Melegın dıyet seruvenı

günaydın canım menü güzel arada böyle şeyler olması lazım şaşırtmak gerekiyor..

evet canım pısman deılım zaten sonucta tam gaz devam edıyorum :KK55::KK55::KK55:

günaydın kızlar..

menüm

sabah
simit
beyaz peynir
kaşar peynir
zeytin
az bişey sucuklu yumurta
saltalık

ara
2 kayısı

akşam
salata
1 buçuk yumurta

3 litre su 3 yeşilçay

bırazdan marete gidicem alışverişe evde bişey kalmamış yemeğe..

oglen kaynamıs ama menu herzamankı gıbı ılknurummm :KK54::KK54::KK54::KK54:

Facebook Fitrlenmiş Bizim işyerinde canım MAğazalar giremiyordu oradaki bayan nasılöğrendiyse yetiştirmiş patrona bizgde girmeiyoruz artık:KK50::KK50:

:KK53::KK53::KK53: ne yanı facebooka gırıosunuz dıye sıkayetmıs etmıs ıspıyoncu kadınn :KK53::KK53::KK53:

Kendisi ininki fitrelenmişti işte bizimde girdiğimizi giridğimizi bir şeklilde öğrenmiş bana sordu giremiyorum dmeiştim:KK53:O gün bir keç kişiyi aradı bir şeklde öğrenmiş patronala konuşup fitreletmiş:KK4: Ceptelefonundan girecezde benim telefonda küçükkk :KK50::KK50:

oooo Buralarda neler dönüyor canım bu olan hiç kalır herkes birbiriinni kuyuunu kazıyor

Kendisi ininki fitrelenmişti işte bizimde girdiğimizi giridğimizi bir şeklilde öğrenmiş bana sordu giremiyorum dmeiştim:KK53:O gün bir keç kişiyi aradı bir şeklde öğrenmiş patronala konuşup fitreletmiş:KK4: Ceptelefonundan girecezde benim telefonda küçükkk :KK50::KK50:

oooo Buralarda neler dönüyor canım bu olan hiç kalır herkes birbiriinni kuyuunu kazıyor

Dikkat edin canlar etraf kotulerle dolu

Dunku menu
Sabah 1 galeta sekersiz cay
Oglen yarim paket cubuk kraker
Ikindi 2 galeta
Aksam4 yemek kasigi susuZ yagsiz tavuk sote 1 kase yogurt 10 tane karalahana dolmasi 2 litre su

Dunku menu
Ikindi 2 galeta
Aksam4 yemek kasigi susuZ yagsiz tavuk sote 1 kase yogurt 10 tane karalahana dolmasi 2 litre su

:KK50::KK50::KK50: komukcum tatlım malesef olmamıs bu menu aksam 10 tane dolma asırı cok sabah ve ogle de olmamıs canım benım menulerıme bı goz atabılırmısın :KK34::KK34::KK34:

Dikkat edin canlar etraf kotulerle dolu
EVET canım heryerde var ole sacma tıpller dıkkat et canım
Evet canım bunlardan ehr yerde ve bende bağoşıklık yaptı artk umursamıyorum :KK53:

Dunku menu
Ikindi 2 galeta

Melekin dediği gibi Canım onun menüleirni takip et Bu yediklerin sağlıklı değil hem Sabah 1 geletele nasıl doydun canım...

Kızlar münümü yazmadım farkına vardıysanız çünkü bir açılım aptlamadı oldu yedim baya yaaaa yazmadım kötü örnek olmadın diye ...

ben içmeyi çok seviyorumm ama azaltayı düşünüyorum,birde öyle denicem bakalım

sebze yemekleri kaç kaşıkda yediğin önemli
birde yanında salatada olsun
4 kaşık sebze yeeği yanına salata
akşamları genellkle 1 kase çorba ve salata dene bakalım canım

benim akşam yemeklerimde mutlaka coban salata olur ve bi kase yoğurt mutlaka yerim. öteki türlü saman gibi geliyor yemekler :KK70:D

Facebook Fitrlenmiş Bizim işyerinde canım MAğazalar giremiyordu oradaki bayan nasılöğrendiyse yetiştirmiş patrona bizgde girmeiyoruz artık:KK50::KK50:

sizinki yine ne ki bizim pcler alışveriş sitelerinehaber sitelerine ve bilimum hiçbi şeye girmiyorrrrr :KK43:( bi tek kk ya girebiliyorum :KK52::KK52::KK52:

benim akşam yemeklerimde mutlaka coban salata olur ve bi kase yoğurt mutlaka yerim. öteki türlü saman gibi geliyor yemekler :KK70:D

sizinki yine ne ki bizim pcler alışveriş sitelerinehaber sitelerine ve bilimum hiçbi şeye girmiyorrrrr :KK43:( bi tek kk ya girebiliyorum :KK52::KK52::KK52:
ODA KÖTÜ YA AMA BİZ BAYA RAHATTIK FLİM BİLE SEYREDEBİLİYORDUK ŞİMDİ ONUDA BELKİ KAPATMIŞALRDIR..:KK37:
Öğleden Sonra 1elma günde 1 küp yirmi diye markete gitmiştim canım 1 kutu bitter çikolata almıştım onun 3 te ikisi müdürüm Çikolata vermişti Çokonat istememiştim aa verdi onu yedim Yoğurt, 1 Avuç Beyaz Leblebi,
Canım bu sadece Öğleden Akşama kada yenilen ..

Akşam
Alabalık ,Makarana ,Salata
1 Tabak Meyve (ÇEyrek Elma çeyrek portakal,çeyrek armut ve 4 adet Çilek)
Çayın yanına 1 tabak Biskuvi

Canımmmm İçimdeki Canavar işte buuu başlarsam devamı geliyor bir ırtası yokk yaaa:KK14::KK14::KK14::44:

ODA KÖTÜ YA AMA BİZ BAYA RAHATTIK FLİM BİLE SEYREDEBİLİYORDUK ŞİMDİ ONUDA BELKİ KAPATMIŞALRDIR..:KK37:

Öğleden Sonra 1elma günde 1 küp yirmi diye markete gitmiştim canım 1 kutu bitter çikolata almıştım onun 3 te ikisi müdürüm Çikolata vermişti Çokonat istememiştim aa verdi onu yedim Yoğurt, 1 Avuç Beyaz Leblebi,
Canım bu sadece Öğleden Akşama kada yenilen ..

Akşam
Alabalık ,Makarana ,Salata
1 Tabak Meyve (ÇEyrek Elma çeyrek portakal,çeyrek armut ve 4 adet Çilek)
Çayın yanına 1 tabak Biskuvi

Canımmmm İçimdeki Canavar işte buuu başlarsam devamı geliyor bir ırtası yokk yaaa:KK14::KK14::KK14::44:

aynı benım pazar yedıklerım kadar :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: bugun telafı edersın mınık kusum :KK16::KK16::KK16:

ohaaa ispiyonculara bak sen ne var girseniz sanki işinizmi aksıyor :KK19:

X