medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

Gerçekten bir doktoru takip edip de sonunda seni böyle yarı yolda bırakması çok üzücü. Ne yazık ki olabiliyor böyle kötü şeyler. Ama bunu burada söylemen iyi oldu bence herkes ona göre karar verir. Tekrar geçmiş olsun. Artık düşünüp üzme kendini ne yazık ki olan olmuş, sen bebeğine odaklan mutlu ol :)

Bence yaptırmalısın. Zaten sanırım bu zorunlu bir test. Ben yaptırmıştım. Şekerin yüksek çıkarsa farklı, normal çıkarsa farklı oluyor doğum galiba.

en başından beri normal doğumu istediğiniz için doğumun bu şekilde sonuçlanması sizin için üzücü birşey olmuş
sonuçta bebeğiniz sağsağlim kollarınızda Allahım sağlık sıhaatle büyütmeyi nasip etsin..

Benim doktorumda Lebriz Hale Aktün Tamer
kendisinden inanılmaz memnunum, her muaynemde son sürecime kadar benimle çok ilgili oldu, kendisine gelene kadar 4 doktor değiştirdim ve her muaynemde gidebilmek için 1 saatten fazla mesfe katediyorum

33.haftamda erken doğum tehlikesi nedeniyle acil hastaneye yatışım oldu, gecenin bir vakti olmasına rağmen sürekli iletişim halinde olup sabah erkenden yanıma gelip beni sakinleştirdi destekledi tüm süreci açıkladı
çok şükür sorunsuz olarak kısa zamanda bu süreci atlattım

Dünki görüşmemizde ise KENDİ isteğim ile sezeryan tarihine karar verdm, bana hiç normal ve sezeryan için yorumda bile bulunmadı kendi tercihin senin doğumun, neyi seçersen seç ben kaçta olursa olursa olsun buraya gelicem ve bebişi doğurtucam dedi

Bu desteği bana ayrı bir güven sağladı..

Sanırım herkesin tavrı ve beklediği ilgi farklı oluyor...

Sana göre burda en kötü doktor kesinlikle seçmeyin olabilir, Bana göre en iyi doktor iyiki seçmişim derim...

Son düzenleme:

Hem geçmiş olsun hem de gözün aydın sevgili pravda, çok şükür ki bebeğin yanında, sağlıkla büyüsün inşallah. Ben de gebeliğimin başından beri Lebriz Hn.'a gidiyorum, bugüne kadar olumsuz birşey yaşamadık. Okuduklarıma hem üzüldüm hem de çok şaşırdım. Doktorun mesai harcamak istemediği için sezeryanı tercih ettiğini düşünüyorsun ama doktorlar için her iki doğum şeklide 20-30 dk sürüyor çünkünormal doğum seyrinde takibi ebeler yapıyor ve doğuma yaklaştığın zaman doktor geliyor(eğer o sırada hastanede ise arada kontrol ve moral amaçlı yanına gelir ama sürekli yanında doğumhanede bulunmaz ve eğer mesai saati dışında bir saat ise ebelereden telefonla bilgi alır) benim 2. Gebeliğim, ilk bebeğim normal doğum ile dünyaya geldi, inşallah bu da öyle olur. Senin için kötü bir süreç olmuş tekrar geçmiş olsun. Sana sormak istediğim birşey var , doğumdan sonra bebekte mekonyum emaresi yoktu yazmışsın bunu nasıl anladınız? İnşallah yaşamayız ama bu durumda dikkat etmemiz gereken şeyler nedir?

O kadın yüzünden başıma neler geldi benim yaa nerdeyse bebeklerimi kaybediyordum Allah a havale ettim.geçmiş olsun sanada canım bebişin hayırlı olsun.

selam kızlar
evet ben doğum yaptım çok şükür =))
bu arada doğum yapan olduysa güle güle büyütsünler bebeklerini inşallah, bekleyen arkadaşlara da hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin allah
kısaca anlatayım çok vaktim de yok malum =))
doğuma 1 hafta kala kontrole gttiğimde sancılarım çıktı , 2cm açık varmış, direk yatışa aldı hande hanım
benim açılmalar olana kadar hande hanımın mesaisi bitti, nagihan hanıma geçti
nagihan hanımı hiç tanımıyordum ama inanılmaz memnun kaldım, sonradan kontrole gttiğimde bile yanında ağladım nasıl rahatladım, acaip moral verici bi kadın, son zamanlar sezeryan istiyorum diye ağladım yapamıyorum dedim, yapacaksın diye nasıl diretti ve güç verdi anlatamam
normal doğum istediğim için doktor değişikliğini pek önemsememiştim zaten
mesai hande hanımda iken ebe de sultan hanımdı, belki denk gelirisniz, o da çok rahatlattı beni, ama doğumda başka ebeye geçti nöbet
neyse sonuç olarak doğum olana kadar herşeyden çok memnun kaldım, sancılar dışında hiçbir sıkıntı olmadı, istediğiöm gibi normal doğum yapabildim

