• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

canım kimyasalı yaşadım sonra takvime göre korunduk doktorumuz normalde 1 ay ara verin demişti. yumurtlama günleri geçti diye korunmadık sonra meğer ben geç yumurtlamışım kazara oldu doktorda yapcak bişey yok dedi dikkatli olduk ilk zamanlar çok şükür oğlum 21 haftalık şimdilik bi sorun gözükmüyor

benim bundan öncekide düşük olduğu için adetlerim düzensizdi hala düzene girmedi o yüzden ovulasyon günlerimi bilemiyorum ama ben doğum kontrol hapı kullanıcam 1 ay adetlerim düzene girsin diye sonra düşünücez artık bebişide Allah nasip ederse

derya yaşar uzman doktor mu yoksa doçent mi birde 13 + 3 üm acaba en erken ne zaman cinsiyet tahmininde bulunabilir.

Bende derya hanimin hastasiyim yaklasik 20. Haftamdan bu yana...
Kendisi uzman hekim ve tarz olarakta biraz saglamci ve kuralci bir doktor kendine has bir tarzi var ve banada en cok bu yonu guven vermisti. bu nedenle erken bir cinsiyet tahmini yapacagini pek sanmiyorum :) ama bu haftadaki tahminler cok yaniltiyor 16 ya birsey kalmamis minigin kendini saklamazsa ikibucuk haftaya mutlaka net bir sekilde ogrenirsin.. hayirli evlat saglikli bir hamilelik kolay bir dogumun olsun insallah...

kızlar bende hastane bakıyorum..bu hastane bana yakın sayılır.fiyatı hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba?

Son düzenleme:
normal doğumu bilmıyorum ama sezeryan 1250 L,bu arada bağcılar medipol da doğum yapanlar düsüncelerınızı paylasmaya devam edin lutfen

fiyat hastanenin klasına göre uygunmuş.ama benim bütceme göre pahalı geldi.indirim falan yaptırabiliyormuyuz acaba bu konuda doğum yapmış arkadaşlar bilgi verebilirmi acaba.

Doğum, bir kadının hayatındaki en önemli anlardan biridir. Doğumun için titizlikle araştırarak, profesyonelliği ispatladığını düşündüğüm Lebriz Hale Aktün Tamer ‘ı seçtim. İlk günden itibaren Lebriz Hale Aktün Tamer‘a normal doğum istediğimi üzerine basarak belirttim.doğum sancılarımın başlaması ve artması nedeniyle eşimle beraber hastaneye geldik. Gece geç saatte gelmemiz nedeniyle nöbetçi doktor muayene etti ve doğum sürecinin başladığını onayladı ve bizi doğumhaneye sevk etti. Biz de hasta yatışta normal doğum için gerekli prosedürleri gerçekleştirerek doğumhanedeki odamıza alındık.

Lebriz Hale Aktün Tamer‘a odamıza gelerek %90 ihtimal ile sezeyan ile doğum yapacağımı söyledi.Gerekli ilgiyi göstermeden odamızı terk etti. Beni ağlar şekilde odamda bırakarak, paniğe sevk etti. Doktorumu bir daha gördüğümde ameliyathanedeydim.

Eğer nedeni sezeryan yapmamıza doktorumuzun dediği gibi mekonyum neden olduysa, neden bebek doğduktan sonra hiçbir mekonyum emaresine rastlanmadı? Çünkü muayene sırasında mekonyum bulunduğu büyük bir yalandı. Doktorun sezeryan yapmasındaki gerçek neden benimle zaman harcamak istememesimiydi. Saatlerce normal doğum nedeniyle mesai harcamak yerine 20dk ‘da işini bitirmek daha mı kolay gelmişti. İnsan hayatı ile nasıl böyle keyfe keder oynanabiliyor.

kızlar, NORMAL DOGUM İSTEYEN TERCİH ETMEM Lebriz Hale Aktün Tamer

Bu yorumu okuyunca, cevap yazma gereği duydum. Mesajın sahibi hanımın rumuzu pravda, rusça'da gerçek anlamına gelmekte. Ben de Moskovalıyım. İstanbul'da eşimle beraber ikamet ediyoruz. Bu yazıyı ben rusça yazdım, eşim de Türkçeye çevirdi.

