ben bizzat yasadim. derya hanim beni sancilarimla birakti gitti saat 13de ogleden sonra izinliyim dedi. acil durum olursa gelirim filan da demedi yarin sabah gorusuz dedi gitti.
hicbir dr gelmiyor artik mesai saatleri disinda
dogum kati cok guzel evet ins. istedigin gibi normal yaparsin ama sezeryan olursan orada erkekler var soyliyeyim. benim sezeryanda kadin doktoru haric hepsi erkekti
Sadece derya hanim degil maalesef hastanenin tum doktorlari mesaileri bittigi anda birakip gidiyor bir cok yakinim ve arkadasim bu hastanede yapti dogumunu ve farkli doktorlardi hepsi ayni durumla karsilasti. hastane politikasi oldugu tum doktorlar uzman oldugu ve size yapilan en ufak mudahalenin bile kayit altina alindigi icin tum dr tarafindan bilinebilecegini belirterek uygulamanin bu sekilde gerceklestirildigini izah ediyorlar. Ben iki gun hastanede yattim erken dogum tehlikesi nedeni ile Derya Hanim mesai saatleri icinde cok cok ilgili davrandi ve mesai disindada gerekirse beni arayip bilgi alirlar dedi.. Rabbim tum hamileleri hayirli merhametli doktorlarla karsilastirsin..
Bu arada planli sezaryenlerde medikal muhasebeden tum personelin bayan olmasi talep edilebiliyor fakat acil durumlarda bunu garanti edemiyorlar bence arkasindaki destek grupta dusunulunce hastanenin en buyuk eksigi bu birde suit odasini hala acamamis olmasi... umarim bu erkek personel konusunada en kisa surede cozum bulurlar...