokağa atanlar değil sizler hak ediyorsunuz💞💞💞

Ayyyy kıyamamm 🤢🤢 Vitamin çok önemli yaaa. Halden düşürür insanı.

Allah razı olsunnn hepimize nasip olsun canımmm yaaaa. Doğurup doğurup sokağa atanlar değil sizler hak ediyorsunuz💞💞💞
Malesef canım zayıf olduğum için iştah için doktora gittim senin kansızlık vitamınsizlik demir eksikliği hepsi yerlerde dedi ilaç verdi ama işe yarayacağını sanmıyorum kabızlık yaptı ilaç bıraktım bende sadece folbiol kullanıyorum şuan aynen canım Rabbim bazılarını evlatsızla sınar bazılarını da evlat verirde sınar bakalım nasibimizde ne var bizimde ☺️

Malesef canım zayıf olduğum için iştah için doktora gittim senin kansızlık vitamınsizlik demir eksikliği hepsi yerlerde dedi ilaç verdi ama işe yarayacağını sanmıyorum kabızlık yaptı ilaç bıraktım bende sadece folbiol kullanıyorum şuan aynen canım Rabbim bazılarını evlatsızla sınar bazılarını da evlat verirde sınar bakalım nasibimizde ne var bizimde ☺

Ispanak ile kereviz kaynatıp suyunu içmelisin canım demir için. Hatta birebir. Saraçoğlu öneriyor. B12 içinde lahana kürü on numara 🤗 Ağzına sürekli siyah kuru üzüm at. Normal tatlılardan uzak dur. Tatlı krizlerini meyvelerle, siyah üzümlerle yatıştır 💞💞

Ispanak ile kereviz kaynatıp suyunu içmelisin canım demir için. Hatta birebir. Saraçoğlu öneriyor. B12 içinde lahana kürü on numara 🤗 Ağzına sürekli siyah kuru üzüm at. Normal tatlılardan uzak dur. Tatlı krizlerini meyvelerle, siyah üzümlerle yatıştır 💞💞
Allah razı olsun canım deneyecem inşallah hepsini güneş bulduğum yere koşuyom keşke herşeyi yiyebilsem ama malesef çok iştahsız biriyim

Back