medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

merhaba arkadaşlar ben de doktor arayışı içindeyim kime gideceğime ve doğumu nerde yapacağıma bir türlü karar veremedim, medipol de muayene ücretleri ne kadar acaba, bütün doktorlar bayan sanırım o çok güzel ve yorumları okudum herkes memnun gibi görünüyor bu ay ki kontrolüme oraya gitmeyi düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

kontroünün sorunsuz geçmesine sevindim bende merak ediyorum doğum katını filan ama sanırım biraz daha ilerleyen haftalarda gezdirecekler bize odaları
bizim doğum tarihimize bakınca senin çok az kalmış gibi gözüküyorr

bende şuan bi sorun yok hareketlerini tam hissetmediğim için bebeğim çok merak ediyorum ne yapıyor nasıl filan diyeee

canım medipolde muayene ücretleri şuan 10 tl hastane çok temiz bütün doktorlar bayan ama doktor ismi vermeyeceğim çünkü birinin memnun olduğundan diğeri memnun olmuyor sen kendin kararını ver

Merhaba kızlar, 14 Mayıs saat 00.06 da, bebeğim sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi çok şükür. Zorlu saatler, günler geçirdim, hala da tam toparlanamadım.
Normal doğum diye başladığımız ve ilerlediğimiz bu süreç sezaryenle son buldu.
13 Mayıs Pazartesi 05.30 da nişanım gelmişti. Sancılar da belli aralıklarla gelmeye başlamıştı. O gün öğleden sonra kontrolümüz vardı. (Doktorum Suna hanım.) Öğlene kadar bekledik. Öğlen gittik hastaneye. Bu arada sancılar giderek artıyordu. Doktorum açıklık muayenesi yaptı, 1cm di. Yatışım yapıldı. sat 17.30 civarı doktorum geldi kontrole, durumuma baktı. sezeryana karar verseydim kendisi yapacaktı. ben beklemek istiyorum dedim..
İlerleyen saatlerde suyum geldi. Sancılar da daha artar oldu. İkinci kez açıklığa bakıldı. 2cm di. Yalnız bu muayene benim için oldukça zorluydu.
Saatler geçiyor, sancı şiddetleniyor ancak açılma yeterli olmuyordu. Doktor (Belgin hanım- nöbetçi doktordu o gün), bu şekilde normal doğurman çok zor dedi, kendi doktorum da demişti öncesinde.. ama ben ısrarla normal doğum olsun diye zorluyrdm ..sonunda doktor neden bu kadar ısrarcı olduğumu sordu, normal doğum için zorlarsam imza alacağını, doğum sırasında oluşabilecek ciddi olumsuzluklardan bahsetti. ben başladım ağlamaya..
22.00-22.30 civarıydı ve sezaryene karar verdik mecburen. saat 23.30 u geçmişti. sonda takıldı ve ameliyathaneye indirdiler. uyandığımda hala narkozun etkisindeydim, gözlerimi açamıyordum tam. odama çıkardılar. yavrumu yanıma koydular, onu öptüm, kokladımm.. ama gözümü açıp bakamıyordum.. onun kokusunu almak bile her seye değer..

hastanede kaldığım sürece hemşirelerden, temizlik görevlilerine kadar oradaki çalışanlardan memnun kaldık.. gayet ilgili, alakalılardı. sadece iclal hanım var o katta çalışan sanırım o da kadın doğumcu, tam bilemiyorum.. açıklık muayenesini o yapmıştı, sondayı da o taktı. sonda takılırken ben çok acı çektim ve çok zorlandımm.. o aşamadaki yaklaşımı hoşuma gitmedi.. "bazı insanlarla çalışmak ne zor vs. diyor yanındakine.. ben ne olur hakkınızı helal edin, elimde değil diyorum.. hiç cevap vermiyor.. neyse geçti bitti çok şükür.. düşünmek istemiyrm o anları..
arkadaşlar hastaneyle vs. ilgili sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. fırsat buldukça cevaplarım seve seve..

not: kopuk kopuk yazmış olabilirim kızlar, kusura bakmayın.. bu mesajı gece yazıyordum aslında..bebiş uyandığı için yarım kalmıştı, şimdi bitirdim..

