Melegın dıyet seruvenı

Vucut direniyo sende diren diren recellezi kizlar seninle (diren gezi parki gibi oldu)

Dikkat et iyiles sen bize lazimsin buarada ogle yemegonde olanlari yazdim okudunmi

CANIM merak etme sızlerleyım hep ben bu arada pasta borekler konusundakı ıaden ıcın senı tebrık edıoyorum ama cubuk kraker ve bıskuvı gıbı seyler cok masul deıl canım cok nadır kacamak nıyetıne yenılmelı

Haklisinda baska yiyeck bisi yoktu ise yetismem gerekti ogle arasi bitmisti zaten krakeri evden cikinca aldim tost yemek yerine yarim paket kadar kraker yedim

Haklisinda baska yiyeck bisi yoktu ise yetismem gerekti ogle arasi bitmisti zaten krakeri evden cikinca aldim tost yemek yerine yarim paket kadar kraker yedim

canımcım zaten ogle yemegı olarak krakerde tosta tercıh etmememelısın. oglen benım tavsıyem ızgara turu sey ve salata

canımcım zaten ogle yemegı olarak krakerde tosta tercıh etmememelısın. oglen benım tavsıyem ızgara turu sey ve salata

Ah keske salata olsaydida yeseydim eve cagirmis ogle arasinda hamurisi bu ev hanimlarina hayranim 5 cesit pogaca3 cesit borek 2 cesit kurabiye kisir falan saymiyom da bide benim icin salata yapsin nolurdu cok az insandayanabilirdi o sofraya sukur diyeti bozmadim

kızlar merhaba bende aranıza katılabilirmiyim baya aktif ve güzel bir topik olmuş insan yalnız olunca bazen diyet yapmaktan değilde tek başına savaşmaktan yoruluyor.eğer aranıza alırsanız sizlerle olursam bende yoluma tam gaz devam edebilirim.

Hosgeldin Sevdaa :)) ben recel :)) bi gidim kilo vermeyen recel 😉😉

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tam gaz kilo vereceksin.

bana kahve yaramıyo kahve metabolizmayı yavaşlatıyo
ben içmeyi çok seviyorumm ama azaltayı düşünüyorum,birde öyle denicem bakalım
sebze yemekleri kaç kaşıkda yediğin önemli
birde yanında salatada olsun
4 kaşık sebze yeeği yanına salata
akşamları genellkle 1 kase çorba ve salata dene bakalım canım

şu ana kadar;

sabah
tost
peynir
zeytin

ara 3 kayısı

öğle
ızgara köfte
salata
ayran

1 lt su bi de bi kupa fit life çay

akşamda allah kerim ne yapacam diye düşünmek çok sıkıcı
ikinizinde menüsüü çok güzelll canlarım
Kizlarr siki durun bugun ogle yemeginde biryere davetliydim hersey cok lezzetli ve tabiki hamur isi ve zararliydi ancak ben burasi onemli tek lokma bile yemedim yarim paket cubukkraker yedim okadar guzel seylere dokunmasim bile
oooooooooo tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aldık bıle sevdacım hosgeldınnn :80::80::80:

kendınden bıraz bahsedermısın canım

dunku menummm

sabah
2 dılım tam bugday 14 p
yumurta 0p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p

ara
salatalık 4 p

ogle
tavuk pırzola ızgara 0p
ayran 4 p
kozlenmıs bıber domates 5 p

ara
supangle 25 p

aksam
1 kase yesıl mercımek corbası 17 p

3 lt su lt su 1 kupa yesılcay

dun malesef supangle olmadı ama napalım bugun sıfır kacamakla devammmm

gunaydın cıtır adayı kızcelerımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ( recel ve cıgdem zaten cıtır bu arada )

günaydın canım menü güzel arada böyle şeyler olması lazım şaşırtmak gerekiyor..

günaydın kızlar..

menüm

sabah
simit
beyaz peynir
kaşar peynir
zeytin
az bişey sucuklu yumurta
saltalık

ara
2 kayısı

akşam
salata
1 buçuk yumurta

3 litre su 3 yeşilçay

bırazdan marete gidicem alışverişe evde bişey kalmamış yemeğe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…