Doğum, bir kadının hayatındaki en önemli anlardan biridir. Doğumun için titizlikle araştırarak, profesyonelliği ispatladığını düşündüğüm Lebriz Hale Aktün Tamer ı seçtim. İlk günden itibaren Lebriz Hale Aktün Tamera normal doğum istediğimi üzerine basarak belirttim.doğum sancılarımın başlaması ve artması nedeniyle eşimle beraber hastaneye geldik. Gece geç saatte gelmemiz nedeniyle nöbetçi doktor muayene etti ve doğum sürecinin başladığını onayladı ve bizi doğumhaneye sevk etti. Biz de hasta yatışta normal doğum için gerekli prosedürleri gerçekleştirerek doğumhanedeki odamıza alındık.
Lebriz Hale Aktün Tamera odamıza gelerek %90 ihtimal ile sezeyan ile doğum yapacağımı söyledi.Gerekli ilgiyi göstermeden odamızı terk etti. Beni ağlar şekilde odamda bırakarak, paniğe sevk etti. Doktorumu bir daha gördüğümde ameliyathanedeydim.
Eğer nedeni sezeryan yapmamıza doktorumuzun dediği gibi mekonyum neden olduysa, neden bebek doğduktan sonra hiçbir mekonyum emaresine rastlanmadı? Çünkü muayene sırasında mekonyum bulunduğu büyük bir yalandı. Doktorun sezeryan yapmasındaki gerçek neden benimle zaman harcamak istememesimiydi. Saatlerce normal doğum nedeniyle mesai harcamak yerine 20dk da işini bitirmek daha mı kolay gelmişti. İnsan hayatı ile nasıl böyle keyfe keder oynanabiliyor.
kızlar, NORMAL DOGUM İSTEYEN TERCİH ETMEM Lebriz Hale Aktün Tamer
selamlar;
kan şekeri ölçtürmek için ben henüz gitmedim.. çok mu onemli bunu olçturmek bilgisi olan arkadaslar yardımcı olumu lütfen.
kimi dioki erken doğum olup olmayacağını gosterir, sezeryan olup olmayacağını gosterir v.s .. ben zaten sezeryan istiyorum bahsetmitim onceki yazılarımda..
Doğum, bir kadının hayatındaki en önemli anlardan biridir. Doğumun için titizlikle araştırarak, profesyonelliği ispatladığını düşündüğüm Lebriz Hale Aktün Tamer ‘ı seçtim. İlk günden itibaren Lebriz Hale Aktün Tamer‘a normal doğum istediğimi üzerine basarak belirttim.doğum sancılarımın başlaması ve artması nedeniyle eşimle beraber hastaneye geldik. Gece geç saatte gelmemiz nedeniyle nöbetçi doktor muayene etti ve doğum sürecinin başladığını onayladı ve bizi doğumhaneye sevk etti. Biz de hasta yatışta normal doğum için gerekli prosedürleri gerçekleştirerek doğumhanedeki odamıza alındık.
Lebriz Hale Aktün Tamer‘a odamıza gelerek %90 ihtimal ile sezeyan ile doğum yapacağımı söyledi.Gerekli ilgiyi göstermeden odamızı terk etti. Beni ağlar şekilde odamda bırakarak, paniğe sevk etti. Doktorumu bir daha gördüğümde ameliyathanedeydim.
Eğer nedeni sezeryan yapmamıza doktorumuzun dediği gibi mekonyum neden olduysa, neden bebek doğduktan sonra hiçbir mekonyum emaresine rastlanmadı? Çünkü muayene sırasında mekonyum bulunduğu büyük bir yalandı. Doktorun sezeryan yapmasındaki gerçek neden benimle zaman harcamak istememesimiydi. Saatlerce normal doğum nedeniyle mesai harcamak yerine 20dk ‘da işini bitirmek daha mı kolay gelmişti. İnsan hayatı ile nasıl böyle keyfe keder oynanabiliyor.