fakattt sonrası berbatttıııı
o medipole hakkımı helal etmiyorum
daha da uğramam, bizi mahvettiler
karar sizin ama ne çektiğimizi biz biliriz, ben anlatayım değerlendirmeyi siz yapın
doğum gece oldu, gece nöbetinde bebek hemşireleri doğru düzgün ilgilenmedi bizimle,, telefonla kaç kere çağırdık gelen giden yok
ertesi gün pazar, aynı şekilde, bizi attılar odaya gittiler resmen
yaşadoıklarımızın yanında çok basit bişey ama ben herşeyi anlatayım size
pazar sabahı dedik kapı süsümüz takılmadıi, eşime demişler zaten bugün çıkacaksınız
var mı böyle bi mantık
kimse ilgilenmedi doğumdan sonra
peşlerinden koştuk resmen
allah ıslah etsin, bildiği gibi yapsın
neyse bunlar çok sıradan şeyler
2 gün sonra kontrole çağırdılar hem çocuğu hem beni
çocuğun kilo kaybı %10 çıktı
evdeki ilk gece emzirememiştim, kan şekeri düşmüş, tam güzel emmeye başlamıştık ki doktora gttik, kilo kaybını bi gçördü
dedi ki direk yoğun bakıma alıyoruz, mesut öksüz denilen şerefsiz
neye uğradığımızı şaşırdık
elini veren kolunu kaptırıyor misali resmen
açıklama yok bişey yok
salak gibi yoğun bakım kapılarında kaldık
rezil olduk bebeğimizden ayrı kaldı, o dikişlerle sabahın köründen gece yarılarına kadar hastanelerde sandalyelerde kaldım
allahıma bin şükür çok basit bir sorundu bebğimizinki
o yoğun bakımda öyle hastalar var ki alah şifa versin
ama bizi maalesef sonradan anladık ki boşu boşuna tuttular
ilk gün serum verdi tamam, kan şekeri yükseldi, 140 gr da almış
eee sonra niye tuutyosun, neymiş ertesi gün 10 gr vermiş
3. gün oldu çocuk hala oyğun bakımda vermiyolar, niye dedik, 1 gün daha dursun, dün sarılık 14.6 çıktı, ona bakıcaz
diyorum kimse bana sarılık demedi
dün doktor görüş günü değildi o yüzden söylememişlerdir diyo doktor
şerefsizler
kan şekeri düzelmiş, kilo alımı başlamış, serum filan çıkmış, sadece beseleyecekler, ki onu da ben yapıyorum, emzirme saatlerinde içeri alıyolar, girip emziriyosun 3 saatte bir
dedim ben evde de yaparım bunu , yarın kontrole getiririz aynı şey değil m
bunları toprak doyursun yatacak yerleri yok, zar zor aldım çocuğumu ordan, sonradan çıkış raporuna baktık, sarılık filan yazmıyor, boşu boşuna 3 gece 4 gün yattı bebeğimiz, ayrı kaldık, eşim sadece günde 1 kere görebildi
ordan aldık başka doktora götürdük problem yok çocukta
2 gün sonra kontrole gitmesek 1 hafta sonra gitsek kilo kaybını zaten toparlayacaktı, malum ödemi atıyo çocuk, bunlar 2.günde çağırınca 2 günde 400 gr kilo kaybı hesabı çok fazla tabi ki
şu anda bebeğimin 11. günü ve doğum kilosunda
kaybını aldı yani maşiallah, ki 10.gün kilosuna dönen çocuk sağlıklıymış
velhasılı kelam o hastane soyguncu şerefsiz dolu
bizden almıyor parayı devletten alıyo, her türlü bizi soyuyo, üstüne bizi ayrı bıraktı boşu boşuna perişan olduk
o kadar doluyum ki anlatamam, şu yazdıklarım hiçbişey yani
allah sizi düşürmesin
doğumdan sonra çocukla ilgili böyle bişey yaşarsanız başka bir hastaneye götürün derim ben
Okmeydanı ssk ya götürdük biz, sarılık değeri de gayet düşük, bi sıkıntısı da yok çocuğun maşşalah
bi taraflarından hastalık uydurdular,
bizim gibi boşuna orda yatan çok arkadaş vardı, ah bi gidebilsem hepsine olanı biteni anlatır çocuğunuzu alın gidin derim
yani alah korusun ciddi bi problem olsa tamam hastane iyi diye yatırmak istersiniz, götmeyi göze alamazsınız belki ama kilo kaybı ve sarılık bahanesiyle kapıyolar çocukları, aman diyeyim gidin bi devlette baktırın, vermeyin bu pis köpeklerin ellerine

Sana sormak istediğim birşey var , doğumdan sonra bebekte mekonyum emaresi yoktu yazmışsın bunu nasıl anladınız? İnşallah yaşamayız ama bu durumda dikkat etmemiz gereken şeyler nedir?

