medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

Canım ilk bizede o şekilde söyledier ek ücretle gece doktorunuz gelebilir diye bide benim dok doç olduğu için 500 tl ve biz bunu kabul ettik ama doktorum çok fazla yoğun olduğu için gece kendi adına çok sıkıntı olduğunu söyledi eşi yurt dışındaymış küçük çocukları varmış vs gece bırakıp gelemezmiş haklı olarak ama bizim için şok tabi sonra bi baktık bütün doktorlar hastane yönetimiin aldığı kararla gece nöbetçi doktora bırakıyolar işi mazeretleride şu nöbetçi doktorlarımız da uzman kesinlikle stajer değil falan filan işte
Amannnn zaten herşey bana denk geliyoo 6 aylık doğum izinden de faydalanamadım bu ne yasaymış arkadaş mecliste kaldı çıkmadı gitti bu gün dertliymişim ben beee oğlumu zor uyuttum uyuyacama gevezelik yapıyomm:)
Heepiize iyi geceler:)

Hayırlı uğurlu olsun Allah güle güle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin... güzel ahlaklı uzun ömürlü evlat olsun inşallah.. sizede çok geçmiş olsun.. suan benimde en korktuğum şey sancı çekip sonra sezaryen olmak,. Bu arada sormak istediğim bir şey var. Doğumunuz gece olmuş ameliyatıniz da erkek personel var miydi??

eğer kanun siz ücretlideyken çıkarsa merak etmeyin sizide kapsar dua edelimde en kısa zamanda çıksın kimse mağdur olmasın

Cok geçmiş olsun.. hayırlı uzun ömürlü güzel ahlaklı evlat olsun inşallah.
Dün derya hanıma epidural normal dogumu danistim. Kendisi ilk doğumda şartların uygun olmasının önemli olduğunu söyledi yani bebeğin kilosu açılma hızı vs gibi. Çünkü epidural verildiği andan itibaren açılma hızı yarı yarıya düşüyormuş eğer iyi ilerleyen bir açılma varsa epidurale olumlu bakıyorlar. Derya hanıma gelince tabiiki istersen yapabilirsin ama ben kendi sancinlainla en doğal şekilde dogum yapman taraftarıyım dedi. Pek sıcak bakmıyor gibi :) inşallah ben hepinize kolay ve güzel bir normal dogum hikayesiyle gelirim dua bekliyorum arkadaşlar..

selam canım

yaaa sorması ayıp ne kadar ödediniz hastaneye :26:

Merhaba,
size bişey sorcaktım umarım bilginiz vardır.. doğumdan sonra bebeğime bakacak kimse olmadığı için doğum izninden sonra istifa etmeyi düşünüyorum bu durumda doğum izni ödeneğinden yararlanabiliyormuyum? birde parayı toplumu aldın yoksa aylık olarak mı ? k.bakma çok sordum.. şimdiden teşekkürler..

bana risklinolur filan hic demediler. hatta derya hn cati muayenesinde biraz egrilik var ama bebek cok buyuk degil sorun olmaz normali yaparsin demisti bebegin kafasi cok buyuk degil diye. ama ben beden ve ruhen cok yiprandim sancilardan. nobetci dr hep bekleyelim dedi simdi ne yalan soyleyeyim. ama 16 saatte 1 cm acilinca bende moral de kalmadi.

ama herseyde bir hayir var derler ya meger bebegin kafasi kucuk filan degilmis, yumurta kafa bizimkisi o yuzden kucuk olculmus :) bir de 3200 dedikleri beegim 3500 kilo dogdu. belki de normali denesem egri olan catimdan dolayi sorun olacakti. hayirlisi boyleymis

Rica ederim tabikide doğum izni ödeneğinden faydalanıyosunuz ben henüz almadım ama rapor bittikten 25 ile 45 gün arası paranızı toplu olarak ziraat bankasından alıyosunuz istifa etmeden önce süt izninizde kullanın toplamda 30 günde süt izni var bu süreçte iş yerinizden bir aylık maaş daha alıyosunuz .

Aynen canım tabikide hakkımızda hayırlısı buymuş bende öyle düşünüyorum mesela benim bebğimin boynunada kordon dolnmış doğumdan sonra öğrendik o şekilde normal doğum zorlıycaktı baya bizi herşeyin hayırlısı ben genel konuşuyorum herkes sezeryan oluyo artık allah yardımcımız olsun...

Ben de ücretsizdeyim sıkıldım beklemekten artık 2. çocuklara kısmetse :))

Bu arada fenerbahçem 30 gün süt izni dediğin nasıl oluyor?

Merhabalar medipole giden anneler ben derya yaşar a devam ediyorum ama doğum yapan annelerin yorumlarını okudukça kafamda soru işaretleri artıyor. Özellikle mesai saatleri dışında doktor gelmiyor diyenler var ben geliyor diye biliyorum haftaiçi kontrolüm var gidince doktoruma sorucam normal doğum düşünüyorum basit bi sebeple sezaryana alınmak istemiyorum hastaneyi tercih etmemdeki sebep doğum katının çok güzel oluşuydu ve hiç erkek personel bulunmaması zaten kadın doğumcularının hemen hepsi bayan off ne bilim arkadaşlar Allah yardımcımız olsun burda güzel hikayeler duymaya ihtiyacımız var. Geçen gün doğum yapan arkadaşımı ziyarete gittim 12 saatlik sancıdan sonra bebeğini kucağına almış ve doktoru gittiğinde normal doğum zor sezaryan demiş ama sancıların 2 gün de sürse ben seni beklerim demiş böyle bir destek bence çok önemli ayrıca arkadaşım doğumdaki ebesini dilinden düşüremiyor o olmasaydı beni yönlendirmeseydi kesinlikle doğuramazdım diyor doktorunu o kadar memnun takip etmesine rağmen şimdi ebesini dilinden düşüremiyor.

ben bizzat yasadim. derya hanim beni sancilarimla birakti gitti saat 13de ogleden sonra izinliyim dedi. acil durum olursa gelirim filan da demedi yarin sabah gorusuz dedi gitti.
hicbir dr gelmiyor artik mesai saatleri disinda
dogum kati cok guzel evet ins. istedigin gibi normal yaparsin ama sezeryan olursan orada erkekler var soyliyeyim. benim sezeryanda kadin doktoru haric hepsi erkekti

dogumdan sonra eve geldigimde dizimin arkasindan yukari dogru epey derin bir yara gordum, cizik cizikti. ameliyat sirasinda oldugunu dusunuyorum, masadan alirken filan surtturduler sanirim. sonra o yara gecti ama etrafi kocaman kizardi kabardi, elim kadar genis bi yara oldu. dun cildiyeye gittim mantar olmus dedi, dogum sirasinda olmustur dedi sonra hangi hastanede dogum yaptigimi sordu, burda yaptim diyince sicaktan da olmus olabilir dedi ama sanmam hastaneden bulasti bencede cunku sonra evden disari cikmadim ki hic, bide yaranin etrafi.

cok moralim bozuldu.

ya bu yorumları okuyunca hastane değiştiresim var gebeliğim ilk aylarında da bayağı bir hastane değiştirdim bu hastaneyi artık değiştirmem diyordum ama doğum esnasında böyle yarı yolda bırakılacaksam... Bu hafta doktoruma gidicem açık açık konuşucam bakalım ne diyecek bende artık ona göre davranırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…