medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

Âmin inşallah cnm bizim azıcık suyumuz azaldı da o yüzden biraz tedbirli davranıyor doktorumuz dün bile nöbetçi doktora muayene olduk hatta ben nst den çıktıktan sonra doğum olduuuu ilk biz gördük bebeğiiii eşimin de benimde gözlerimiz dolduuu

Âmin inşallah cnm bizim azıcık suyumuz azaldı da o yüzden biraz tedbirli davranıyor doktorumuz dün bile nöbetçi doktora muayene olduk iclal Hanım'a ama çok sevmedim kenDisini benim doktorum Derya Yaşar cnm

kızlar yaa benim doktorum derya yaşar ilk başlarda çok memnundum kendinden ama sanki son zamanda biraz ilgisiz gibi geldi bana çok fazla incelemiyor bebeği bu hafta tekrar gideceğim inş. size nasıl davranıyor geçen gittiğimde zaten biraz yüzü asık gibiydi bişeye canı sıkkındı galiba birde sezeryan yaptırıyor diye duydum ama şuan doğum hakkında hiç konuşmadık kendisiyle ben normal istiyorum derya hanıma gidip de normal doğum için konuşan yada yapan var mı kızlar

kızlar lütfen yardım

ben suna hanıma gidiyordum ama artık kendisi sabahları hasta kabul etmiycekmiş hastahanede başka dr önerirmisiniz memnun olduğunuz

bende normal dogum icin bekliyor, sorun olmadikca +1 hafta 10 gun daha bekleyebiliriz diyor hic sezeryan konusu gecmedi.

bende medipole giden 14 haftalık bir hamişim yorumları okuyordum ama yazmanın gerektiğine karar verdim çünkü benim gibi tüm hamişler doktorları ile ilgili iyi şeyler okumak istiyorlar
bende neşe hanıma gidiyorum ilk kimyasalımdan beri yaklaşık 5 aydır ona gidiyorum çok konuşan ve ilgili duran biri değil hele ilk zamanlarda bende baya endişe etmiştim ama son bi kaç muayenede beni rahatlatmaya çok özen gösteriyor şakalaşıyor doğumu henüz konuşmadık sezeryan sever mi yoksa normalci mi bi fikrim yok ama ben normal istiyorum bi aksilik olmazsa
ayrıca bide hamileliklerimiz nasıl birbirninin aynı değilse doktorla olan iletişimlerimizde öyle kimine çok kötü gelen bi doktor size iyi gelebilir önemli olan size yaklaşımı ve doğum tecrübesi şimdilik bu kadar 4 mayısta randevum var cinsiyet bakıcaz heyecanlıyım

Benim son 13 gunüm kaldı biz de şuan normal doğum olarak konuşuyoruz sezeryan falan demedi dunyanın en tatlı kadınıııı oooo

Son düzenleme:
kızlar lütfen yardım

ben suna hanıma gidiyordum ama artık kendisi sabahları hasta kabul etmiycekmiş hastahanede başka dr önerirmisiniz memnun olduğunuz
neden ki? sabahları ameliyat için mi ayırmışlar? ben de ona gidiyorum. 10 gün önce randevu almıştım, en erken 12.15 demişlerdi, ben de sormadım heralde sabah dolmuş diye düşündüm.. cumartesi günü gideceğim.

canım yaa bişey daha sorcam doğum fiyatları flan ne kadar senin ne kadarın kaldı biraz anlatırmısın rica etsem

Arkadaşa sormuşsun ama ben cevap vereyim, muhasebeyle görüşmüştük fiyat konusunu. doçent ile uzman doktorun fiyatları farklı. doçent: normal doğum 875
sezeryan 1900

uzman doktor: normal doğum 550
sezeryan 1250

bu sabah hastanedeydim. suna hn hasta kabul ediyordu, onunde bekleyen de fazlaydi.

sünnet olayını düşünüp duruyorum ben de, henüz doktorla görüşmedim
sen neden vazgeçtin, erken olması mı içine sinmedi?

6 mayısta derya hanıma kontrole gidicem ve doğumu artık konuşucam ilk hamileliğim ve normal doğum düşünüyorum muhtemelen çatı muayenesinden sonra karar veririz diyecek ama ne zaman derya hanıma gitsem kapıdaki bayanlar hep sezaryen çıkıyor bakalım hayırlısı

sorularıma cevap veren arkadaşlara tek tek teşekkür ederim bende bugün gideceğim ama derya hanıma randevu alamadım nagihan kayaya aldım bu seferlik bakalım nasıl biri zaman azaldıkça doğum telaşı sarıyor beni size de oluyor mu?daha 2 ay var diyorum şimdiden bukadar stres yapma diyorum kendime ama doktorumla konuşup rahatlamak istiyorum artık doğumla ilgili herhangi bişey konuşursam yazarım size hemen

sarmaz mı canım ya, insan herşeyi merak ediyor , kafamızda sorular dönüp duruyır =))

bugün çatı muayenesine gittim ben de,
normal doğum için bir sıkıntı yok, bakalım normal yolunda ilerliyoruz da
allah bana , hepimize güç versin

Merhaba arkadaşlar Medipol Mega hastanesinde ayrıntılı ultrason yaptırıp memnun kalanlar var mı ? Birde fiyat hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazarsanız çok sevinirim..

Merhaba arkadaşlar Medipol Mega hastanesinde ayrıntılı ultrason yaptırıp memnun kalanlar var mı ? Birde fiyat hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazarsanız çok sevinirim..

ben medipolde yaptırdım, 200 lira
memnun kalmak derken ayrıntılı da zaten bizim anlayabileceğimiz bişey yok=) damarlara kemiklere bakıyolar,
görüntü anlamında diyosan onu açıklayabilirim, cd de bi kaç fotoğraf verdiler, video görüntüsü vermiyolar
45 dk filan sürdü

Bende derya hanıma gidiyorum kesinlikle sezeryan taraftarı değil. Benim bebeğim haftalardır ters artık 38. haftanın içindeyiz hala dönebilir normal doğum olabilir diye bekletiyor. Artık haftaya da dönmezse sezeryan için tarih alacağız.

canım ben sormuştum 200 tl demişlerdi 2 boyutlu ve renkli değilmiş bunu duyunca büyükçekmeceye gittik eşimle altan cebeciye 280 tl ödedik önce siyah beyaz 30 dk inceledi her yerini damarlardaki kanın gidiş yönüne kadar. sonra renkliye çevirdi ultrasonu kızımızın resimlerini çekti 6-7 tane resim ve birde çekimlerin dvd sini verdi ilkkez bu kadar net görüyorsun renklide bence değdi artık kızmızın kime benzediğini biliyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…