bugün çatı muayenesine gittim ben de,
normal doğum için bir sıkıntı yok, bakalım normal yolunda ilerliyoruz da
allah bana , hepimize güç versin
hadi bakalım inşallah normal doğum olur kolaylıkla..
canım senin doktorun hande hanım mıydı? bebişin kg nasıl
bir de çatı muayensinde bir sıkıntı yaşadın mı? ben kendimi kasarım diye düşünüyrm..
bugün çatı muayenesine gittim ben de,
normal doğum için bir sıkıntı yok, bakalım normal yolunda ilerliyoruz da
allah bana , hepimize güç versin
Bende derya hanıma gidiyorum kesinlikle sezeryan taraftarı değil. Benim bebeğim haftalardır ters artık 38. haftanın içindeyiz hala dönebilir normal doğum olabilir diye bekletiyor. Artık haftaya da dönmezse sezeryan için tarih alacağız.
hande hanım evet, 3200 gr dün 37+3 idi
kolay olduğunu söyleyemem doğrusu ama , ben kendimi çok kastım , o yüzden dr da zorlandı
rahat olmaya çalış, hiç sıkma kendini,
ne zaman gideceksin ?
biz salı gidicez tekrar, artık 5 günde bir dedi
bu arada eve döndükten 3-4 saat sonra kanlı geldi akıntım, ama çok az, kimisi normal diyo, kimisi doğumu tetikliyor diyo, bilemiyorum
sorarsın sen de doktoruna gelirse normal mi diye
Genelde sezaryanla doğum yapanlar paylaşımda bulunuyor ve çok memnunlar. Normal doğum yapanlar da tüm detaylarıyla anlatsalar keşke benim ilk doğumum olacak ve o kadar merak ettiğim şeyler var ki anlatamam. Mesela sancı odasındayken ortalama kaç kere gelip açılmalarını kontrol ediyorlar çatala çıkmadan hemen önce mi soyunup o kıyafeti giyiyorsun bi de normal doğumda o kesiyi doktor mu ebeler mi yapıyor çok soru işareti var kafamda... nolacak bilmiyorum
hande hanım evet, 3200 gr dün 37+3 idi
kolay olduğunu söyleyemem doğrusu ama , ben kendimi çok kastım , o yüzden dr da zorlandı
rahat olmaya çalış, hiç sıkma kendini,
ne zaman gideceksin ?
biz salı gidicez tekrar, artık 5 günde bir dedi
bu arada eve döndükten 3-4 saat sonra kanlı geldi akıntım, ama çok az, kimisi normal diyo, kimisi doğumu tetikliyor diyo, bilemiyorum
sorarsın sen de doktoruna gelirse normal mi diye
bizim uygun pozisyonumuz normal doğum diyor derya hanım da yarın çatı muayenem var biraz endişeliyim bundan mütevelliiii
benim doktorumneşe hanım doğumla ilgili tutumunu ve tecrübesini merak ediyorummerhaba kızlar. 2 nisanda doğum yapacağımı yazmıştım ve tecrübelerimi paylaşacağımı söylemiştim. Bugün 25 günlük olduk. Medipol mega da Neşe Hayırlıoğlu ile doğumum gerçekleşti. Sabah 9 da gittim ve 11 gibi ameliyata girdim. Sezeryan benim tercihimdi. Önce yatış yaptık ve odamıza çıktık. Orada kıyafetleri filan çıkardım o önlüğü giydim. Sondanın anesteziden sonra takılmasını istedim. Duymuşsunuzdur ne kadar can yaktığını.. odada nts ye bağladılar bilmiyorum neden.. Elimin üzerinden damar yolunu açtılar. sonra odadaki yatakla ameliyathaneye indirdiler. Benim doktorum ve çok genç bi ekip vardı. Bayan erkek karışık. Sadece eşimi ameliyat kapısı önüne aldılar aşağıya. Annemler yukarda bekledi. ameliyathanede bebeği koyacakları kövez hazırdı. koluna takacakları isim yazılı bilekliker hazırlandı. Orada bebeğim karışmasın, içimde birşeyler unutmayın filan dedim :) sonra bayılmışım. daha yukarı çıkmadan ayıldım. bebeği sordum çok iyi dediler. ağrım vardı, kendi yatağıma alınmıştım tekrar. yukarı çıkardılar odama. bu arada doğum fotoğrafçısıyla anlaşmıştık. Doğumdan 1 saat önce geldi çekimlere başladı. o da doğuma girdi. bunun için kağıt imzaladım. birsürü foto çekti. 8 saat yattım sonra ilk yürüme yaptırdılar. korktuğum gibi olmadı. hasta beziyle bezliyorlar. sürekli kontrol ediyorlar. ilgi alaka çok iyi. refakatçi için açılan koltuk var rahat. Yemekler iyi. Lohusa şerbeti ve gazete getiriyorlar. bebeği arada alıp yıkıyorlar rahatlatıyorlar. her sabah sizin doktorunuz ve bebek doktoru gelip muayene ediyor. Odalarda duş var ama ben yapmadım. 