Doğum, bir kadının hayatındaki en önemli anlardan biridir. Doğumun için titizlikle araştırarak, profesyonelliği ispatladığını düşündüğüm Lebriz Hale Aktün Tamer ı seçtim. İlk günden itibaren Lebriz Hale Aktün Tamera normal doğum istediğimi üzerine basarak belirttim.doğum sancılarımın başlaması ve artması nedeniyle eşimle beraber hastaneye geldik. Gece geç saatte gelmemiz nedeniyle nöbetçi doktor muayene etti ve doğum sürecinin başladığını onayladı ve bizi doğumhaneye sevk etti. Biz de hasta yatışta normal doğum için gerekli prosedürleri gerçekleştirerek doğumhanedeki odamıza alındık.
Lebriz Hale Aktün Tamera odamıza gelerek %90 ihtimal ile sezeyan ile doğum yapacağımı söyledi.Gerekli ilgiyi göstermeden odamızı terk etti. Beni ağlar şekilde odamda bırakarak, paniğe sevk etti. Doktorumu bir daha gördüğümde ameliyathanedeydim.
Eğer nedeni sezeryan yapmamıza doktorumuzun dediği gibi mekonyum neden olduysa, neden bebek doğduktan sonra hiçbir mekonyum emaresine rastlanmadı? Çünkü muayene sırasında mekonyum bulunduğu büyük bir yalandı. Doktorun sezeryan yapmasındaki gerçek neden benimle zaman harcamak istememesimiydi. Saatlerce normal doğum nedeniyle mesai harcamak yerine 20dk da işini bitirmek daha mı kolay gelmişti. İnsan hayatı ile nasıl böyle keyfe keder oynanabiliyor.
Doğum, bir kadının hayatındaki en önemli anlardan biridir. Doğumun için titizlikle araştırarak, profesyonelliği ispatladığını düşündüğüm Lebriz Hale Aktün Tamer ‘ı seçtim. İlk günden itibaren Lebriz Hale Aktün Tamer‘a normal doğum istediğimi üzerine basarak belirttim.doğum sancılarımın başlaması ve artması nedeniyle eşimle beraber hastaneye geldik. Gece geç saatte gelmemiz nedeniyle nöbetçi doktor muayene etti ve doğum sürecinin başladığını onayladı ve bizi doğumhaneye sevk etti. Biz de hasta yatışta normal doğum için gerekli prosedürleri gerçekleştirerek doğumhanedeki odamıza alındık.
Lebriz Hale Aktün Tamer‘a odamıza gelerek %90 ihtimal ile sezeyan ile doğum yapacağımı söyledi.Gerekli ilgiyi göstermeden odamızı terk etti. Beni ağlar şekilde odamda bırakarak, paniğe sevk etti. Doktorumu bir daha gördüğümde ameliyathanedeydim.
Eğer nedeni sezeryan yapmamıza doktorumuzun dediği gibi mekonyum neden olduysa, neden bebek doğduktan sonra hiçbir mekonyum emaresine rastlanmadı? Çünkü muayene sırasında mekonyum bulunduğu büyük bir yalandı. Doktorun sezeryan yapmasındaki gerçek neden benimle zaman harcamak istememesimiydi. Saatlerce normal doğum nedeniyle mesai harcamak yerine 20dk ‘da işini bitirmek daha mı kolay gelmişti. İnsan hayatı ile nasıl böyle keyfe keder oynanabiliyor.
Ben de özellikle İKLEM, GÖKÇE 34 ve FEREM i merak ediyrm.. ferem in benden 1 gün öncebdt si. diğerlerinin geçti. ses soluk çıkmadı meraktayım, ne yaptılar acep..
Canım, ben hala beklemedeyim.. takvime göre 5 günümüz kaldı ama bakalım ne zaman gelecek oğluş.. normal doğum gözüküyor, son anda aksi bir durum çıkmazsa inşallah.. hayırlısı artık..
