- 28 Ocak 2024
- 47
- 48
Gram 2000 değil miydi50 bin lira iyi para bence degerlendirilmeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gram 2000 değil miydi50 bin lira iyi para bence degerlendirilmeli
Bence oturun konuşun.Erkek ne ödemek ister ödeyebilir.Ve sizin beklentiniz nedir ?Arkadaslar imam nikahi sirasinda mehir olarak damattan ne istenilmeli sizce?
Aa evet 2000 ben 1000de kalmisimGram 2000 değil miydi
Imam nikahi kiydirmadiysaniz birbirinize namahremsiniz hanimefendi tuhafmis neyse hassas cok sukurBen imam nikahı kıydırmadım ama bir şey de istemeyecektim. Size kalmış eşiniz hassassa ne istiyorsanız söyleyin de hassas değilse zaten yerine getirmeyecektir.
Aslına bakarsanız nikahın duyurulması en büyük şarttır. Biz de düğün yaptık yani duyurduk dinen de geçerli bu durum namahrem değiliz :)Imam nikahi kiydirmadiysaniz birbirinize namahremsiniz hanimefendi tuhafmis neyse hassas cok sukur
Hahaha onden vermis verecegini oda iyiymis ata lira iyi amaEşimin amcası kıydı nikahımızı. Ben bişey istemeyecektim zaten çok da bilgim yoktu o zamanlar bu konuda. 100 tane ata lira yazıyorum, uygun mu dedi ikimiz de okeyledik. Evliliğin 7. Yılındayım eşim mehir borcunu bitirdi helalliğini aldı. Adamın içine dert olmuştu bitirene kadar.
Imam nikahi sarttir dugunun duyurulmasi degil dinen bu sekilde aslinda yinede bilemiyorumAslına bakarsanız nikahın duyurulması en büyük şarttır. Biz de düğün yaptık yani duyurduk dinen de geçerli bu durum namahrem değiliz :)
Hahaha onden vermis verecegini oda iyiymis ata lira iyi ama
Imam nikahi sarttir dugunun duyurulmasi degil dinen bu sekilde aslinda yinede bilemiyorum
Ya ben oyle biliyorum yanlista biliyo olabilirimİslamiyette imam nikahı diye bir şey yok aslında. Nikah akdi mevzusunun ilanı söz konusu, arkadaş yanlış bişey söylememiş. Nikahlanmak şart kuranı kerimde geçen şey bu. Ve bunu duyurmak gerekiyor.