2 gün kaldım ruhum bunaldı gitmek istedim. En önemli sebebi daha 2. gün sabah meme uçlarım yara olmuştu. Tam bir kabus çok kötüydü. Size en büyük tavsiyem mutlaka doğuma 1 ay kala o meme ucu kremlerini sürmeye başlayın... Kanadılar, birkaç kere hemşireler mama verdi mecbur emziremedim. çok ısrarcılar kanasa da emzir diye bu duruma sinirlendim tabi biraz. Tarif edilmez bir acı çünkü. 3. gün çıkış yaptık 11 gibi. Hizmet güzel ve fiyatlar iyi. Sormak istediğiniz birşey olursa cevaplarım şimdilik bukadar :)
bugün kontrolümüz vardı. çatı muayenesi yapıldı, çok stres yapmıştım, stresten tuvaletim gelip duruyordu.. neyse..önce kastım kendimi sonra doktorumun tatlı diliyle yavaş yavaş gevşemeye çalıştım.. kastığın zaman çatının genişliğini anlamamız zor dedi, doğru.. önce dar gibi gözükmüş ama kendimi biraz rahat bırakınca normale dönmüş.. senden dar çatı beklenmez zaten diyor, boyun uzun.. bebiş, baş geliş pozisyonunda ama kanala daha inmemiş.. daha 2 hafta durur dedi doktor.. nst de sancı da çıkmadı.. bebişimin kilosu da 3000 g çıktı. 3300-3400 falan olur, doğurmana müsait dedi. 9 gün sonra tekrar randevumuz var.. bakalım hayırlısı artık..
merhaba kızlar. 2 nisanda doğum yapacağımı yazmıştım ve tecrübelerimi paylaşacağımı söylemiştim. Bugün 25 günlük olduk. Medipol mega da Neşe Hayırlıoğlu ile doğumum gerçekleşti. Sabah 9 da gittim ve 11 gibi ameliyata girdim. Sezeryan benim tercihimdi. Önce yatış yaptık ve odamıza çıktık. Orada kıyafetleri filan çıkardım o önlüğü giydim. Sondanın anesteziden sonra takılmasını istedim. Duymuşsunuzdur ne kadar can yaktığını.. odada nts ye bağladılar bilmiyorum neden.. Elimin üzerinden damar yolunu açtılar. sonra odadaki yatakla ameliyathaneye indirdiler. Benim doktorum ve çok genç bi ekip vardı. Bayan erkek karışık. Sadece eşimi ameliyat kapısı önüne aldılar aşağıya. Annemler yukarda bekledi. ameliyathanede bebeği koyacakları kövez hazırdı. koluna takacakları isim yazılı bilekliker hazırlandı. Orada bebeğim karışmasın, içimde birşeyler unutmayın filan dedim :) sonra bayılmışım. daha yukarı çıkmadan ayıldım. bebeği sordum çok iyi dediler. ağrım vardı, kendi yatağıma alınmıştım tekrar. yukarı çıkardılar odama. bu arada doğum fotoğrafçısıyla anlaşmıştık. Doğumdan 1 saat önce geldi çekimlere başladı. o da doğuma girdi. bunun için kağıt imzaladım. birsürü foto çekti. 8 saat yattım sonra ilk yürüme yaptırdılar. korktuğum gibi olmadı. hasta beziyle bezliyorlar. sürekli kontrol ediyorlar. ilgi alaka çok iyi. refakatçi için açılan koltuk var rahat. Yemekler iyi. Lohusa şerbeti ve gazete getiriyorlar. bebeği arada alıp yıkıyorlar rahatlatıyorlar. her sabah sizin doktorunuz ve bebek doktoru gelip muayene ediyor. Odalarda duş var ama ben yapmadım. 2 gün kaldım ruhum bunaldı gitmek istedim. En önemli sebebi daha 2. gün sabah meme uçlarım yara olmuştu. Tam bir kabus çok kötüydü. Size en büyük tavsiyem mutlaka doğuma 1 ay kala o meme ucu kremlerini sürmeye başlayın... Kanadılar, birkaç kere hemşireler mama verdi mecbur emziremedim. çok ısrarcılar kanasa da emzir diye bu duruma sinirlendim tabi biraz. Tarif edilmez bir acı çünkü. 3. gün çıkış yaptık 11 gibi. Hizmet güzel ve fiyatlar iyi. Sormak istediğiniz birşey olursa cevaplarım şimdilik bukadar :)
senin adına sevindim canım, benimki pek tatlı değildi o an doğrusu =) neyse ne olduğunu öğrendik artık, bi dahakine daha güçlü olacağım inşalah =))
benim için de vaktini bekleyecek dedi
ama ben bekleyemiyorum artık
heyecanlanıyorum
hiç yalancı sancım da olmuyor, azcık tadına baksaydık nasıl bişey
sende oluyor mu?
