ne güzel ya benim daha 32. haftam yeni geliyor hep ayda bir ayda bir kızımı çok özlüyorum. Benide çağırmaya bir başlasalar böyle :)
rabbim sağlıklı doğum nasip etsin güzel doğum hikayelerinizi dinleyelim inşallah...
Âmin inşallah cnm bizim azıcık suyumuz azaldı da o yüzden biraz tedbirli davranıyor doktorumuz dün bile nöbetçi doktora muayene olduk hatta ben nst den çıktıktan sonra doğum olduuuu ilk biz gördük bebeğiiii eşimin de benimde gözlerimiz dolduuu
erken gelme ihtimali filan mı var canım, neden öyle oldu? biz de öyle olacak mıyız , merak ettim
doktorun kimdi?
benim de hastanede aklıma geliyor, şu bayanlardan biri bizim forumdan mı acaba diye =))
beni de perş çatı muaynesine çağırdı, 37+3 oluyorum heralde o gün, evet evet
ben de bugün gittim muayeneye, nst ye bağlandık
erken gelme sinyali yok dedi, hiç gelecek gibi durmuyo dedi =)) ama 1 haftaya yakın önde gidiyormuş kilosu
bugün 36+5 idi 3.100 gr çıktı, geçen hafta 2700 demişti, tabi net ölçümler değil bunlar malum, geçen hafta 2-3 gün önde gidiyodu, bu hafta işte 1 haftaya yakın önde dedi
hadi hayırlısı
fıngır fıngır şimdi bile nasıl oynuyo =))
bi arkadaşım çatı muaynesine 37+5 te gitti, o gün doğuma girdi =)))
açılma başlamış, o günün gecesine doğum yaptı, hadi bakalım hayırlısı
Âmin inşallah cnm bizim azıcık suyumuz azaldı da o yüzden biraz tedbirli davranıyor doktorumuz dün bile nöbetçi doktora muayene olduk iclal Hanım'a ama çok sevmedim kenDisini benim doktorum Derya Yaşar cnm