ne güzel ya benim daha 32. haftam yeni geliyor hep ayda bir ayda bir kızımı çok özlüyorum. Benide çağırmaya bir başlasalar böyle :)
rabbim sağlıklı doğum nasip etsin güzel doğum hikayelerinizi dinleyelim inşallah...
erken gelme ihtimali filan mı var canım, neden öyle oldu? biz de öyle olacak mıyız , merak ettim
doktorun kimdi?
benim de hastanede aklıma geliyor, şu bayanlardan biri bizim forumdan mı acaba diye =))
beni de perş çatı muaynesine çağırdı, 37+3 oluyorum heralde o gün, evet evet
ben de bugün gittim muayeneye, nst ye bağlandık
erken gelme sinyali yok dedi, hiç gelecek gibi durmuyo dedi =)) ama 1 haftaya yakın önde gidiyormuş kilosu
bugün 36+5 idi 3.100 gr çıktı, geçen hafta 2700 demişti, tabi net ölçümler değil bunlar malum, geçen hafta 2-3 gün önde gidiyodu, bu hafta işte 1 haftaya yakın önde dedi
hadi hayırlısı
fıngır fıngır şimdi bile nasıl oynuyo =))
bi arkadaşım çatı muaynesine 37+5 te gitti, o gün doğuma girdi =)))
açılma başlamış, o günün gecesine doğum yaptı, hadi bakalım hayırlısı
kızlar yaa benim doktorum derya yaşar ilk başlarda çok memnundum kendinden ama sanki son zamanda biraz ilgisiz gibi geldi bana çok fazla incelemiyor bebeği bu hafta tekrar gideceğim inş. size nasıl davranıyor geçen gittiğimde zaten biraz yüzü asık gibiydi bişeye canı sıkkındı galiba birde sezeryan yaptırıyor diye duydum ama şuan doğum hakkında hiç konuşmadık kendisiyle ben normal istiyorum derya hanıma gidip de normal doğum için konuşan yada yapan var mı kızlar
bende normal dogum icin bekliyor, sorun olmadikca +1 hafta 10 gun daha bekleyebiliriz diyor hic sezeryan konusu gecmedi.
kızlar yaa benim doktorum derya yaşar ilk başlarda çok memnundum kendinden ama sanki son zamanda biraz ilgisiz gibi geldi bana çok fazla incelemiyor bebeği bu hafta tekrar gideceğim inş. size nasıl davranıyor geçen gittiğimde zaten biraz yüzü asık gibiydi bişeye canı sıkkındı galiba birde sezeryan yaptırıyor diye duydum ama şuan doğum hakkında hiç konuşmadık kendisiyle ben normal istiyorum derya hanıma gidip de normal doğum için konuşan yada yapan var mı kızlar
kızlar lütfen yardım
ben suna hanıma gidiyordum ama artık kendisi sabahları hasta kabul etmiycekmiş hastahanede başka dr önerirmisiniz memnun olduğunuz
Benim doktorum Nagihan Kaya'ydı. Çok seviyorum kendisini, tavsiye ederim. Bu arada merak ettim neden hasta kabul etmeyecekmiş Suna hanım??
neden ki? sabahları ameliyat için mi ayırmışlar? ben de ona gidiyorum. 10 gün önce randevu almıştım, en erken 12.15 demişlerdi, ben de sormadım heralde sabah dolmuş diye düşündüm.. cumartesi günü gideceğim.kızlar lütfen yardım
ben suna hanıma gidiyordum ama artık kendisi sabahları hasta kabul etmiycekmiş hastahanede başka dr önerirmisiniz memnun olduğunuz
canım yaa bişey daha sorcam doğum fiyatları flan ne kadar senin ne kadarın kaldı biraz anlatırmısın rica etsem
canım yaa bişey daha sorcam doğum fiyatları flan ne kadar senin ne kadarın kaldı biraz anlatırmısın rica etsem
neden ki? sabahları ameliyat için mi ayırmışlar? ben de ona gidiyorum. 10 gün önce randevu almıştım, en erken 12.15 demişlerdi, ben de sormadım heralde sabah dolmuş diye düşündüm.. cumartesi günü gideceğim.
