- 31 Mayıs 2015
- 106
- 112
- 28
-
- Konu Sahibi Duygusuz Hatun
Yakmadimmektubun köşesinide yaktın mı?
Evet verdim hemde cok peki napmaliyim barışmak istiyorum benNe yazdigina bagli aslinda. Eger ona vazgecilmezlik hissi verdiysen yollama derim
Öyle dahami etkili olur peki bayramda gelecekmektuptaki her şeyi yüzüne söylemelisin.
kesinlikle... yüz yüze konuşmak çok şeyi değiştirir. tonlamalar, bakışlar.. mektupta anlayamayacağı detayaları yüz yüzeyken anlayabilir.Öyle dahami etkili olur peki bayramda gelecek
Ama çok özledim dayanamıyorum bide bana demiştiki seninle olmak istiyorum ama elimde değilkesinlikle... yüz yüze konuşmak çok şeyi değiştirir. tonlamalar, bakışlar.. mektupta anlayamayacağı detayaları yüz yüzeyken anlayabilir.
yakmadan olmaz yak mutlakaYakmadim
Neden illaki yakmam lazımyakmadan olmaz yak mutlaka
19 canımYaş kaç beybisi
Vazgecemiyorum hissini verme oluyorum bitiyorum deme. Basiniza gelen talihsizlikleri yaz mesela ayrilmaya sebep olan seyleri mutlu oldugunuz anilari yazyaz o hunleri ozlemiyor degilim de. Sonra da kendine iyi bak sevgiliyi ilistir. Oyle daha guzel olur sankiEvet verdim hemde cok peki napmaliyim barışmak istiyorum ben
ben detayları ve olayı bilemiyorum ama mektup biraz çocukça geldi bana. zaten sorunlar yüzyüze konuşarak çözülmeli. mesajla mektupla maille yani bir eksik anlamsız oluyor. yanlış anlaşılmalar olabiliyor. sizin o kadar duygularla yazdığınız kelimeler o okurken duygusuzlaşıp değersizleşebilir.Ama çok özledim dayanamıyorum bide bana demiştiki seninle olmak istiyorum ama elimde değil
En iyisi gelmesini beklemen diyosun yaniben detayları ve olayı bilemiyorum ama mektup biraz çocukça geldi bana. zaten sorunlar yüzyüze konuşarak çözülmeli. mesajla mektupla maille yani bir eksik anlamsız oluyor. yanlış anlaşılmalar olabiliyor. sizin o kadar duygularla yazdığınız kelimeler o okurken duygusuzlaşıp değersizleşebilir.
Vazgecemiyorum hissini verme oluyorum bitiyorum deme. Basiniza gelen talihsizlikleri yaz mesela ayrilmaya sebep olan seyleri mutlu oldugunuz anilari yazyaz o hunleri ozlemiyor degilim de. Sonra da kendine iyi bak sevgiliyi ilistir. Oyle daha guzel olur sanki[/QUt mektupta senin dediklerinden bah set tim