Bunu söylemeye bile utanıyorum ama…

Adam haklı. Madem günaha girmek istemiyorsun neden daha önce adamlarla o işi yaptın? Buna gelince mi imam nikahı? Ben olsam ben de enayi gibi hissederdim. Her halt yenmiş beni kendine yamamak istiyor derdim. Bu Daha çok kullanırlar vücudunuzu

Kınamayalım lutfen
Allah ile kul arasındaki seyler bunlar.
Topluma zararı olmayan kişinin sadece kendisine ve kendı ahiretıne zarar veren birsey için hesap sorma hakkımız yok bızım.
Suan Allaha şirk koşuyorsunuz bu da gunah.
İyi de ben kınamadım ki. Gayet soru sordum nasıl miden alıyo diye. Her şeyi kınamak zannediyosanız herkese polyanna gibi mi davranıyosunuz? Doğruya doğru konuşmak lazım. Kötü tasnif etmediğimiz bişey yaşandığında duygularımızı dile getiririz dimi?

Kınamayalım lutfen
Allah ile kul arasındaki seyler bunlar.
Topluma zararı olmayan kişinin sadece kendisine ve kendı ahiretıne zarar veren birsey için hesap sorma hakkımız yok bızım.
Suan Allaha şirk koşuyorsunuz bu da gunah.
Bi de Allaha şirk koşuyosunuz demiş ya abart 😅 şirk koşmadım bunu iddia ederek sen günaha girdin.

Allahla pazarlık yapıyorsunuz resmen.
Ben imam nikahı kıyayım, sende bana günah yazma hesabı yani..
Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?
Bu zamana kadar ki ilişkilerinizde de imam nikahını kıyıp, yatıp kalksaydınız madem..

Üzülerek yazacağım sizi kullanıyor o kişi. Lütfen kendine bu kötülüğü yapma ayrıl ve bir daha sakın konuşma. Ruh halin iyi değil.once onu iyileştirmeye çalış. O erkekten o erkeğe iyilesemezsin maalesef karşına da adam gibi seni seven birisi hiç çıkmamış. Seni her halinle seven birisi çıkar sabırlı ol. Kimseye bir şey anlatmak zorunda değilsin ayrıca.

Geçmişte yaşadıklarından pişmansan tevbe et, bu kişiyi de hayatından çıkar

derdimi önceki başlıkta anlatmıştım. Geçmişte bir çok erkekle birlikte oldum .. 1 senedir erkek arkadaşım var ve birlikte oluyoruz ve ben günaha girmek istemeyip artık imam nikahı istiyorum. Maddi durumumuzdan dolayı yapamıyoruz ama sürekli birlikte olmak istiyor bende imam nikahı istiyorum diyorum. Bugun gene söyledim ve bana dedi ki sen beni böyle sıkıştırdıkca kendimi enayi gibi hissediyorum o kadar birlikte olmuşsun yapmamışsın şimdi beni niye sıkıştırıyorsun dedi. Çok kötüyüm cidden napcağımı bilmiyorum
Bu adam sizinle evlenmez onun tek düşündüğü bel altınız ondan ver susar

Evlilik dışı birlikteliği günah olarak görüyorsan sevişme...
Dini nikah hakkında bilgiye sahip olduğunu düşünmüyorum araştırmanın tavsiye edeceğim

İmam nikahı olunca günah olmayacak he bak bak
Biz niye düşünemedik yav tüh
Yaradanı kandırmaya çalışan beyinler gerçekten çok zavallılar

X