Mektup Yarışması Anketi

Mektup Yarışma Anketi

• 1. Mektup

OY: 30 15,2%
  • 2. Mektup

OY: 17 8,6%
  • 3. Mektup

OY: 10 5,1%
  • 4. Mektup

OY: 5 2,5%
  • 5. Mektup

OY: 15 7,6%
  • 6. Mektup

OY: 4 2,0%
  • 7. Mektup

OY: 7 3,5%
  • 8. Mektup

OY: 4 2,0%
  • 9. Mektup

OY: 14 7,1%
  • 10. Mektup

OY: 3 1,5%
  • 11.Mektup

OY: 54 27,3%
  • 12.Mektup

OY: 5 2,5%
  • 13.Mektup

OY: 19 9,6%
  • 14.Mektup

OY: 11 5,6%

• Ankete Katılan
    198
Eylül-son'u tebrik ediyorum ve diğer ilk 5'e giren arkadaşları. a.s.
Ve benim gibi katılmaya cesaret eden diğer arkadaşlarımı daa.s.

tüm arkadaşları tebrik ediyorum eylülcüm senide 1.liğin için özel olarak tebrik ediyorum :)

Öhö.. öhö..
Sayın Yöneticiler, Sevgili Jüri Üyeleri, Kıymetli KK Hanımları...

Öncelikle bu yarışmayı düzenleyen emeği geçen herkese teşekkürler ediyorum. Yarışmaya katılarak medeni cesaretlerini gösteren, yüreklerini açan hepsi birbirinden değerli arkadaşlarımı kutluyorum.:1hug:
Ve tabii ki bana oy veren 16 arkadaşıma ayrıca teşekkürü bir borç bilirim çünkü aynı duygularda buluşmuşuz demektir.
Sevgiler...

Herkesin emeklerine sağlık.Tebrik ederim kazanan arkadaşlarımı :)

Herkes muhteşemdi , yürekleriniz dert görmesin arkadaşlar ,
bence bu yarışmada herkes gönülleri feth etti,ama bazıları az biraz daha o yüzden ben herkesi tebrik ediyorum başarılarınız daim olsun..
eylülcüğüm bu kadar ağlattın herkesi artık birer paket mendil alın bizlere:))
arkadaşım yaa gerçekten mektubunu okurken kalakaldım öylee tebriklera.s.
Tüm kk, yarışmaya katılanlar, oy kullananlar,değerli sponsorumuz DTNTH nefis bir organizasyon oldu devamı gelsin lütfenna.s.

Çok teşekkürler.. Tüm oy kullanan ve bu güzel mektupları yazan arkadaşlarımıza,jüri üyelerimize ve Kazen'e teşekkür ediyoruz..

Yarışmalarımızın arkası kesilmeyecek elbette..Pazartesi günü foto yarışmamızı oylamaya açıyoruz..

Berşulem emeğine sağlık bişzlere bu platformu oluşturduğun için :) Ayrıca Kazen'e de tesekkürler

Cok güzel bir yarisma oldu.Emegi gecen herkesi kutluyorum.
Özellikle Suleyi harcadigi o kadar emek icin.
1. olan Eylül arkadasimi ve bütün yarismaya katilanlari tebrik ediyorum..
O güzel yüreklerine saglik..a.s.a.s.

Yarismaya katilan tüm mektup sahiplerini tebrik ediyorum.a.s.

Eylül senide birinciligin icin ayriyeten tebrik ediyorum,cok güzel ve duygu dolu bir mektuptu.a.s.

Ayrica yapimda ve yayimda emegi gecen Bersule,Kazen ve bilmedigim jüri üyeleri bu güzel ve centilmence yarisma icin tesekkürlersırnaşık şey.a.s.

eylul arkadasimizi tebrik ediyorum.
yarismaya bende katildigim halde oyumu 11 numarali mektuba vermistim.beni o kadar aglatti ki eger oyumu ona vermeseydim gozyaslarim benden hesap sorardisenağlama..helal olsun eylul yuregine saglika.s.
ve yarismaya katilan diger arkadaslar hepinizi yurekten kutluyorum kendimi de tabitatlicadiarzu
acikliyorum kendi mektubumu >>>
14.mektup benim mektubum arkadaslar.o gun yine bebek ozlemim kabarmisti.kaybettigim bebeklerime yazdim bende mektubu mu.ve bu mektup defterimde de yazili..omur boyu sakliyicam ALLAH kismet ederse birgun bi cocugum olursa ona okutucam bu mektubu..
bersule ve kazene ck tesekkur ediyorum emekleriniz icina.s.
siz olmasaydiniz ben bu mektubu yazmayi hic dusunmeyecektim ve kendim icin cok degerli olan bu mektubum olmayacakti..iyi ki varsiniz saolun varolun

herkese cok tesekkur ediyorumyerimseniben

Öncelikle bizleri monotonluktan kurtaran,sitemize renk ve heyacan getiren
canla başla çalışan berşuleme ve onunla beraber çalışan emek veren tüm arkadaşlarıma
canı yürekten teşşekkür ederim..şule yarışma duyurusu yaptığında acaba ne yazsam diye
düşünürken Altan hemen atıldı ve oğlum fikir verdi anne o mektubu yaz dedii..bende tamam
oğlum dedimm...
Burdaki her bi mektup bir birinden güzell,hepsi başka duygular ve hepsi içten
kimi doğmamış çocuğuna,kimi kızına,kimi sevgilisine,kimi torununa,kimi babacığına
ama hepsiii içtennnn..bence hepsi kendi içinde birinci zatenn..
Yorumlarını eksik etmeyen bizlerle bizim duygularımızı paylaşan,bi an bile
olsa kendini her mektupta mektup sahibinin yerine koyan arkadaşlarımızada sonsuz
teşekkürlerrr..
KK nın benim hayatımda yeri çok önemli..Niye daha önce burda olamadım
diye hayıflanıyorum bazenn..KK hiç bir siteye benzemez burdaki her arkadaşım
birbirinden kıymetlii benim için..birbirimizi tanımasakta görmesekte yeri geldiğinde
dertlerimizi yeri geldiğinde seviçlerimizi paylaşıyoruzz,bundan güzel ne olabilir...
Artık altan benle kafa yapmaya başladıı.... Anne bu akşam yemekte ne
varr,KK çorbasımı,KK salatası birde yanında KK tatlısı mı deyip duruyoo....:Roflol:
Gecenin bi vakti uykunuz kaçar bir daha uykuyu tutturamazsınız yaa
en yakın en samimi olduğunuz arkadaşınızı bile arayamazsınız saat geçç diyee
işte hemen yardımınıza KK yetişir,hemde her konudaa..bir bakmışınız KK nın
başındasınızzz..
Bizleri burda buluşturma ve çok nezih,saygılı bir sitede tanıştırma şansı
veren KAZEN ve CURLY e teşekkürü bir borç bilirimm...

bence bu güzel yarışmanın tek birincisi bu mektup.... tekrar teşekkürler özgürcem... yüreğine sağlık....a.s.a.s.a.s.

Tebrikler Eylül-son :1hug:berşulecim senide kutluyorum tekrar...emekleriniz için tşk ler...çok duygulandım okuduklarımlaa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…