-
- Konu Sahibi melekuguzhan
günaydın kızlarrrımmısss
dünkü menüm paylaşıyorum hemen
sabah
tost
peynir
zeytin 2 tane salam
ara
kayısı
öğle
saç tava
ara
ceviz 2 tane
ara
salatalık
akşam
karnabahar yemeği
boll bol su
ama bende tık yokD
sabahları 53.9 aksama doğru 54.9D
şeker ve ekmeği çok yiyen biri olarak hepsini çıkartım hayatımdan neredeyse ama yok tık yokD
Dikkat et iyiles sen bize lazimsin buarada ogle yemegonde olanlari yazdim okudunmi
şu ana kadar;
sabah
tost
peynir
zeytin
ara 3 kayısı
öğle
ızgara köfte
salata
ayran
1 lt su bi de bi kupa fit life çay
akşamda allah kerim ne yapacam diye düşünmek çok sıkıcı
Izgara kofte ayran of karnim acikti ya
CANIM merak etme sızlerleyım hep ben bu arada pasta borekler konusundakı ıaden ıcın senı tebrık edıoyorum ama cubuk kraker ve bıskuvı gıbı seyler cok masul deıl canım cok nadır kacamak nıyetıne yenılmelı
Bugünkü Öğlen Yemeğim
Karnıyarık
Salata
2 yemek kaşığı böle yoğurdun içine nane katmışlar ondan ismini hatırlamadımondan
Ama açık yemek hiç doyurucu değildi
Haklisinda baska yiyeck bisi yoktu ise yetismem gerekti ogle arasi bitmisti zaten krakeri evden cikinca aldim tost yemek yerine yarim paket kadar kraker yedim
deme deme öyle şeylerrr benimde beynim acıkıyor o zaman fena oluyorumDDD
canımcım zaten ogle yemegı olarak krakerde tosta tercıh etmememelısın. oglen benım tavsıyem ızgara turu sey ve salata
kızlar merhaba bende aranıza katılabilirmiyim baya aktif ve güzel bir topik olmuş insan yalnız olunca bazen diyet yapmaktan değilde tek başına savaşmaktan yoruluyor.eğer aranıza alırsanız sizlerle olursam bende yoluma tam gaz devam edebilirim.
kızlar merhaba bende aranıza katılabilirmiyim baya aktif ve güzel bir topik olmuş insan yalnız olunca bazen diyet yapmaktan değilde tek başına savaşmaktan yoruluyor.eğer aranıza alırsanız sizlerle olursam bende yoluma tam gaz devam edebilirim.
Hosgeldin Sevdaa :)) ben recel :)) bi gidim kilo vermeyen recel 😉😉
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben içmeyi çok seviyorumm ama azaltayı düşünüyorum,birde öyle denicem bakalımbana kahve yaramıyo kahve metabolizmayı yavaşlatıyo
sebze yemekleri kaç kaşıkda yediğin önemligünaydın kızlarrrımmısss
dünkü menüm paylaşıyorum hemen
sabah
tost
peynir
zeytin 2 tane salam
ara
kayısı
öğle
saç tava
ara
ceviz 2 tane
ara
salatalık
akşam
karnabahar yemeği
boll bol su
ama bende tık yokD
sabahları 53.9 aksama doğru 54.9D
şeker ve ekmeği çok yiyen biri olarak hepsini çıkartım hayatımdan neredeyse ama yok tık yokD
menu guzel canım aslında ama doyurucu gelmedımıkı :26::26::26:
bu saate kadar olan menum
sabah
2 dılım tam bugday 14 p
yumurta 0p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
ara
salatalık 4 p
ogle
tavuk pırzola ızgara 0p
ayran 4 p
kozlenmıs bıber domates 5 p
1 lt su 1 kupa yesılcay
29,5 p su ana kadar
ikinizinde menüsüü çok güzelll canlarımşu ana kadar;
sabah
tost
peynir
zeytin
ara 3 kayısı
öğle
ızgara köfte
salata
ayran
1 lt su bi de bi kupa fit life çay
akşamda allah kerim ne yapacam diye düşünmek çok sıkıcı
oooooooooo tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrKizlarr siki durun bugun ogle yemeginde biryere davetliydim hersey cok lezzetli ve tabiki hamur isi ve zararliydi ancak ben burasi onemli tek lokma bile yemedim yarim paket cubukkraker yedim okadar guzel seylere dokunmasim bile
dunku menummm
sabah
2 dılım tam bugday 14 p
yumurta 0p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
ara
salatalık 4 p
ogle
tavuk pırzola ızgara 0p
ayran 4 p
kozlenmıs bıber domates 5 p
ara
supangle25 p
aksam
1 kase yesıl mercımek corbası 17 p
3 lt su lt su 1 kupa yesılcay
dun malesef supangle olmadı ama napalım bugun sıfır kacamakla devammmm
gunaydın cıtır adayı kızcelerımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm( recel ve cıgdem zaten cıtır bu arada )