medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

Canım Rabbim yardımcın olsun sağlıklı bir şekilde kurtulursunuz inşallah

Ben 37 sen sonra girmeye başladım nst ye

Çok şükür suyu düzeldi şimdi doğumu bekliyoruz 4 de tekrar muayene olmaya gidicem Derya Hanım'a duruma göre yatıracak kızlar

gökçe ne yaptı acaba? doğmuştur heralde bebiş =))
heyecanla bekliyorum, ama haber veremez ki artık bebekle

canım, benim doktorum 35. haftada başlattı. ikinci kez de 37. haftada girdim.

ben nisa da yaaptırmıştım. 142 tl ydi. 3 boyutlu da bakılıyordu ve sonrasında cd sini de vermişlerdi..

evet canım Derya Hanım Salı günü 32 raporumu verirken 35te bekliyorum NST'ye başlayacağız dedi daha çok heyecanladım :) bu arada 3 boyutluyuda aynı hastanede yaptırmışız ama ben yaptırırken 170 olmuştu. Ama olsun değdi valla ben çok memnun kalmıştım doktordan..

Ben 37 sen sonra girmeye başladım nst ye

Çok şükür suyu düzeldi şimdi doğumu bekliyoruz 4 de tekrar muayene olmaya gidicem Derya Hanım'a duruma göre yatıracak kızlar

Gökçee aynı gün gitmişiz senle doktora bende 14:30 gibi ordaydım galiba, hatta 15:00den sonra raporumu onaylatmak için beklerken bir kız vardı karşımda eşi ile birlikte hafif sancı çeker gibiydi heyecanlı hatta arkasından öyle garip garip baktım Allah yardım etsin diye bir an o musun diye düşündüm şimdi :)

İnşallah sağlıkla doğumun gerçekleşmiştir. Bebeğinde sende iyisindir.. Heyecanla doğum hikayeni ve bebğinin güzel haberlerini bekliyoruz..

Kızlarrrr nerelerdesiniz doğum yapan yok mu hiç? Haydin benim oğlum büyüdü bile siz hala doğuracaksınız:)
Merak ediyorum hepinizi mihrimahh canım sesin çıkmıyo doğum yaptın mı yoksa haber ver muhakkak

Ben de özellikle İKLEM, GÖKÇE 34 ve FEREM i merak ediyrm.. ferem in benden 1 gün öncebdt si. diğerlerinin geçti. ses soluk çıkmadı meraktayım, ne yaptılar acep..

Canım, ben hala beklemedeyim.. takvime göre 5 günümüz kaldı ama bakalım ne zaman gelecek oğluş.. normal doğum gözüküyor, son anda aksi bir durum çıkmazsa inşallah.. hayırlısı artık..

Sen nasılsın, göğüs yaraların geçti mi, bebişin nasıl?

Valla canım benıİm insan bi dogursam die can atıyo bide yok içimde kalsın die sanki karnımda daha iyi koruyabilirmişim gibi ay bu hormonlar beni cok fena yaptı bebegimin yuzunu gormeye can atıyorum ama bi yandanda korkular basladı insallah ona hayırlı bir anne olabilirim... Bende cok merak ediyorum dogum yapanları bebekler cok yaman çıktı galiba yazamıyorlar :)

epidural sezeryan olmak istiyorum,
çok araştırdım..
normal doğumdan korkmuyorum kesinlikle tek korkum deformasyonu engelelyememek...
epidural sezeryan olan arkadaşım , tanıdıklarım hepsinin ortak fikri çok rahat doğum olduğu..
offff...

"deformasyonu engelleyememek" derken ??????

Hayırlı olsun canım ya sen en zor süreçtesin ben en son muayene gittiğimde kendimi sancı odasında buldum hiç bişey belli olmuyo valla hakınızda hayırlısı olsun inşallah
Oğlum iyi hamd olsun büyüyo günden güne benim göğüslerim hala aynı emzirmekte zorluk çekiyorum bana doğumdan çok daha zor geldi belki komik gelicek ama 3 kez doğursaydım bi anda bu ağrıyı çekmeseydim 2 aydır düzelmiyo kullammadığımız ilaç kalmadı ama malesef sonuç hüsran

Bi çıksında bakalım birz daha mı kalsaydı acaba diyeceksin:) şaka değil insan afallıyo bi an :)
Tabbim kurtarsın tez zamanda dediğim gibi en sor süreç son haftalar allah yardımcınız olsun