Son düzenleme:

uzman dr:10 tl
doç. : 75 tl

benim doktorum suna hanımdı, kendisinden de gayet memnundum. ancak doğumum gece olduğu için nöb. dok. girdi. O da Belgin hanım. Onun için de güzel yorumlar duyuyrm..

uzman dr:10 tl
doç. : 75 tl

benim doktorum suna hanımdı, kendisinden de gayet memnundum. ancak doğumum gece olduğu için nöb. dok. girdi. O da Belgin hanım. Onun için de güzel yorumlar duyuyrm..

teşekkür ederim, tüm doktorlar iyi galiba hepsinin ismini gördüm yorumlarda. kararımı verdim bu ay buraya gideceğim ve devam edeceğim inşallah artık düzenli bir doktora gitmek istiyorum

Canim gecmis olsun Allah anali babali buyutsun insallah
Belgin hanim benim doktorum hakkinda yorum istiyorum senden nasil ilgisi alakadi ne bileyim iste nasil davrandi merak eiyorum

Canım öncelikle rabbimm hayırlı uğurlu etsin çok sevindim
Seninle kaderimiz aynı aynı doktorla başlayıp farklı doktorla doğum yaptık ve normal doğum la o kadar sancıyı çekip bende sezeryan oldum biliyosun ama hiç üzülme neler var çocuğunu kucağına aldın ya sağlıklı bi şekilde hamd olsun çok sevindim
Alttan kontrol olayına gelince inan öldüm öldüm dirildim sancıdan daha da zordu ben doktora tekme attım:)ama o kadar iyi bir
İnsan denk geldi ki bana melek gibiydi hiç incitmedi beni saolsun doğum doktoru arayışı içinde olanlara tekrar söylüyorum nagehan kaya birtane ikinci doğumum orda olursa eğer onunla yapmak istiyorum hem ben konuştum sezeryan sonrası çok normal doğum yaptırmış urfada görevdeyken kendiside sezeryanla yapmak zorunda kalmış doğumunu ama tamamen normal doğumcu çünkü bana resmen yalvardı biraz daha bekle diye ben dayanamadım hatta açılmam 2 cm miş bana gelip 5 cm oldu az kaldı dayan diyip duruyodu beni vazgeçirmek için:)

ben de 5 gün önce nagihan kaya ya gittim.güleryüzlü , çok iyi davrandı.inşallah ona devam edeceğim.medipol de muayene 10 lira.10 gün içinde tekrar kontrol için giderseniz ücret almıyorlar.bir de saat 18.45 den sonra nöbetçi kadın doğum doktoru ücretsiz.bir de nagihan hanım alttan muayene edip akıntıdan örnek aldı.sonuç 3 güne çıkar dedi.bu test için de 17.5 lira istediler.normal sgk lı doğum 550 tl.sgk zorunlu sezaryen 1.250 tl.isteğe bağlı sezeryan 1900 tl sanırım.hastanede birkaç kişiye sordum.doğumun paket halinde olduğunu,extra ücret ödemediklerini söylediler.şu ana kadar gayet memnunum.inşallah hem fiyatlar hem de doktor iyi gibi gözüküyor.ama neşe hayırlıoğlu akşam nöbetçiyken gittim.çok asık suratlıydı.hoşlanmadım ondan.

muhasebeyle konuştum.doğumdan 24 saat sonrasında hastanede oda konaklaması 450 lira+ refakatçi 100lira yemek de kişi başı 18 falan sanırım.cafe polin in fiyatları da iyi.sütlaç 5 lira mesela.yemek olarak.çorba+salata+yemek+tatlı=18 lira.annemle geçende birer çörek ile birer çay içtik 8 lira ödedik.kapalı otoparkı sordum.saati 2 lira.

merhaba herkese
daha once yazmistim ben derya yasara gidiyordum ve normal dogum icin konusmustuk hep.