Forumlarda yaptığımız araştırma sonucu Lebriz Hale hanıma gitmeye karar verdik.
Daha ilk muayenelerde pozitif tavırları ve güleryüzüyle doktorumuz o olsun diye aramızda konuştuk.
Sorduğumuz bütün sorulara sabırla cevap verdi, gebelik süresince ortaya çıkan sorunları çözmede çok yardımı dokundu.

Ben de pravda hanım gibi, normal doğum istiyordum ve Lebriz Hale hanımla en baştan bu konuyu konuştuk, kendisi de onayladı.
Eğer doğum sırasında bir sorun çıkmazsa normal doğum yapacağımıza karar verdik. Ve öyle de oldu. Normal doğum yaptım.

31 Mayıs günü oğlumuz dünyaya geldi, 3360 gr 52cm 9/10 apgar skoru. Hastaneye girdikten doğuma kadar olan süreç 4,5 saat sürdü. Sancıların şiddetlendiği sırada epidüral anestezi istedim ama doğum sürecini yavaşlatır diye hem Lebriz Hale hanım, hem de ebe hanım önermediler. İyiki de yapmadık epidürali.
Sancıların şiddetlendiği sırada yatakta NTS bağlı kalmak yerine, yürümeme izin verdiler, pilates topu isteyince hemen getirdiler. Yürüme ve pilates acıları bayağı azalttı.
Oğlumuzun boynuna kordon 2 kez dolanmıştı ama Lebriz Hale hanımın becerileri sayesinde hiç bir sorun yaşamadık ve hızlı bir doğum oldu. Ne ben ne de oğlum bir zarar görmedi.
Doğumdan hemen sonra oturmak, yürümek hiç sorun olmadı.

Kısa bir süre sonra 2. çocuğumuzu düşünüyoruz ve kesinlikle Lebriz Hale hanıma gideceğiz.
Tecrübesi ve profesyonelliği su götürmez bir gerçek. Bunların yanında pozitiflik ve güleryüzlülük olunca insan güveniyor.

Her doğum aynı olacak diye bir şey yok. Bazıları zor bazıları kolay oluyor. Herkese kolay ve sorunsuz gebelikler ve doğumlar diliyoruz.

ben de cumartesı nagihan hn. alcağım randevu,muayeneden sonra yazarım gorüslerimi dediğim gibi hastanede doğum yapanlar lutfen fikirlerinizi paylasın

fiyat hastanenin klasına göre uygunmuş.ama benim bütceme göre pahalı geldi.indirim falan yaptırabiliyormuyuz acaba bu konuda doğum yapmış arkadaşlar bilgi verebilirmi acaba.

sağlık bakanlığında ya da anlaşmalı kurumlarda .alışanlara indirim yapıyorlar. benim arkadaşımın eşi sağlık bakanlığında çalıştığı için iyi bir indirim yapmışlar.

ben de cumartesı nagihan hn. alcağım randevu,muayeneden sonra yazarım gorüslerimi dediğim gibi hastanede doğum yapanlar lutfen fikirlerinizi paylasın

bir defa acillik olduğumda nagehan hanıma gittim nöbetçi olduğu için. çok sıcak kanlı ve pozitif:) ultrason renkli olmamasına rağmen bana moral olsun diye bebeğimin yüzünü yakalamak için uğraştı ve resmini yakaladı. umarım sen de memnun kalırsın.

Biz de sadece 550 tl ödedik.
Açıkçası extra bir şey çıkaracaklar diye düşünüyorduk ama olmadı.
Sadece ilk başladığımız günlerde muayene ücretsizdi, sonradan ücretli oldu. 10 tl alıyorlar şuan.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, 14 Mayıs saat 00.06 da, bebeğim sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi çok şükür. Zorlu saatler, günler geçirdim, hala da tam toparlanamadım.
Normal doğum diye başladığımız ve ilerlediğimiz bu süreç sezaryenle son buldu.
13 Mayıs Pazartesi 05.30 da nişanım gelmişti. Sancılar da belli aralıklarla gelmeye başlamıştı. O gün öğleden sonra kontrolümüz vardı. (Doktorum Suna hanım.) Öğlene kadar bekledik. Öğlen gittik hastaneye. Bu arada sancılar giderek artıyordu. Doktorum açıklık muayenesi yaptı, 1cm di. Yatışım yapıldı. sat 17.30 civarı doktorum geldi kontrole, durumuma baktı. sezeryana karar verseydim kendisi yapacaktı. ben beklemek istiyorum dedim..
İlerleyen saatlerde suyum geldi. Sancılar da daha artar oldu. İkinci kez açıklığa bakıldı. 2cm di. Yalnız bu muayene benim için oldukça zorluydu.
Saatler geçiyor, sancı şiddetleniyor ancak açılma yeterli olmuyordu. Doktor (Belgin hanım- nöbetçi doktordu o gün), bu şekilde normal doğurman çok zor dedi, kendi doktorum da demişti öncesinde.. ama ben ısrarla normal doğum olsun diye zorluyrdm ..sonunda doktor neden bu kadar ısrarcı olduğumu sordu, normal doğum için zorlarsam imza alacağını, doğum sırasında oluşabilecek ciddi olumsuzluklardan bahsetti. ben başladım ağlamaya..
22.00-22.30 civarıydı ve sezaryene karar verdik mecburen. saat 23.30 u geçmişti. sonda takıldı ve ameliyathaneye indirdiler. uyandığımda hala narkozun etkisindeydim, gözlerimi açamıyordum tam. odama çıkardılar. yavrumu yanıma koydular, onu öptüm, kokladımm.. ama gözümü açıp bakamıyordum.. onun kokusunu almak bile her seye değer..