1)Çocuğum hemen kocası verdi.
2) çocuk hiçbir antibiyotik doktorlar verilmemiştir.
3)bir özel tıbbi hendekte çocuğun koymak değildir.
Çocuğum - Apgar skorları 8 puan (1 dakika), 9 puan (5 dakika).
Bir şey daha: sezaryen sonra neonotolog (yeni doğan için doktor) mekonyum olsa bile, normal bir şekilde doğurmak ve olduğunu söyledi

en gözde nedeni sezaryen yapmak için Türk doktorlar: "Çocuğu kakası yaptı"- benim Türk aile sonra söyle.

O gün, Lebriz Hale Aktün Tamer 3 planlı operasyonlar vardı. Belki de benim normal doğum sadece zaman değildi.
Ve ben sadece bir kez doktor gördüm, doktorumu bir daha gördüğümde ameliyathanedeydim,o bile ameliyat nasıl geciyor söylemedin.
Böyle bir şok ve stres yaşadığı o gün, o çocuk yansıyan değildi cok şükür.

Lebriz profesyonel sezaryen-Ben tamamen bu kabul ediyorum. .Ama normal doğum için Lebriz seçmiş olmaz. Bu sadece benim fikir!

Ben yabancıyım, bu yüzden benim turk dil çok iyi değil. özür dilerim.

merhabalar
bende medipolda doğumumu yapmak istiyorum.
Doktorum Neşe hayırlıoğlu
ama yaşanan olumsuzlukları okuyunca biraz düşüncede kaldım
memnuniyet hakkında başka bilgisi olan arkadaşımız varmı
ben 31 haftanın içerisindeyim ve normal doğum istiyorum

okuduklarımdan kafam allak bullak oldu ilk lebriz hanıma gittim ve ondan hiç ama hiç bir sıcaklık alamdım nagihan hanıma geçtim tavsiye üzerine doktorumdan inanılmaz memnunum nagihan hanım hakkında çok şükür olumsuz bir yorum görmedim ben en iyisi doktoruma devam edip doğum sonrası işlemleri ssk da devam ediyim bebeğim için gözüm korktu arkadaşın anlattıklarından :S

benim doktorumda neşe hanım bana biraz bilgi verirmisin onun hakkında

sanırım hastanenin tutumu uygun fiyat politikası ile alakalı bide bence birinin memnun olduğundan diğeri memnun olmuyor ondan kaynaklanıyor bide en hassas olduğumuz konular çocuklarımız o yüzden hemen tırnaklarımızı çıkarıyoruz analık iç güdümüzle bunuda yaşamak çok normal heralde

Canım gözün aydın Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin.. Hayırlı uzun ömürler versin bebeğine... Sanada çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.. Bazı olumsuzluklar olmuş ama bebeğin iyi ya Rabbim başka sıkıntı göstermesin inşallah... Bebeğimizin kokusunu duymayı hayırlı zamanda bizede nasip etsin inşallah...

canım benım ilk baştan beri doktorum neşe hanım tesadüf olarak gittim memnun kaldığım için devam etti.m
şu ana kadar bir sorun yaşamadım tüm testlerimiz vs yapıldı güleruüzlü sevecen bir doktor
kısmetse doğumu da orada planlıyoruz ama bu tarz yorumlar okuyunca insan tereddütte kalıyor

yarın kontrolümüz var.gidip doğumu tekrar konuşacağız hastanayi gexeceğiz odaları falan bakalım nasıl olacak heyecan bastı şimdiden

valla bende çok araştırmadan gittim şimdiye kadar hiç bi olumsuz bişi görmedim nese hanımla ilgili içime sinene kadar söylüyor herşeyi

normal doğum taraftarı değil mi ben yanındaki ebru ile konuştum bi gün kesinlikle normalci diyorrr

benim kontrolümde 1 hazirandaa bebişimi çok özlüyorum yaaa senin bebeğin kız mı erkek mi

çok geçmiş olsun bebeğin sağ salim kucağında ya bunları artık düşünme ben bişey sorucam umarım kısa zamanda cevaplayabilirsin. Doktorun hande hanımsa eğer, seni muayene ettikten sonra nöbeti bitince neden gitti doğumun sonuna kadar yanında kalması gerekmiyor muydu? Bir de senin doğumuna katılan ebeler nasıl oluyorda doğumu bitirmeden nöbeti devrediyorlar bu tarz şeyler beni hastaneden soğutuyor ya da her yerde durum böyle mi? Doğum sancıları çekerken habire değişik değişik elemanlar göreceksem bu hastaneye devam etmenin ne anlamı kaldı? O anda bi de farklı doktorların ha bire alttan muayene etmesi çok rahatsız edici ben mi büyütüyorum bu olayı insan rahat olmak ister ve doğumun başından sonuna kadar aynı insanlarla muhatap olmak istiyorum

Benim 31.haftam yarın kontrolümüz var doğum hakkında pek konuşmadık yarın kısmetse konuşacağız ama normal olmasını istiyorum neşe hn normal taraftarı bildiğim kadaryla

bu arada bizim bebişimiz kız
ya sizin ?
doğum ne zaman?

