Damadin maddi durumu eh isteDamadın maddi durumu ne ?
İste kız içinde kalmasın altın iyidir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Damadin maddi durumu eh isteDamadın maddi durumu ne ?
İste kız içinde kalmasın altın iyidir.
İsteyenin bi yüzü istemeyenim iki yüzü kara demişler. İste tabi çok abartmadan sonucta gene kocan rızkınızdan arttırıp verecek sana evlilik devam edeceği sürecte.Iste benimkilerin o kadar seyi yok adamlar altinlari bile oyle boyle yaptilar altinida seven bi kizim altini cokmu istesem acaba
Şartları aşırı zorlamadan isteyebilirsin bence.Damadin maddi durumu eh iste
Aynen oyle 50 bin liraya karsilik ne kadar altin gelirse iyi bence simdi paranin hic bir degeri yok sonucta altin elimin guvencesiŞartları aşırı zorlamadan isteyebilirsin bence.
Oo sen isi biliyosun adana burmasinin incesi bile kalin grami yuksektir onun2 adana burması istedim gram belirtmedim
Alır almaz bilmem ölene kadar yolu varmısOo sen isi biliyosun adana burmasinin incesi bile kalin grami yuksektir onun
Illa nikahtan dusunce verilmiyo ki hediye olarakta verebilir yani oyleymisAlır almaz bilmem ölene kadar yolu varmıs
Nee 2li altinmi ayyDini nikahımda kocamı istemeden kazıkladım nikahi kıyan benim akrabamdi .
Eşim üzerindeki altınların yarısı onun olsun dedi .kağıda Reşat altin diye yazdılar meğer 2 li altinmis
o zor biraz herhangi bir gelirim yok onun bana soz vermesi lazim garantiye almak isi maksatSana takilanlarn üstüne mehir yapabilirsin istemek yerine
Üzerimde 11 adet vardı eşim dedi 6 tanesi onun olsun sene 2008 çeyrek 40-50 lira birseydi sankiNee 2li altinmi ayy
Üzerimde 11 adet vardı eşim dedi 6 tanesi onun olsun sene 2008 çeyrek 40-50 lira birseydi sanki
Haha oda iyiymisMehirin ne olduğunu dini nikah sırasında öğrenen ben……
Mehir kadına ait oluyor ..diğerleri ortak sayılıyor.mehiri kadının rızası varsa kullanabiliyor erkek yoksa kadın rızası yoksa onda kalıyoree geri kalan 5 tanesi zaten 11i de her halukarda sizin degilmi
Aa onu bilmiyordum yani takili olanlardan da mehir olabiliyor oylemi bunu nisanlima dememem lazim bilmemeliMehir kadına ait oluyor ..diğerleri ortak sayılıyor.mehiri kadının rızası varsa kullanabiliyor erkek yoksa kadın rızası yoksa onda kalıyor
5 bileziğim vardı vardı 50 gram üstüne yaptm kimse de sesini çıkarmadıo zor biraz herhangi bir gelirim yok onun bana soz vermesi lazim garantiye almak isi maksat
50 bin lira iyi para bence degerlendirilmeli5 bileziğim vardı vardı 50 gram üstüne yaptm kimse de sesini çıkarmadı