26 nisan da 40+0 da dogum yaptim. normal dogum olarak basladi ancak sezeryanla bitti

bu hastanede dogum yapacaklara sunu soylemek isterim eger normal dusunuyorsaniz doktorun hic onemi olmuyor. cunku sanci gelince gideceksiniz ve mesai saatleri disindaysa nobetci dr sizi dogurtacak.

ben 16 saat hastanede sanci cektim. gece 3 te gitmistik hastaneye, nobetci kimdi hatirlamiyorum bile ilk kontrolumu yapti, 3 cm aciklik var dedi yatisim yapildi. sabah 9 a kadar ebeler gelip kontrol etti, nobetci dr hic gelmedi yanima. 9 da derya hn geldi guzelce kontrolunu yapti, sonra arada yine geldi gitti ama daha cok ebe ve hemsireler geliyor. oglen 1 de derya hn geldi ve ogleden sonra izinli oldugunu soyledi gitti bu arada cuma gunuydu aklinizda olsun her cuma izinliymis. beni baska nobetci dr a birakti didem hn. a. saat 19 a kadar o dr arada geldi kontrol etti filan. benim aciklik hala 4 cm. takatim kalmamisti. her ihtimale karsi yemek su hicbirsey vermiyorlar, bi de uykusuzluk ve 3-5 dk arayla gelen sancilari karsilmaktan halim kalmadi, aglaya aglaya sezeryan oldum. dr a epidural icin yalvardim resmen ama olmaz ikinamazsin dedi, vermedi. belki kendi dr. um olsaydi yada baska bir dr belki epidurali verir normal dogum yapabilirdim.

kendinizi kesinlikle kesin normal dogum yapicam diye sartlandirmayin, inanin benim gibi zor durumlarda saglikli dusunulmuyor ve biran once dogum olsun istiyorsunuz. dr. a israr edelim, tartisalim vs gibi seyler ne sizin nede yakinlariniZin aklina geliyor. simdi olsa neler neler derdim ama o halimle herseyi kabullenmisim.

hastane gercekten cok guzel ve rahat. ben sancilarimi dogumhanedeki ozel odada cektim ve esim annem kardesim hep yanimdaydi. sadece esime cok fazla disari cikmayin demisler o kadar. cunku koridorda benim gibi bir kisi daha sanci cekiyordu ve gezinmek gerekiyor.
hemsireler cok ilgili her an kontroller icin gelip gidiyorlar, bebek hemsiresi ayri, benimle ilgilenenler ayri filan.
ertesi gun cocuk dru geldi zaten ilk o bakmis bebege. 2 defa da kan almak icin bebegi goturduler onun disinda hep yanimizdaydi.

biraz uzun ve daginik oldu ama...
sormak istedikleriniz varsa seve seve cevaplarim ozelden de yazabilirsiniz

Dün o hastaneye arkadaşımı ziyaret için gitmiştim
ve hayran kaldım resmen 7*lı otel doktor,hemşire ve asistanlarda gördüğüm
kadarı ile bir okadar ilgili.

Canım gözün aydın allah hayırlı uğurlu etsin sağ salim almışsın ya kucağına hayırlısı buymuş demekki
Aynı şeyi banada yaptılat ıkınabilirsen yapalım tehlikeli olabilir dediler bebeğimin büyük olduğu için uygun olmadığını söylediler yapmadılar valla epidurali:) o kadarda yalvardım

saol cnm senin de gozun aydin.
demekki hastane olarak epidurale cok sicak bakmiyorlar. ben cok arastirmistim ilk dogumlarinda epidural alan cok var ve cok memnunlardi. drla onceden konustugumda da yapilabilir demisti ama kismet iste... hicbirseyi planlamamak lazim ben bunu ogrendim dogumla :)