Son düzenleme:

benim oğlum olacak 15. haftada uzun bir çaba sonucu gördü neşe hanım beyimiz uyuyordu anca uyandırdık

ayrıntılıda görene kadar kaptırmıyım kendimi diyorum ama mavi mavi şeyleri almaya başladım bilee
benim doğumuma çok var daha 28 ekim dedi neşe hanım erkeni geçi ne zaman olur allah bilirr
sen bugün doktora gidecektin gelince yaz bana nasıl geçti diye

Suan erken kasilmalar ve sancilar icin medipolde yatiyorum ikinci gunum ve doktorum derya yasardan bu surecte cok memnun kaldigimi paylasmak istedim. cok rahatlatici ve aciklayici davraniyor herseye net olarak cevap aliyorum sabah aksam mutlaka ugruyo ve tum sorularima cevap aliyorum. aynen ebeler aistanlar ve hemsireler gibi. ben bu surecte memnun kaldim herkesede tavsiye ediyorum insallah dogumumda zamanini bekler...

evt canım aynen öyle sürekli değişiyor, ama sanırım bazen 24 saat nöbet tutyuyolar, o denk gelirse belki değişmez, bişey diyemeyeceğim
ama benim şöyle oldu
sabah 11 hande hanım yatırdı sultan ebe ile
akşam nagihan hanımla başka bi ebeye geçti
doğumun sabahı başka doktor kontrole geldi =) akşam .çıkışımı başka doktor verdi =)
dediğin gibi her seferinde başkası elledi =)
ama hande hanımın sezeryancı olduğunu biliyodum, kendi de zaten doğum sonrası görüşmemzde bile söyledi alıvercektik hiç acı çekmeyecektin diye =)
bu tavrını bildiğim için de illa hande hanım olsun diye ısrarım olmadı hiç, allaha bırakmıştım ki, melek gibi bi kadın geldi =)
tekrar söylüyorum nagihan hanım bambaşkaa iyi ki değişmiş nöbet
ama evt hoş değil değişmesi, benimki şanstı sadece
hem de hande hanımda iken bebeğin kalp atışını sancılar düşürüyor gibi oldu, emin olmak için hafif suni sancı verdiler
benim de hiç sancı hissim yoktu, adet sancısı gibi geliyodu, halbuki çok yğksek ve sıktı makineye göre
nöbet değişince yeni ebe bi geldi, sandı ki sancım yok, bi yükseltti suni sancı derecesini
dedim ki sizden önce böyle böyle bi sıkıntı vardı, bilerek azcık yükselttiler, deneme yaptılar risk var mı di ye dedm
sonra nagihan hn geldi, aaa öyle mi evt düşüyo kalp atışı dedi, kaldır suni sancıyı dedi
yani böyle kopukluk yaşandı, ben uyarmasam belki sezeryana girmek zorunda kalcaktm
neyse artık hayırlısı

ama şunu da tekrar söylemejk isterim yenidoğan yoğun bakımına girmek zorunda kalmazsınız inşallhhhh, ama olursa da iyi düşünün derim, başka bi hastaneye en azından sonuçlarını bilgisini götürüp danışın
ordaki resmen dolandııcılık, çamur atmak için söylemiyorum, 4gün geçirdik orda ve sonuçlar elimizde, çocuk sapasağlam
keyfe keder yatırdılar
sürekli anlatıyo gibi oldum ama unutamıyorum, sinirim geçmiyo

hayırlısı olsun bakalım
canım evet senın doğuma bana göre çok var
neşe hn gittik çok şükür herşey normal görünüyor
danışman özlem hnaım ile odaları gezdık cuma gunu oldugu için hastane biraz yoğundu
4.kat tamamen doguma ayrılmış durumda ve tüm odalar doluydu.pek oda içini göremedık sadece yatagı olmayan bir odaya baktık temiz gayet.
her yenı dogum yapanın odası süsleniyormuş lausa şerbeti veriliyormuş zaten
başka aklıma gelen birşey yok
tekrar teyid ettirdım kı bebeğimizin cinsiyeti kız
21 temmuz doğum görünüyor :))

senın nasıl gıdıyor
bır sorun yoktur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…