Sen nasılsın, göğüs yaraların geçti mi, bebişin nasıl?
merhaba kızlarr öncelikle hamıle arkadaşlara sağ sağlim bebişlerini kucaklarına almalarını dilerim inşallah hayırlısıyla....
aranızda hande akbaş güleçin hastası varmı...daha once bahçeci ve memorialda çalıştıgını duydum tüp bebek bolumunde benım yaklaşık 2 senedir bebegım olmuyor bu ay aşılama yaptırıcam..hastası olanlar yadaa bılgısı olanlar varmı nsl bı doktor merak ettim..ilk muayene olmaya gıttıgımde gayet ılgılı guler yüzlü geldi bana..birde sizden yorum almak ıstedım..
Sana sormak istediğim birşey var , doğumdan sonra bebekte mekonyum emaresi yoktu yazmışsın bunu nasıl anladınız? İnşallah yaşamayız ama bu durumda dikkat etmemiz gereken şeyler nedir?
merhabalar
bende medipolda doğumumu yapmak istiyorum.
Doktorum Neşe hayırlıoğlu
ama yaşanan olumsuzlukları okuyunca biraz düşüncede kaldım
memnuniyet hakkında başka bilgisi olan arkadaşımız varmı
ben 31 haftanın içerisindeyim ve normal doğum istiyorum
selam kızlar
evet ben doğum yaptım çok şükür =))
bu arada doğum yapan olduysa güle güle büyütsünler bebeklerini inşallah, bekleyen arkadaşlara da hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin allah
kısaca anlatayım çok vaktim de yok malum =))
doğuma 1 hafta kala kontrole gttiğimde sancılarım çıktı , 2cm açık varmış, direk yatışa aldı hande hanım
benim açılmalar olana kadar hande hanımın mesaisi bitti, nagihan hanıma geçti
nagihan hanımı hiç tanımıyordum ama inanılmaz memnun kaldım, sonradan kontrole gttiğimde bile yanında ağladım nasıl rahatladım, acaip moral verici bi kadın, son zamanlar sezeryan istiyorum diye ağladım yapamıyorum dedim, yapacaksın diye nasıl diretti ve güç verdi anlatamam
normal doğum istediğim için doktor değişikliğini pek önemsememiştim zaten
mesai hande hanımda iken ebe de sultan hanımdı, belki denk gelirisniz, o da çok rahatlattı beni, ama doğumda başka ebeye geçti nöbet
neyse sonuç olarak doğum olana kadar herşeyden çok memnun kaldım, sancılar dışındahiçbir sıkıntı olmadı, istediğiöm gibi normal doğum yapabildim
fakattt sonrası berbatttıııı
o medipole hakkımı helal etmiyorum
daha da uğramam, bizi mahvettiler
karar sizin ama ne çektiğimizi biz biliriz, ben anlatayım değerlendirmeyi siz yapın
doğum gece oldu, gece nöbetinde bebek hemşireleri doğru düzgün ilgilenmedi bizimle,, telefonla kaç kere çağırdık gelen giden yok
ertesi gün pazar, aynı şekilde, bizi attılar odaya gittiler resmen
yaşadoıklarımızın yanında çok basit bişey ama ben herşeyi anlatayım size
pazar sabahı dedik kapı süsümüz takılmadıi, eşime demişler zaten bugün çıkacaksınız
var mı böyle bi mantık
kimse ilgilenmedi doğumdan sonra
peşlerinden koştuk resmen
allah ıslah etsin, bildiği gibi yapsın
neyse bunlar çok sıradan şeyler
2 gün sonra kontrole çağırdılar hem çocuğu hem beni
çocuğun kilo kaybı %10 çıktı
evdeki ilk gece emzirememiştim, kan şekeri düşmüş, tam güzel emmeye başlamıştık ki doktora gttik, kilo kaybını bi gçördü
dedi ki direk yoğun bakıma alıyoruz, mesut öksüz denilen şerefsiz
neye uğradığımızı şaşırdık
elini veren kolunu kaptırıyor misali resmen
açıklama yok bişey yok
