- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #2.001
Ayyy hadi bakalım ya inşallah inşallah böyle ümitlenmekte istemiyorum sonra olmayınca insan üzülüyor. Kendimi olumsuza odaklayım diyorum. Ama normalde böyle akıntı olunca kasığımdaki ağrıyı bilirim bu defa sadece sağ tarafa iğne batar gibi oluyorAyyyy durrrrr durrrr benimde adete 1 gün kala geldi o pembee akıntı. Pembeden de açık yavru ağzı renginde böyle normal akıntı gibi ama rengi pembe tonu. Biraz ağrımda oldu hatta. Bir damla oldu bitti. Sonra ertesi gün tekrar bir kaç damlalık geldi akıntı. Bu akıntılar varken yaptığım idrar testleride pozitifti. Sen yarını bekle bakalım kırmızılar gelmezse umut varrr halaaa
Ayyy hadi bakalım ya inşallah inşallah böyle ümitlenmekte istemiyorum sonra olmayınca insan üzülüyor. Kendimi olumsuza odaklayım diyorum. Ama normalde böyle akıntı olunca kasığımdaki ağrıyı bilirim bu defa sadece sağ tarafa iğne batar gibi oluyorhehehh zorla hamile etcem kendimi
Yaaa inşallah yarın buraya hayır adet kanamasıymış diye gelmemBenceee vardırrrr bişeyleeeerAynı zamanlara denk geliyor ikimizinde böyle lekelenmesi. Bugün olmadı mesela bende. Normal beyazımsı akıntıya döndü
Yaaa inşallah yarın buraya hayır adet kanamasıymış diye gelmem☺
Mrb arkadaşlar bende mart ayında klomen ve catlatma ignesi oldum bende sabırla bekliyorum insallah bu ay olur
İnşallah bu mübarek günlerin hatrınaMrb arkadaşlar bende mart ayında klomen ve catlatma ignesi oldum bende sabırla bekliyorum insallah bu ay olur
İnşaAllah olurrr hayırlısıylaaa arkadaşımm
Biz veririz canım esim bırakmadı çocuktan dolayiCanım ver kan ben olsam hemen verirdim :) 15 Nisana çok var nasıl bekliceksin
Doktorunuz kan testi
Tabiki , hastanede veya klinikte kan veriyorsunuz bir gun sonra cikiyor ben gecen ay yaptirmistim . Ozel bi klinikte 40 tl civariydi ucretide
Benim kan tahlilim yaklaşık 1,5 saate çıktı üstelik mailime yolladılar 40 tl:)
Mavi Boncugumm canim yeni bat 30 nisan guncellersin❤
Bu arada az once gordum hamileymissin❤❤ cok sevindim. Bu sefer bekletmedi kuzucugun cok sukur. Saglicakla gelsin❤
Sagol kuzum Allah razi olsunTamam kuzumamin Allah razı olsun
çok şükürSende kalbini ferah tut olacak inşaallah birazdan dua edicem sende duamdasın Allah bizimle
Sağlık ocağında yaptırabiliyorsunuz ücretsiz sonuç akşama ya da ertesi gün Çıkıyor.Sağlık ocağında öğrenebiliyorsunuz sonucu ya da internet sitesi söylüyorlar oraya girip sonucu görüntüleyebiliyorsunuz.Geçen Aralık da baktırmıştım negatif çıkmıştı.
Benimle aynı ayda evlenenler hep hamileArkadaşlar siz veya çevrenizdekiler evlendikten kaç ay sonra hamile kaldınız/kaldılar? Yani evlendikten sonra hiç korunmayanlar için soruyorum.
Sizin kaç aydır olmuyor?Benimle aynı ayda evlenenler hep hamilehatta doğuran oldu bile bi iki ay önceden evlenen ilk aydan tutturmuşlar
Arkadaşlar siz veya çevrenizdekiler evlendikten kaç ay sonra hamile kaldınız/kaldılar? Yani evlendikten sonra hiç korunmayanlar için soruyorum.
7 ay doldu olmadı sekizinci aya girdik allahım sekizinci ay bitmeden hamile kalmak istiyom artıkkk amaaSizin kaç aydır olmuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?