hayırlı uğurlu olsun bebeğin sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah..
bende derya hanıma gidiyorum doğuma kendisi girmiyor mu? ablam koşuyolu medipolde yaptı doğumunu hemde pazar gecesi kendi dr. geldi nöbetçi falan değildi evinden geldi girdi doğuma..
sanırım ben doğumumu devlette yapıcam özeller işi biraz ticarete döküyor galiba

bildiğim kadarıyla koşuyolu medipol bağcılardakinin iki katı fiyat alıyor sanırım bu biraz para ile de alakalı bişey

bildiğim kadarıyla koşuyolu medipol bağcılardakinin iki katı fiyat alıyor sanırım bu biraz para ile de alakalı bişey

aynen 3.000 tl yi bulmuştu normal doğum diye gitti epidural sezeryan oldu çektiği sancılarda cabası

ilk haftalarda konustugumuzda 300 tl farkla mesai saatleri disinda geliyolar denmisti. sanirim sonra bu kalkti, en son muhasebe ile gorustugumuzde hic bahsetmediler cunku.
ben derya hn a sordugumda hep dedi ki zaten ilk dogumlar oyle hemen olmaz sen hastaneye gelirsin, sancin artar, ben gelene kadar doguma hazir olursun filan dedi. yani gece gelmiyorum demeye getirdi :)
bir de sen sor bakalim

Evet canım hayırlısı ama benim bi arkadaşım nisa da 4 küsür kg bebeğini epiduralle çok rahat bi şekilde yaptı hatta o an aklıma o geldi doktora söledim ağlayarak benim arkadaşım iri bebek doğurdu bu şekilde ben niye doğuramıyım falan dedim:) o da şaşırdı:)benim doktorumda yaparız epidural demişti konuştuğumuzda ama nasip işte tek hayalim epidural normal doğum yapmaktı olmadı
Bide sende de olmuştur bu hep risklerinden bahsettiler sonrada AMA YİNE ÇOK İSTERSEN YAPARIZ dedikleri zaman bitiyo sonuçta bebeğimin hayatı söz konusu benim yüzümden ona bişey olur korkusu var hep risklerden bahsettikleri için sende diretemiyosun bence zamane doktorları riski ve zoru sevmiyo artık... Etrafıma bakıyorumda herkes sezeryanla doğum yapıyor YAHU RESMEN NORMAL DOĞUM YAPANLARA KAHRAMAN GÖZÜYLE BAKAR OLDUK ŞAŞIRIYORUM ANALARIMIZ NENELERİMİZ KENDİ BAŞLARINA HİÇ BİR MÜDEHALE OLMADAN NASIL O KADAR ÇOCUK DOĞURMUŞLAR ANLAM VEREMİYORUM BİZ Mİ ÇOK ÇÜRÜĞÜZ YOKSA ZAMAN MI BİZLERİ ÇÜRÜTÜYOR ANLAMADIM GERÇEKTEN BOŞU BOŞUNA ORTADA HİÇ BİŞEY YOKKEN İNSANLARI KESİYOLAR HEMEN RİSKLERDEN BAHSEDİP İNSANI KORKUTUYOLAR ŞUNU ÇOK İYİ ANLADIM Kİ HERŞEYDE DE HASTANEYE GİTMEMEK LAZIM KENDİ ADIMA KONUŞUYORUM BİŞEYLERİ İRDELEDİKÇE İSTEMEDİMİZ ŞEYLERLE KARŞILAŞABİLİYORUZ... Doğum fizyolojik bir olay hiç bir müdehale olmadan günü zamanı geldiğinde kendiliğinden de gerçekleşebilir ama malesef hepimizin canı kıymetli keşke bu rahatlığa alışmasaydık nenelerimiz gibi çatır çatır doğurabilseydikkkkkkk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…