salak gibi yoğun bakım kapılarında kaldık
rezil olduk bebeğimizden ayrı kaldı, o dikişlerle sabahın köründen gece yarılarına kadar hastanelerde sandalyelerde kaldım
allahıma bin şükür çok basit bir sorundu bebğimizinki
o yoğun bakımda öyle hastalar var ki alah şifa versin
ama bizi maalesef sonradan anladık ki boşu boşuna tuttular
ilk gün serum verdi tamam, kan şekeri yükseldi, 140 gr da almış
eee sonra niye tuutyosun, neymiş ertesi gün 10 gr vermiş
3. gün oldu çocuk hala oyğun bakımda vermiyolar, niye dedik, 1 gün daha dursun, dün sarılık 14.6 çıktı, ona bakıcaz
diyorum kimse bana sarılık demedi
dün doktor görüş günü değildi o yüzden söylememişlerdir diyo doktor
şerefsizler
kan şekeri düzelmiş, kilo alımı başlamış, serum filan çıkmış, sadece beseleyecekler, ki onu da ben yapıyorum, emzirme saatlerinde içeri alıyolar, girip emziriyosun 3 saatte bir
dedim ben evde de yaparım bunu , yarın kontrole getiririz aynı şey değil m
bunları toprak doyursun yatacak yerleri yok, zar zor aldım çocuğumu ordan, sonradan çıkış raporuna baktık, sarılık filan yazmıyor, boşu boşuna 3 gece 4 gün yattı bebeğimiz, ayrı kaldık, eşim sadece günde 1 kere görebildi
ordan aldık başka doktora götürdük problem yok çocukta
2 gün sonra kontrole gitmesek 1 hafta sonra gitsek kilo kaybını zaten toparlayacaktı, malum ödemi atıyo çocuk, bunlar 2.günde çağırınca 2 günde 400 gr kilo kaybı hesabı çok fazla tabi ki
şu anda bebeğimin 11. günü ve doğum kilosunda
kaybını aldı yani maşiallah, ki 10.gün kilosuna dönen çocuk sağlıklıymış
velhasılı kelam o hastane soyguncu şerefsiz dolu
bizden almıyor parayı devletten alıyo, her türlü bizi soyuyo, üstüne bizi ayrı bıraktı boşu boşuna perişan olduk
o kadar doluyum ki anlatamam, şu yazdıklarım hiçbişey yani
allah sizi düşürmesin
doğumdan sonra çocukla ilgili böyle bişey yaşarsanız başka bir hastaneye götürün derim ben
Okmeydanı ssk ya götürdük biz, sarılık değeri de gayet düşük, bi sıkıntısı da yok çocuğun maşşalah
bi taraflarından hastalık uydurdular,
bizim gibi boşuna orda yatan çok arkadaş vardı, ah bi gidebilsem hepsine olanı biteni anlatır çocuğunuzu alın gidin derim
yani alah korusun ciddi bi problem olsa tamam hastane iyi diye yatırmak istersiniz, götmeyi göze alamazsınız belki ama kilo kaybı ve sarılık bahanesiyle kapıyolar çocukları, aman diyeyim gidin bi devlette baktırın, vermeyin bu pis köpeklerin ellerine
benim doktorumda neşe hanım bana biraz bilgi verirmisin onun hakkında
sanırım hastanenin tutumu uygun fiyat politikası ile alakalı bide bence birinin memnun olduğundan diğeri memnun olmuyor ondan kaynaklanıyor bide en hassas olduğumuz konular çocuklarımız o yüzden hemen tırnaklarımızı çıkarıyoruz analık iç güdümüzle bunuda yaşamak çok normal heralde
canım benım ilk baştan beri doktorum neşe hanım tesadüf olarak gittim memnun kaldığım için devam etti.m
şu ana kadar bir sorun yaşamadım tüm testlerimiz vs yapıldı güleruüzlü sevecen bir doktor
kısmetse doğumu da orada planlıyoruz ama bu tarz yorumlar okuyunca insan tereddütte kalıyor
yarın kontrolümüz var.gidip doğumu tekrar konuşacağız hastanayi gexeceğiz odaları falan bakalım nasıl olacak heyecan bastı şimdiden
