Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy hadi bakalım ya inşallah inşallah böyle ümitlenmekte istemiyorum sonra olmayınca insan üzülüyor. Kendimi olumsuza odaklayım diyorum. Ama normalde böyle akıntı olunca kasığımdaki ağrıyı bilirim bu defa sadece sağ tarafa iğne batar gibi oluyor hehehh zorla hamile etcem kendimi

Benceee vardırrrr bişeyleeeer Aynı zamanlara denk geliyor ikimizinde böyle lekelenmesi. Bugün olmadı mesela bende. Normal beyazımsı akıntıya döndü

Benceee vardırrrr bişeyleeeer Aynı zamanlara denk geliyor ikimizinde böyle lekelenmesi. Bugün olmadı mesela bende. Normal beyazımsı akıntıya döndü
Yaaa inşallah yarın buraya hayır adet kanamasıymış diye gelmem

Benim kan tahlilim yaklaşık 1,5 saate çıktı üstelik mailime yolladılar 40 tl:)

Sağlık ocağında yaptırabiliyorsunuz ücretsiz sonuç akşama ya da ertesi gün Çıkıyor.Sağlık ocağında öğrenebiliyorsunuz sonucu ya da internet sitesi söylüyorlar oraya girip sonucu görüntüleyebiliyorsunuz.Geçen Aralık da baktırmıştım negatif çıkmıştı.

Mavi Boncugumm canim yeni bat 30 nisan guncellersin❤

Bu arada az once gordum hamileymissin❤❤ cok sevindim. Bu sefer bekletmedi kuzucugun cok sukur. Saglicakla gelsin

Tamam kuzum amin Allah razı olsun
çok şükür Sende kalbini ferah tut olacak inşaallah birazdan dua edicem sende duamdasın Allah bizimle

Evet ben sağlık ocağında çok yaptırdım zaten ama bu sefer haftasonuna denk geldiği için bekleyemedim o yüzden özelde yaptırdım. Bugün sağlık ocağına gidip ordada verdim

Arkadaşlar siz veya çevrenizdekiler evlendikten kaç ay sonra hamile kaldınız/kaldılar? Yani evlendikten sonra hiç korunmayanlar için soruyorum.
Benimle aynı ayda evlenenler hep hamile hatta doğuran oldu bile bi iki ay önceden evlenen ilk aydan tutturmuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…