Fenerbahçem duyduğuma göre göğüs yaraları için lansinoh göğüs kremleri çok işe yarıyormuş denedin mi onu hiç?

merhaba kızlarr öncelikle hamıle arkadaşlara sağ sağlim bebişlerini kucaklarına almalarını dilerim inşallah hayırlısıyla....

aranızda hande akbaş güleçin hastası varmı...daha once bahçeci ve memorialda çalıştıgını duydum tüp bebek bolumunde benım yaklaşık 2 senedir bebegım olmuyor bu ay aşılama yaptırıcam..hastası olanlar yadaa bılgısı olanlar varmı nsl bı doktor merak ettim..ilk muayene olmaya gıttıgımde gayet ılgılı guler yüzlü geldi bana..birde sizden yorum almak ıstedım..

merhaba arkadaşım, dileklerin için sağ olasın. "Ferem" arkadaşımız Hande Hanım'a gidiyor diye biliyorum.. Kendisine mesaj at istersen..

Fenerbahçem duyduğuma göre göğüs yaraları için lansinoh göğüs kremleri çok işe yarıyormuş denedin mi onu hiç?

Canım çok saol ama benim kullanmadığım hiç bişi kalmadı 2 tüp bitirdim lansinoh malesef biz artık antibiyotik tedavisine başladık doktor mastit olmuş dedi belki emzirme süreci boyunca hiç geçmeyebilir dedi hala çatlak meme uçları ve ağrılı emzirmeler...
Hamd olsun rabbim başka sıkıntı vermesin diyorum...

Doğum, bir kadının hayatındaki en önemli anlardan biridir. Doğumun için titizlikle araştırarak, profesyonelliği ispatladığını düşündüğüm Lebriz Hale Aktün Tamer ‘ı seçtim. İlk günden itibaren Lebriz Hale Aktün Tamer‘a normal doğum istediğimi üzerine basarak belirttim.doğum sancılarımın başlaması ve artması nedeniyle eşimle beraber hastaneye geldik. Gece geç saatte gelmemiz nedeniyle nöbetçi doktor muayene etti ve doğum sürecinin başladığını onayladı ve bizi doğumhaneye sevk etti. Biz de hasta yatışta normal doğum için gerekli prosedürleri gerçekleştirerek doğumhanedeki odamıza alındık.

Lebriz Hale Aktün Tamer‘a odamıza gelerek %90 ihtimal ile sezeyan ile doğum yapacağımı söyledi.Gerekli ilgiyi göstermeden odamızı terk etti. Beni ağlar şekilde odamda bırakarak, paniğe sevk etti. Doktorumu bir daha gördüğümde ameliyathanedeydim.

Eğer nedeni sezeryan yapmamıza doktorumuzun dediği gibi mekonyum neden olduysa, neden bebek doğduktan sonra hiçbir mekonyum emaresine rastlanmadı? Çünkü muayene sırasında mekonyum bulunduğu büyük bir yalandı. Doktorun sezeryan yapmasındaki gerçek neden benimle zaman harcamak istememesimiydi. Saatlerce normal doğum nedeniyle mesai harcamak yerine 20dk ‘da işini bitirmek daha mı kolay gelmişti. İnsan hayatı ile nasıl böyle keyfe keder oynanabiliyor.

kızlar, NORMAL DOGUM İSTEYEN TERCİH ETMEM Lebriz Hale Aktün Tamer

merhaba arkadaşım, dileklerin için sağ olasın. "Ferem" arkadaşımız Hande Hanım'a gidiyor diye biliyorum.. Kendisine mesaj at istersen..

evet arkadaşlar ferem arkadaşımız hande hanım'ın hastası idi, zannediyorum ki doğum yaptı bi süredir yazmıyor... feremmm sana sesleniyorumm.. umarım iyisindir..yorumların ve seni aramıza bekliyoruz..

selamlar;
kan şekeri ölçtürmek için ben henüz gitmedim.. çok mu onemli bunu olçturmek bilgisi olan arkadaslar yardımcı olumu lütfen.
kimi dioki erken doğum olup olmayacağını gosterir, sezeryan olup olmayacağını gosterir v.s .. ben zaten sezeryan istiyorum bahsetmitim onceki yazılarımda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…