selam kızlar
evet ben doğum yaptım çok şükür =))
bu arada doğum yapan olduysa güle güle büyütsünler bebeklerini inşallah, bekleyen arkadaşlara da hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin allah
kısaca anlatayım çok vaktim de yok malum =))
doğuma 1 hafta kala kontrole gttiğimde sancılarım çıktı , 2cm açık varmış, direk yatışa aldı hande hanım
benim açılmalar olana kadar hande hanımın mesaisi bitti, nagihan hanıma geçti
nagihan hanımı hiç tanımıyordum ama inanılmaz memnun kaldım, sonradan kontrole gttiğimde bile yanında ağladım nasıl rahatladım, acaip moral verici bi kadın, son zamanlar sezeryan istiyorum diye ağladım yapamıyorum dedim, yapacaksın diye nasıl diretti ve güç verdi anlatamam
normal doğum istediğim için doktor değişikliğini pek önemsememiştim zaten
mesai hande hanımda iken ebe de sultan hanımdı, belki denk gelirisniz, o da çok rahatlattı beni, ama doğumda başka ebeye geçti nöbet
neyse sonuç olarak doğum olana kadar herşeyden çok memnun kaldım, sancılar dışındahiçbir sıkıntı olmadı, istediğiöm gibi normal doğum yapabildim
fakattt sonrası berbatttıııı
o medipole hakkımı helal etmiyorum
daha da uğramam, bizi mahvettiler
karar sizin ama ne çektiğimizi biz biliriz, ben anlatayım değerlendirmeyi siz yapın
doğum gece oldu, gece nöbetinde bebek hemşireleri doğru düzgün ilgilenmedi bizimle,, telefonla kaç kere çağırdık gelen giden yok
ertesi gün pazar, aynı şekilde, bizi attılar odaya gittiler resmen
yaşadoıklarımızın yanında çok basit bişey ama ben herşeyi anlatayım size
pazar sabahı dedik kapı süsümüz takılmadıi, eşime demişler zaten bugün çıkacaksınız
var mı böyle bi mantık
kimse ilgilenmedi doğumdan sonra
peşlerinden koştuk resmen
allah ıslah etsin, bildiği gibi yapsın
neyse bunlar çok sıradan şeyler
2 gün sonra kontrole çağırdılar hem çocuğu hem beni
çocuğun kilo kaybı %10 çıktı
evdeki ilk gece emzirememiştim, kan şekeri düşmüş, tam güzel emmeye başlamıştık ki doktora gttik, kilo kaybını bi gçördü
dedi ki direk yoğun bakıma alıyoruz, mesut öksüz denilen şerefsiz
neye uğradığımızı şaşırdık
elini veren kolunu kaptırıyor misali resmen
açıklama yok bişey yok
salak gibi yoğun bakım kapılarında kaldık
rezil olduk bebeğimizden ayrı kaldı, o dikişlerle sabahın köründen gece yarılarına kadar hastanelerde sandalyelerde kaldım
allahıma bin şükür çok basit bir sorundu bebğimizinki
o yoğun bakımda öyle hastalar var ki alah şifa versin
ama bizi maalesef sonradan anladık ki boşu boşuna tuttular
ilk gün serum verdi tamam, kan şekeri yükseldi, 140 gr da almış
eee sonra niye tuutyosun, neymiş ertesi gün 10 gr vermiş
3. gün oldu çocuk hala oyğun bakımda vermiyolar, niye dedik, 1 gün daha dursun, dün sarılık 14.6 çıktı, ona bakıcaz
diyorum kimse bana sarılık demedi
dün doktor görüş günü değildi o yüzden söylememişlerdir diyo doktor
şerefsizler
kan şekeri düzelmiş, kilo alımı başlamış, serum filan çıkmış, sadece beseleyecekler, ki onu da ben yapıyorum, emzirme saatlerinde içeri alıyolar, girip emziriyosun 3 saatte bir
dedim ben evde de yaparım bunu , yarın kontrole getiririz aynı şey değil m
