Kızlar sabah 5 de nişanım geldi medipole gittik 2 cm açılmam var nöbetçi doktor neşe hanım muayene etti not falan biraz daha var ama artık doğum yakın dedi sonra Derya Hanım'a gittik tekrar muayene etti yatıracaktı ama sıkılırsın evde dayanabildiğin kadar dayan gel dedi sağ olsunşimdi sancı tutuyorum kronometre de kızlar dua edin bana geliyor oğlum
Kızlar sabah 5 de nişanım geldi medipole gittik 2 cm açılmam var nöbetçi doktor neşe hanım muayene etti not falan biraz daha var ama artık doğum yakın dedi sonra Derya Hanım'a gittik tekrar muayene etti yatıracaktı ama sıkılırsın evde dayanabildiğin kadar dayan gel dedi sağ olsunşimdi sancı tutuyorum kronometre de kızlar dua edin bana geliyor oğlum
Ben 37 sen sonra girmeye başladım nst ye
Çok şükür suyu düzeldi şimdi doğumu bekliyoruz 4 de tekrar muayene olmaya gidicem Derya Hanım'a duruma göre yatıracak kızlar
canım, benim doktorum 35. haftada başlattı. ikinci kez de 37. haftada girdim.
ben nisa da yaaptırmıştım. 142 tl ydi. 3 boyutlu da bakılıyordu ve sonrasında cd sini de vermişlerdi..
Ben 37 sen sonra girmeye başladım nst ye
Çok şükür suyu düzeldi şimdi doğumu bekliyoruz 4 de tekrar muayene olmaya gidicem Derya Hanım'a duruma göre yatıracak kızlar
Kızlarrrr nerelerdesiniz doğum yapan yok mu hiç? Haydin benim oğlum büyüdü bile siz hala doğuracaksınız:)
Merak ediyorum hepinizi mihrimahh canım sesin çıkmıyo doğum yaptın mı yoksa haber ver muhakkak
Kızlarrrr nerelerdesiniz doğum yapan yok mu hiç? Haydin benim oğlum büyüdü bile siz hala doğuracaksınız:)
Merak ediyorum hepinizi mihrimahh canım sesin çıkmıyo doğum yaptın mı yoksa haber ver muhakkak
epidural sezeryan olmak istiyorum,
çok araştırdım..
normal doğumdan korkmuyorum kesinlikle tek korkum deformasyonu engelelyememek...
epidural sezeryan olan arkadaşım , tanıdıklarım hepsinin ortak fikri çok rahat doğum olduğu..
offff...
Hayırlı olsun canım ya sen en zor süreçtesin ben en son muayene gittiğimde kendimi sancı odasında buldum hiç bişey belli olmuyo valla hakınızda hayırlısı olsun inşallahBen de özellikle İKLEM, GÖKÇE 34 ve FEREM i merak ediyrm.. ferem in benden 1 gün öncebdt si. diğerlerinin geçti. ses soluk çıkmadı meraktayım, ne yaptılar acep..
Canım, ben hala beklemedeyim.. takvime göre 5 günümüz kaldı ama bakalım ne zaman gelecek oğluş.. normal doğum gözüküyor, son anda aksi bir durum çıkmazsa inşallah.. hayırlısı artık..
Sen nasılsın, göğüs yaraların geçti mi, bebişin nasıl?
Valla canım benıİm insan bi dogursam die can atıyo bide yok içimde kalsın die sanki karnımda daha iyi koruyabilirmişim gibi ay bu hormonlar beni cok fena yaptıbebegimin yuzunu gormeye can atıyorum ama bi yandanda korkular basladı insallah ona hayırlı bir anne olabilirim... Bende cok merak ediyorum dogum yapanları bebekler cok yaman çıktı galiba yazamıyorlar :)
Hayırlı olsun canım ya sen en zor süreçtesin ben en son muayene gittiğimde kendimi sancı odasında buldum hiç bişey belli olmuyo valla hakınızda hayırlısı olsun inşallah
Oğlum iyi hamd olsun büyüyo günden güne benim göğüslerim hala aynı emzirmekte zorluk çekiyorum bana doğumdan çok daha zor geldi belki komik gelicek ama 3 kez doğursaydım bi anda bu ağrıyı çekmeseydim 2 aydır düzelmiyo kullammadığımız ilaç kalmadı ama malesef sonuç hüsran
Bi çıksında bakalım birz daha mı kalsaydı acaba diyeceksin:) şaka değil insan afallıyo bi an :)
Tabbim kurtarsın tez zamanda dediğim gibi en sor süreç son haftalar allah yardımcınız olsun
"deformasyonu engelleyememek" derken ??????
merhaba kızlarr öncelikle hamıle arkadaşlara sağ sağlim bebişlerini kucaklarına almalarını dilerim inşallah hayırlısıyla....
aranızda hande akbaş güleçin hastası varmı...daha once bahçeci ve memorialda çalıştıgını duydum tüp bebek bolumunde benım yaklaşık 2 senedir bebegım olmuyor bu ay aşılama yaptırıcam..hastası olanlar yadaa bılgısı olanlar varmı nsl bı doktor merak ettim..ilk muayene olmaya gıttıgımde gayet ılgılı guler yüzlü geldi bana..birde sizden yorum almak ıstedım..
merhaba arkadaşım, dileklerin için sağ olasın. "Ferem" arkadaşımız Hande Hanım'a gidiyor diye biliyorum.. Kendisine mesaj at istersen..
Fenerbahçem duyduğuma göre göğüs yaraları için lansinoh göğüs kremleri çok işe yarıyormuş denedin mi onu hiç?
merhaba arkadaşım, dileklerin için sağ olasın. "Ferem" arkadaşımız Hande Hanım'a gidiyor diye biliyorum.. Kendisine mesaj at istersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?