ilk haftalarda konustugumuzda 300 tl farkla mesai saatleri disinda geliyolar denmisti. sanirim sonra bu kalkti, en son muhasebe ile gorustugumuzde hic bahsetmediler cunku.
ben derya hn a sordugumda hep dedi ki zaten ilk dogumlar oyle hemen olmaz sen hastaneye gelirsin, sancin artar, ben gelene kadar doguma hazir olursun filan dedi. yani gece gelmiyorum demeye getirdi :)
bir de sen sor bakalim
Canım ilk bizede o şekilde söyledier ek ücretle gece doktorunuz gelebilir diye bide benim dok doç olduğu için 500 tl ve biz bunu kabul ettik ama doktorum çok fazla yoğun olduğu için gece kendi adına çok sıkıntı olduğunu söyledi eşi yurt dışındaymış küçük çocukları varmış vs gece bırakıp gelemezmiş haklı olarak ama bizim için şok tabi sonra bi baktık bütün doktorlar hastane yönetimiin aldığı kararla gece nöbetçi doktora bırakıyolar işi mazeretleride şu nöbetçi doktorlarımız da uzman kesinlikle stajer değil falan filan işte
Amannnn zaten herşey bana denk geliyoo 6 aylık doğum izinden de faydalanamadım bu ne yasaymış arkadaş mecliste kaldı çıkmadı gitti bu gün dertliymişim ben beee oğlumu zor uyuttum uyuyacama gevezelik yapıyomm:)
Heepiize iyi geceler:)