hastanede kaldığım sürece hemşirelerden, temizlik görevlilerine kadar oradaki çalışanlardan memnun kaldık.. gayet ilgili, alakalılardı. sadece iclal hanım var o katta çalışan sanırım o da kadın doğumcu, tam bilemiyorum.. açıklık muayenesini o yapmıştı, sondayı da o taktı. sonda takılırken ben çok acı çektim ve çok zorlandımm.. o aşamadaki yaklaşımı hoşuma gitmedi.. "bazı insanlarla çalışmak ne zor vs. diyor yanındakine.. ben ne olur hakkınızı helal edin, elimde değil diyorum.. hiç cevap vermiyor.. neyse geçti bitti çok şükür.. düşünmek istemiyrm o anları..
arkadaşlar hastaneyle vs. ilgili sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. fırsat buldukça cevaplarım seve seve..

not: kopuk kopuk yazmış olabilirim kızlar, kusura bakmayın.. bu mesajı gece yazıyordum aslında..bebiş uyandığı için yarım kalmıştı, şimdi bitirdim..

hayırlı uğurlu olsun canım.. Rabbim analı babalı büyütmeni nasip etsin.
bu bahsettiğin soda yı takan kişi kapalı mıydı.. benimde pek hoşlanmadığım biri var kapalı ile uzun boylu ama adını bilmiyorum.. aynı kişimi acaba?

birde enden genel anestesiye aldılar seni
epidural ya da spinal önermediler mi?

Canım öncelikle rabbimm hayırlı uğurlu etsin çok sevindim
Seninle kaderimiz aynı aynı doktorla başlayıp farklı doktorla doğum yaptık ve normal doğum la o kadar sancıyı çekip bende sezeryan oldum biliyosun ama hiç üzülme neler var çocuğunu kucağına aldın ya sağlıklı bi şekilde hamd olsun çok sevindim
Alttan kontrol olayına gelince inan öldüm öldüm dirildim sancıdan daha da zordu ben doktora tekme attım:)ama o kadar iyi bir
İnsan denk geldi ki bana melek gibiydi hiç incitmedi beni saolsun doğum doktoru arayışı içinde olanlara tekrar söylüyorum nagehan kaya birtane ikinci doğumum orda olursa eğer onunla yapmak istiyorum hem ben konuştum sezeryan sonrası çok normal doğum yaptırmış urfada görevdeyken kendiside sezeryanla yapmak zorunda kalmış doğumunu ama tamamen normal doğumcu çünkü bana resmen yalvardı biraz daha bekle diye ben dayanamadım hatta açılmam 2 cm miş bana gelip 5 cm oldu az kaldı dayan diyip duruyodu beni vazgeçirmek için:)

dr.um hakkında böyle şeyer duymak nasıl mutlu ediyor beni..
birazda kıskanıyorum :)
tabi Baran da çok tatlı ve anlayışlı..
çok seviyorum onu Rabbim büyük konuşturmasın o olmasa doğurmam gibi geliyo.. :)

ben de 5 gün önce nagihan kaya ya gittim.güleryüzlü , çok iyi davrandı.inşallah ona devam edeceğim.medipol de muayene 10 lira.10 gün içinde tekrar kontrol için giderseniz ücret almıyorlar.bir de saat 18.45 den sonra nöbetçi kadın doğum doktoru ücretsiz.bir de nagihan hanım alttan muayene edip akıntıdan örnek aldı.sonuç 3 güne çıkar dedi.bu test için de 17.5 lira istediler.normal sgk lı doğum 550 tl.sgk zorunlu sezaryen 1.250 tl.isteğe bağlı sezeryan 1900 tl sanırım.hastanede birkaç kişiye sordum.doğumun paket halinde olduğunu,extra ücret ödemediklerini söylediler.şu ana kadar gayet memnunum.inşallah hem fiyatlar hem de doktor iyi gibi gözüküyor.ama neşe hayırlıoğlu akşam nöbetçiyken gittim.çok asık suratlıydı.hoşlanmadım ondan.