bunları toprak doyursun yatacak yerleri yok, zar zor aldım çocuğumu ordan, sonradan çıkış raporuna baktık, sarılık filan yazmıyor, boşu boşuna 3 gece 4 gün yattı bebeğimiz, ayrı kaldık, eşim sadece günde 1 kere görebildi
ordan aldık başka doktora götürdük problem yok çocukta
2 gün sonra kontrole gitmesek 1 hafta sonra gitsek kilo kaybını zaten toparlayacaktı, malum ödemi atıyo çocuk, bunlar 2.günde çağırınca 2 günde 400 gr kilo kaybı hesabı çok fazla tabi ki
şu anda bebeğimin 11. günü ve doğum kilosunda
kaybını aldı yani maşiallah, ki 10.gün kilosuna dönen çocuk sağlıklıymış
velhasılı kelam o hastane soyguncu şerefsiz dolu
bizden almıyor parayı devletten alıyo, her türlü bizi soyuyo, üstüne bizi ayrı bıraktı boşu boşuna perişan olduk
o kadar doluyum ki anlatamam, şu yazdıklarım hiçbişey yani
allah sizi düşürmesin
doğumdan sonra çocukla ilgili böyle bişey yaşarsanız başka bir hastaneye götürün derim ben
Okmeydanı ssk ya götürdük biz, sarılık değeri de gayet düşük, bi sıkıntısı da yok çocuğun maşşalah
bi taraflarından hastalık uydurdular,
bizim gibi boşuna orda yatan çok arkadaş vardı, ah bi gidebilsem hepsine olanı biteni anlatır çocuğunuzu alın gidin derim
yani alah korusun ciddi bi problem olsa tamam hastane iyi diye yatırmak istersiniz, götmeyi göze alamazsınız belki ama kilo kaybı ve sarılık bahanesiyle kapıyolar çocukları, aman diyeyim gidin bi devlette baktırın, vermeyin bu pis köpeklerin ellerine
valla bende çok araştırmadan gittim şimdiye kadar hiç bi olumsuz bişi görmedim nese hanımla ilgili içime sinene kadar söylüyor herşeyi
normal doğum taraftarı değil mi ben yanındaki ebru ile konuştum bi gün kesinlikle normalci diyorrr
benim kontrolümde 1 hazirandaa bebişimi çok özlüyorum yaaa senin bebeğin kız mı erkek mi
Benim 31.haftam yarın kontrolümüz var doğum hakkında pek konuşmadık yarın kısmetse konuşacağız ama normal olmasını istiyorum neşe hn normal taraftarı bildiğim kadaryla
bu arada bizim bebişimiz kız
ya sizin ?
doğum ne zaman?
çok geçmiş olsun bebeğin sağ salim kucağında ya bunları artık düşünme ben bişey sorucam umarım kısa zamanda cevaplayabilirsin. Doktorun hande hanımsa eğer, seni muayene ettikten sonra nöbeti bitince neden gitti doğumun sonuna kadar yanında kalması gerekmiyor muydu? Bir de senin doğumuna katılan ebeler nasıl oluyorda doğumu bitirmeden nöbeti devrediyorlar bu tarz şeyler beni hastaneden soğutuyor ya da her yerde durum böyle mi? Doğum sancıları çekerken habire değişik değişik elemanlar göreceksem bu hastaneye devam etmenin ne anlamı kaldı? O anda bi de farklı doktorların ha bire alttan muayene etmesi çok rahatsız edici ben mi büyütüyorum bu olayı insan rahat olmak ister ve doğumun başından sonuna kadar aynı insanlarla muhatap olmak istiyorum
benim oğlum olacak 15. haftada uzun bir çaba sonucu gördü neşe hanım beyimiz uyuyordu anca uyandırdık
ayrıntılıda görene kadar kaptırmıyım kendimi diyorum ama mavi mavi şeyleri almaya başladım bilee
benim doğumuma çok var daha 28 ekim dedi neşe hanım erkeni geçi ne zaman olur allah bilirr
sen bugün doktora gidecektin gelince yaz bana nasıl geçti diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?