• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Medilife Beylikdüzü'nde Doğum Yapanlar?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim şişlerim var ama sadece ayağımda .geçenlerdebabet aldım bi numara büyük,giyinmesi çıkarması kolay oluyo.ellerimde hiç şişme olmadı.Allahm yardımcımız olsun

Ben daha yspmadım ama beylikdüzü medilife.tan vaxgeçtim çünkü doktoruma acil durumlarda ulaşamıyorum,ayrıca medilife.ın o kalabalık ve düzenszlğnden bıktım başka yer terch ettim

Arkadaslar ben henüz beş haftalik gebeyim. Ve tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım beş yıl sonra. Şimdi iyi bir hastane ve Dr arıyorum. Beylikdüzünde oturuyorum. Tecrübelerinize ihtiyacım var. Çok acemiyim ve korkuyorum yanlış tercihler yapmaktan. Yardımcı olurmusunuz.

Birceden ben de beylikdüzünde oturuyorum ve ben de tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım.hamileliğimin 6.ayında doktorumu değiştirip(çok uzaktı mesafe )medilife da selda örnek hanımoğluna başlamıştım arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine ve iyi ki onları dinlemişim.18 mayısta bebeğimi sağ sağlim kucağıma aldım:)hem hastahaneden hem doktorumdan hem de hemşirelerden çok memnun kaldım..umarım sana bir fikir olur

37.haftam bir gün sonra doluyor nasipse.Medilifeta burcu hanıma ulaşamadım acil durumlarda rahatlıkla,ben de artık bıraktım orayı

Bende medilife a giduyorum 33. haftadayim 2. Bebeğime hamileyim baska hastaneye gidemem de.. Bende burcu hanima gidiyorum ama bilemiyorum iste doktoru degistirsemmi devammi etsem... Sanki aslinda onemli olan hastane ortami gibi geliyor ilk dogum normal olunca bide buda normal olur herhalde inşallah diye dusunuyorum.. 2. Olmasina ragmen her gebelik farkli seyler yasatiyormus acemi gibiyim

günaydın
Acıbadem Atakent'e gidiyordum ancak evime uzak olması ve fiyatların yüksek olması nedeniyle hastane değiştirmeyi düşünüyorum.
medilife beylikdüzü için fiyat teklifi alırken odaları sorduğumda tek kişilik ama ekstra acil durumlarda 2 kişilik de olabiliyor dendi. Bu durum sizce de çok önemli değil mi

Ben medilife a gidiyorum hala çok memnunum bence doktor çok önemli randevu ile gidiyorum genelde ama geçen sefer acil olarak gitmiştim ve doktor direk beni aldı başka hastalar olmasına rağmen ben levent beyi tavsiye ediyorum size hemde çok ilgileniyo

Bende medilife a giduyorum 33. haftadayim 2. Bebeğime hamileyim baska hastaneye gidemem de.. Bende burcu hanima gidiyorum ama bilemiyorum iste doktoru degistirsemmi devammi etsem... Sanki aslinda onemli olan hastane ortami gibi geliyor ilk dogum normal olunca bide buda normal olur herhalde inşallah diye dusunuyorum.. 2. Olmasina ragmen her gebelik farkli seyler yasatiyormus acemi gibiyim

Ekim basinda medilife beylikduzunde spinal sezeryan oldum. Bebegim ters oldugu icin zorunlu sezeryana karar verildi. 1350 tl dogum ucreti.
Dogumdan once ameliyat randevusu alirken oda gormek istedigim fakat tamami dolu dendi. Guya odalar standartmis. Sezeryan sabahi bos oda yok bekletelim biraz dediler. O gece cok fazla acil yatis olmus. Sonra apar topar genel cerrahi bolumunde bir odaya aldilar. Verdikleri oda kosede daracik bir odaydi. Ameliyata az sure kaldigi icin kabul ettik. Bizden sonra gelen hastalar ise odalar bosaldikca koridor boyunca daha genis odalara alindi.
Oda temizligi fena degildi, fiyatina gore.normal denebilir. Hemsireler cok ilgiliydi. Genc personel ve guleryuzluler.
Ayni seyi maalesef doktorum icin soyleyemeyecegim. Hamilelik.esnasinda da tam olarak icime sinmemisti ama iyi doktor, artik gebelik cok ilerledi degistirmeyeyim diye dusunmustum. Hata etmisim. Keske tamamen guvendigim ve cok ilgili bir doktora gitseydim.
Dogum fotografcisi ile anlastik. Onlardan cok cok.memnun kaldim.

Ekim basinda medilife beylikduzunde spinal sezeryan oldum. Bebegim ters oldugu icin zorunlu sezeryana karar verildi. 1350 tl dogum ucreti.
Dogumdan once ameliyat randevusu alirken oda gormek istedigim fakat tamami dolu dendi. Guya odalar standartmis. Sezeryan sabahi bos oda yok bekletelim biraz dediler. O gece cok fazla acil yatis olmus. Sonra apar topar genel cerrahi bolumunde bir odaya aldilar. Verdikleri oda kosede daracik bir odaydi. Ameliyata az sure kaldigi icin kabul ettik. Bizden sonra gelen hastalar ise odalar bosaldikca koridor boyunca daha genis odalara alindi.
Oda temizligi fena degildi, fiyatina gore.normal denebilir. Hemsireler cok ilgiliydi. Genc personel ve guleryuzluler.
Ayni seyi maalesef doktorum icin soyleyemeyecegim. Hamilelik.esnasinda da tam olarak icime sinmemisti ama iyi doktor, artik gebelik cok ilerledi degistirmeyeyim diye dusunmustum. Hata etmisim. Keske tamamen guvendigim ve cok ilgili bir doktora gitseydim.
Dogum fotografcisi ile anlastik. Onlardan cok cok.memnun kaldim.
Doktorun kimdi

Back
X