selam kızlar
evet ben doğum yaptım çok şükür =))
bu arada doğum yapan olduysa güle güle büyütsünler bebeklerini inşallah, bekleyen arkadaşlara da hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin allah
kısaca anlatayım çok vaktim de yok malum =))
doğuma 1 hafta kala kontrole gttiğimde sancılarım çıktı , 2cm açık varmış, direk yatışa aldı hande hanım
benim açılmalar olana kadar hande hanımın mesaisi bitti, nagihan hanıma geçti
nagihan hanımı hiç tanımıyordum ama inanılmaz memnun kaldım, sonradan kontrole gttiğimde bile yanında ağladım nasıl rahatladım, acaip moral verici bi kadın, son zamanlar sezeryan istiyorum diye ağladım yapamıyorum dedim, yapacaksın diye nasıl diretti ve güç verdi anlatamam
normal doğum istediğim için doktor değişikliğini pek önemsememiştim zaten
mesai hande hanımda iken ebe de sultan hanımdı, belki denk gelirisniz, o da çok rahatlattı beni, ama doğumda başka ebeye geçti nöbet
neyse sonuç olarak doğum olana kadar herşeyden çok memnun kaldım, sancılar dışında
hiçbir sıkıntı olmadı, istediğiöm gibi normal doğum yapabildim
fakattt sonrası berbatttıııı
o medipole hakkımı helal etmiyorum
daha da uğramam, bizi mahvettiler
karar sizin ama ne çektiğimizi biz biliriz, ben anlatayım değerlendirmeyi siz yapın
doğum gece oldu, gece nöbetinde bebek hemşireleri doğru düzgün ilgilenmedi bizimle,, telefonla kaç kere çağırdık gelen giden yok
ertesi gün pazar, aynı şekilde, bizi attılar odaya gittiler resmen
yaşadoıklarımızın yanında çok basit bişey ama ben herşeyi anlatayım size
pazar sabahı dedik kapı süsümüz takılmadıi, eşime demişler zaten bugün çıkacaksınız
var mı böyle bi mantık
kimse ilgilenmedi doğumdan sonra
peşlerinden koştuk resmen
allah ıslah etsin, bildiği gibi yapsın
neyse bunlar çok sıradan şeyler
2 gün sonra kontrole çağırdılar hem çocuğu hem beni
çocuğun kilo kaybı %10 çıktı
evdeki ilk gece emzirememiştim, kan şekeri düşmüş, tam güzel emmeye başlamıştık ki doktora gttik, kilo kaybını bi gçördü
dedi ki direk yoğun bakıma alıyoruz, mesut öksüz denilen şerefsiz
neye uğradığımızı şaşırdık
elini veren kolunu kaptırıyor misali resmen
açıklama yok bişey yok
salak gibi yoğun bakım kapılarında kaldık
rezil olduk bebeğimizden ayrı kaldı, o dikişlerle sabahın köründen gece yarılarına kadar hastanelerde sandalyelerde kaldım
allahıma bin şükür çok basit bir sorundu bebğimizinki
o yoğun bakımda öyle hastalar var ki alah şifa versin
ama bizi maalesef sonradan anladık ki boşu boşuna tuttular
ilk gün serum verdi tamam, kan şekeri yükseldi, 140 gr da almış
eee sonra niye tuutyosun, neymiş ertesi gün 10 gr vermiş
3. gün oldu çocuk hala oyğun bakımda vermiyolar, niye dedik, 1 gün daha dursun, dün sarılık 14.6 çıktı, ona bakıcaz
diyorum kimse bana sarılık demedi
dün doktor görüş günü değildi o yüzden söylememişlerdir diyo doktor
şerefsizler
kan şekeri düzelmiş, kilo alımı başlamış, serum filan çıkmış, sadece beseleyecekler, ki onu da ben yapıyorum, emzirme saatlerinde içeri alıyolar, girip emziriyosun 3 saatte bir
dedim ben evde de yaparım bunu , yarın kontrole getiririz aynı şey değil m
bunları toprak doyursun yatacak yerleri yok, zar zor aldım çocuğumu ordan, sonradan çıkış raporuna baktık, sarılık filan yazmıyor, boşu boşuna 3 gece 4 gün yattı bebeğimiz, ayrı kaldık, eşim sadece günde 1 kere görebildi
ordan aldık başka doktora götürdük problem yok çocukta
2 gün sonra kontrole gitmesek 1 hafta sonra gitsek kilo kaybını zaten toparlayacaktı, malum ödemi atıyo çocuk, bunlar 2.günde çağırınca 2 günde 400 gr kilo kaybı hesabı çok fazla tabi ki
şu anda bebeğimin 11. günü ve doğum kilosunda
kaybını aldı yani maşiallah, ki 10.gün kilosuna dönen çocuk sağlıklıymış
velhasılı kelam o hastane soyguncu şerefsiz dolu
bizden almıyor parayı devletten alıyo, her türlü bizi soyuyo, üstüne bizi ayrı bıraktı boşu boşuna perişan olduk
o kadar doluyum ki anlatamam, şu yazdıklarım hiçbişey yani
allah sizi düşürmesin
doğumdan sonra çocukla ilgili böyle bişey yaşarsanız başka bir hastaneye götürün derim ben
Okmeydanı ssk ya götürdük biz, sarılık değeri de gayet düşük, bi sıkıntısı da yok çocuğun maşşalah
bi taraflarından hastalık uydurdular,
bizim gibi boşuna orda yatan çok arkadaş vardı, ah bi gidebilsem hepsine olanı biteni anlatır çocuğunuzu alın gidin derim
yani alah korusun ciddi bi problem olsa tamam hastane iyi diye yatırmak istersiniz, götmeyi göze alamazsınız belki ama kilo kaybı ve sarılık bahanesiyle kapıyolar çocukları, aman diyeyim gidin bi devlette baktırın, vermeyin bu pis köpeklerin ellerine