Ay canım bunu duyduğuma sevindim çaktırmıyom ama kafama takılmıyo değil sütümü etkilemesinden korkuyorum sizide mi medipolde yaptırdınız doktorunuz kim?
Bu arad kusura bakma canım görmemişimdir yoksa muhakkak yazardım ne sormuştun ?
Bizim doktorumuz doğumada giren Rüstem Bedeldi ama geçen hafta o olmadığı için Beril hanıma gittik. Sanırım yeni doktorumuz o olacak.Bu arada çocuk doktorundan bahsediyoruz di mi? Geçenlerde sorduğum soruları da kopyalıyorum:
Fenerbahçem sana sormak istediklerim var. Sen sezeryan oldun, dikişler nasıl mesela kesik ne kadar, sorun çıktı mı kanama iltihap vs. Ağrın oluyor mu yani sezeryanla ilgili hiç bilgim yok ve bundan sonraki çocuklarımı kısmetse sezeryanla yapacakmışım bu nedenle şimdiden öğrenmek istiyorum. Ayrıca Allah nasip ederse düşündüğüm doktorda Nagihan hanım olacak inşallah. Sen de bu konuda deneyimli olduğun için nolur herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlat bana
Evet canım çocuk doktorundan bahsediyorum bizimkide serdar al çok memnunuz
Canım dikiş yerim çok ufak sanki başkalarınınkinide gördüm benim ki ufak geldi hamd olsun iltihap ağrı vs hiç bişi olmadı benim hastane kaldığım 2 gün çok zordu ilk ayağa kalkış yürüyüşler falan bir daha hiç yürüyemiycem sanmıştım ama taburcu olacağımız gün birden bire geçti eve gelincede çok zorlanmadım hatta hiç ağrımıyo hafif etrafında uyuşukluk var oda 1 yıla yakın hissedilebiliyomuş sanırım bazılarının sezeryan yerinde çok ağrı oluyomuş bir kaç arkadaşım varda onlar sıkıntı yaşamış ama benim çok şükür bi sıkıntım olmadı nagihan hanım ın ellerine sağlık çok iyi dikmiş:)çok severim kendisini tam bi tatlişko:)
yeni buldum sizi yorumların tamamını okumadan yazmak istedim.
hamileliğimin 2. hf.sından itibaren - çok erken öğrendim bebeğimi-
haftada bir geceleri 1 dr. gittim hemen hemen hepsini gezdim
Ama NAGİHAN KAYA da takıldım kaldım
benim kadar zıt, hiç birşey beyenmez, pimpirikli biri bile NAGİHAN hoca diyorsa gerisini siz düşünün.
artık o kadar sık gitmiyorum tabi ama 2-3 hf.da bir giderim...
Çok memnunum, beni çok rahatlatıyor, her soruma ilk defa duyuyormus gibi cevap veriyor :)
İçeri girdimizde benimlede diğer gelen hamişlerlede çok ilgileniyor..
Şuan malesefki böbrek büyümem var imiş o yuzden biraz daha sıkı takipteyiz..
En önemlisi çok huzur veriyor... İnşallah doğumunda hastanede olmasa bile evinden aldıracaz , tabi aynı anda başka doğumda olmazsa..
olursada tutarım ne yapayım:)
Çok seviyorum doktorumu...
sevgiler..
Ahhhhh nagehannn canım benim... Kendisine o acı ile tekme attığım halde bana hiç kızmadı:)
Benim doktorumda oydu canım hayal kırıklığı sonrası bi anda umut oldu bana... O gece nöbetçiydi çok şanslı olduğumu düşünüyorum ki onu tanıdıktan sonra kendi doktorumdan soğudum bunca zaman boşuna para harcamışım diye yakındım
Umarım mesai saatine denk gelirde doğumuna o girer 1.5 yaşında bebeği var annesi bakıyor belki gece gelmesi sorun olur ama inan seni yarı yolda bırakacak biri değil ben yolda kaldım o tuttu elimizden:)