Arkadaşa sormuşsun ama ben cevap vereyim, muhasebeyle görüşmüştük fiyat konusunu. doçent ile uzman doktorun fiyatları farklı. doçent: normal doğum 875
sezeryan 1900
uzman doktor: normal doğum 550
sezeryan 1250
Merhaba kızlar, ben de 2 nisan salı günü Medipol Mega da doğum yapacağım. Sezeryan tercih ettim. Fiyatı 1250 TL. Doktorum
Neşe Hayırlıoğlu kendisinden memnunum. Çok konuşkan değil ama işini yapıyor. Her sorunuza yeterli cevaplar alabiliyorsunuz. Beni normal doğurtmak için çok ısrar etti, ikna etmek için hastanedeki eğitimlere katılmamı çok istedi ama ben kararımdan dönmedim.
Hatta en son sezeryan randevumu alırken 'beni kovdurtcaksın' dedi şakayla :)) Benim oğlum olacak, doğunca sünnet olayını sordum ve beni Aynı hastanedeki çocuk cerrahına yönlendirdi. Konuştum cerrahla ve ilk anda sünnetten vazgeçtim. Sünnet için de 500 TL fiyat vermişlerdi. Doğum katını gezdim. Kapıları bebeğin cinsiyetine göre süslüyorlar. Süsler fena değil beğendim. Lohusa şerbeti veriyorlar odaya. Ama bardaklar kağıt. Varsa evinizden bir likör takımı yada uygun bir bardak takımı getirebilirsiniz. Nst ücreti 10 TL, Muayene ücreti 10 TL, Son zamanlarda her hafta çağırıyor doktor, ozaman muayeneye 10 tl verdiğiniz zaman 2. gidişinizde kontrol gibi oluyor ve muayene ücreti alınmıyor. Sanırım 10 gün süresi. Ben 2 li teste 70 tl vermiştim. Ozamanlar ayrıntılı ultrason orada yapılmıyordu onu dışarda yaptırdım. Umarım biraz yardımcı olmuşumdur kızlar. Doğumdan sonra da yaşadıklarımı paylaşırım şimdilik bukadar. :)
6 mayısta derya hanıma kontrole gidicem ve doğumu artık konuşucam ilk hamileliğim ve normal doğum düşünüyorum muhtemelen çatı muayenesinden sonra karar veririz diyecek ama ne zaman derya hanıma gitsem kapıdaki bayanlar hep sezaryen çıkıyor bakalım hayırlısıkızlar yaa benim doktorum derya yaşar ilk başlarda çok memnundum kendinden ama sanki son zamanda biraz ilgisiz gibi geldi bana çok fazla incelemiyor bebeği bu hafta tekrar gideceğim inş. size nasıl davranıyor geçen gittiğimde zaten biraz yüzü asık gibiydi bişeye canı sıkkındı galiba birde sezeryan yaptırıyor diye duydum ama şuan doğum hakkında hiç konuşmadık kendisiyle ben normal istiyorum derya hanıma gidip de normal doğum için konuşan yada yapan var mı kızlar
sorularıma cevap veren arkadaşlara tek tek teşekkür ederim bende bugün gideceğim ama derya hanıma randevu alamadım nagihan kayaya aldım bu seferlik bakalım nasıl biri zaman azaldıkça doğum telaşı sarıyor beni size de oluyor mu?daha 2 ay var diyorum şimdiden bukadar stres yapma diyorum kendime ama doktorumla konuşup rahatlamak istiyorum artık doğumla ilgili herhangi bişey konuşursam yazarım size hemen
Merhaba arkadaşlar Medipol Mega hastanesinde ayrıntılı ultrason yaptırıp memnun kalanlar var mı ? Birde fiyat hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazarsanız çok sevinirim..
6 mayısta derya hanıma kontrole gidicem ve doğumu artık konuşucam ilk hamileliğim ve normal doğum düşünüyorum muhtemelen çatı muayenesinden sonra karar veririz diyecek ama ne zaman derya hanıma gitsem kapıdaki bayanlar hep sezaryen çıkıyor bakalım hayırlısı
Merhaba arkadaşlar Medipol Mega hastanesinde ayrıntılı ultrason yaptırıp memnun kalanlar var mı ? Birde fiyat hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazarsanız çok sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?