Âmin inşallahcnm bizim azıcık suyumuz azaldı da o yüzden biraz tedbirli davranıyor doktorumuz dün bile nöbetçi doktora muayene olduk hatta ben nst den çıktıktan sonra doğum olduuuu ilk biz gördük bebeğiiii eşimin de benimde gözlerimiz dolduuu
Âmin inşallahcnm bizim azıcık suyumuz azaldı da o yüzden biraz tedbirli davranıyor doktorumuz dün bile nöbetçi doktora muayene olduk iclal Hanım'a ama çok sevmedim kenDisini benim doktorum Derya Yaşar cnm
canım bendende geçen cuma istedi suna hanım randevu için aşağı indiğimde sordum renkli değil 200 tl dediler yaptrmadım. internette senin gibi memnun olmayanları görmüştüm o yüzden başka yerleri araştırıyorum bakalım.
Sona gelmişsiniz inşallah hayırlısı ile tamamlanır bu dönemde olabiliyormuş böyle suyun azalması durumu herşey güzel olacaktır inşallah :) benim bir yakınımın takibinide Derya hanım yapıyordu hassas bir hanım günlük takip konusunda :)... Senin doğum yorumlarını ve doğum hikayeni doktorumuz aynı olduğu için daha fazla heyecanla bekliyorum...
bu arada bir şey sormak istiyorum NST'ye hangi haftada girilmeye başlanıyor?
Merhaba canım, ayrıntılı ultrason u hangi hastanede ve kaça yaptırdın ? ben hala bir yer bulamadımdevlet hastanelerinin hepsi 2 ay sonra ya gün veriyor..
Sona gelmişsiniz inşallah hayırlısı ile tamamlanır bu dönemde olabiliyormuş böyle suyun azalması durumu herşey güzel olacaktır inşallah :) benim bir yakınımın takibinide Derya hanım yapıyordu hassas bir hanım günlük takip konusunda :)... Senin doğum yorumlarını ve doğum hikayeni doktorumuz aynı olduğu için daha fazla heyecanla bekliyorum...
bu arada bir şey sormak istiyorum NST'ye hangi haftada girilmeye başlanıyor?
Kızlar sabah 5 de nişanım geldi medipole gittik 2 cm açılmam var nöbetçi doktor neşe hanım muayene etti not falan biraz daha var ama artık doğum yakın dedi sonra Derya Hanım'a gittik tekrar muayene etti yatıracaktı ama sıkılırsın evde dayanabildiğin kadar dayan gel dedi sağ olsunşimdi sancı tutuyorum kronometre de kızlar dua edin bana geliyor oğlum
Kızlar sabah 5 de nişanım geldi medipole gittik 2 cm açılmam var nöbetçi doktor neşe hanım muayene etti not falan biraz daha var ama artık doğum yakın dedi sonra Derya Hanım'a gittik tekrar muayene etti yatıracaktı ama sıkılırsın evde dayanabildiğin kadar dayan gel dedi sağ olsunşimdi sancı tutuyorum kronometre de kızlar dua edin bana geliyor oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?