Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi de ben kınamadım ki. Gayet soru sordum nasıl miden alıyo diye. Her şeyi kınamak zannediyosanız herkese polyanna gibi mi davranıyosunuz? Doğruya doğru konuşmak lazım. Kötü tasnif etmediğimiz bişey yaşandığında duygularımızı dile getiririz dimi?Kınamayalım lutfen
Allah ile kul arasındaki seyler bunlar.
Topluma zararı olmayan kişinin sadece kendisine ve kendı ahiretıne zarar veren birsey için hesap sorma hakkımız yok bızım.
Suan Allaha şirk koşuyorsunuz bu da gunah.
Bi de Allaha şirk koşuyosunuz demiş ya abart şirk koşmadım bunu iddia ederek sen günaha girdin.Kınamayalım lutfen
Allah ile kul arasındaki seyler bunlar.
Topluma zararı olmayan kişinin sadece kendisine ve kendı ahiretıne zarar veren birsey için hesap sorma hakkımız yok bızım.
Suan Allaha şirk koşuyorsunuz bu da gunah.
Bu adam sizinle evlenmez onun tek düşündüğü bel altınız ondan ver susarderdimi önceki başlıkta anlatmıştım. Geçmişte bir çok erkekle birlikte oldum .. 1 senedir erkek arkadaşım var ve birlikte oluyoruz ve ben günaha girmek istemeyip artık imam nikahı istiyorum. Maddi durumumuzdan dolayı yapamıyoruz ama sürekli birlikte olmak istiyor bende imam nikahı istiyorum diyorum. Bugun gene söyledim ve bana dedi ki sen beni böyle sıkıştırdıkca kendimi enayi gibi hissediyorum o kadar birlikte olmuşsun yapmamışsın şimdi beni niye sıkıştırıyorsun dedi. Çok kötüyüm cidden napcağımı bilmiyorum