canım iyi araştır derim..
zorunlu ve istekli sezaryen ucretinde fark yok...

Merhaba bayanlar
ilk hamileliğimle ilgili pek çok faydası oluştu bana kk nın :)
Eski üyelerdenim ve yine hamileyim :) yolum düştü tekrar bu topiklere :)
cumartesi günü süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim :)
Adet olmadım ve bel ağrısı vardı, test yaptım sonuç pozitif :D şok olduk hehehehehe :)
Hayırlısı olsun .

Oğlumu Avrupa Şafak hastanesinde İnci Öz de doğum yapmıştım
Çok hanımefendi , kibar ve tecrübeli bir bayan , oğlum 4.5 kilo doğdu ve benim cesaetime güvenip destekledi, normal doğum yaptık.
Ki çok şükür 3 dikişle yırttım :)
Başka bi doktor olsa böyle zor bir doğumda ve kilolu bebekte kasap gibi keser 10 dikiş atardı .
Yakınsanız bi gidin derim çok iyi bir doktor.

Allah nasip eder sağlıkla büyürse bu bebeğimi de normal istiyorum hatta suda bile olabilir.

Neyse gelelim meseleye , İnci hanımın görev yaptığı hastane bana çok ters yerde, o yüzden gidemeyeceğim.
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine bende Medipol Lebriz Hale Aktün Hanıma gideceğim çarşamba günü
Hale hanımda Normal doğun yapanlarınız var mı ? Tecrübeleriniz neler ? Doğumda sabırlı bi doktormu ? Estetiğe dikkat ediyor mu ?:26:

Merhabalar medipole giden anneler ben derya yaşar a devam ediyorum ama doğum yapan annelerin yorumlarını okudukça kafamda soru işaretleri artıyor. Özellikle mesai saatleri dışında doktor gelmiyor diyenler var ben geliyor diye biliyorum haftaiçi kontrolüm var gidince doktoruma sorucam normal doğum düşünüyorum basit bi sebeple sezaryana alınmak istemiyorum hastaneyi tercih etmemdeki sebep doğum katının çok güzel oluşuydu ve hiç erkek personel bulunmaması zaten kadın doğumcularının hemen hepsi bayan off ne bilim arkadaşlar Allah yardımcımız olsun burda güzel hikayeler duymaya ihtiyacımız var. Geçen gün doğum yapan arkadaşımı ziyarete gittim 12 saatlik sancıdan sonra bebeğini kucağına almış ve doktoru gittiğinde normal doğum zor sezaryan demiş ama sancıların 2 gün de sürse ben seni beklerim demiş böyle bir destek bence çok önemli ayrıca arkadaşım doğumdaki ebesini dilinden düşüremiyor o olmasaydı beni yönlendirmeseydi kesinlikle doğuramazdım diyor doktorunu o kadar memnun takip etmesine rağmen şimdi ebesini dilinden düşüremiyor.

canım merhaba,
arkadasının doktoru ve ebesi kim acaba :) isim öğrenebilir misin rica etmes. dr. kesinlikle Nagihan Kaya ama ebem yok :)

kızlar hamileliğim düşükle sonuçlandı 1 aylıktı ve değerlerim düşüyordu 2 sefer derya hanıma gittim çok ilgisiz biri rahimde kese gözükmüyor normalde kimyasal gebelik olarak adlandırılıyor bu şekilde olunca ama hiç bir bilgi vermedi ne sorduysam yanıt alamadım açıkçası o yüzden tekrar gitmiycem
önerebiliceğiniz başka güler yüzlü bilgili doktor var mı?

canım 10 kere yazdık NAGİHAN KAYA. NOKTA...

merhaba cumartesi gününe randevu aldım dr didem altın özüpak'a . didem hanıma daha önce muayene olan var mı acaba?

Back