• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Medilife Beylikdüzü'nde Doğum Yapanlar?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende Burcu Betül Hanıma gelmek istiyoryum aslında hastane çok temiz ama çevresi çok kötü. her gittiğimde bi inşaat çamur vs sırf bu yüzden gidemiyorum

Hastanenin çevresi evet kötü ama yapacak birşey yok:) Siz nerden Burcu Betül Hanım'a ulaştınız?Birisi mi tavsiye etti?

Bende medilifede yapmayı düşünüyorum doğumu. doktorum levent bey taniyo musunuz? ilk defa gittim o hastaneye muayene ucreti hep ayni mi yoksa hafta sonları ücret artıyor mu?yardimci olursaniz sevinirim kızlar

Benim arkadasim orada sdogum yapti hic memnun degil 8 cm acilmayla doguma giden kizi doktor gelee kadar ebeler kurcalaya kurcalaya yirtmis poposna kadar dikisi vardi cok cekti kiz.

Ben bazı doktorum ve hastaneyle yaşadığım problem sebebiyle hastanemi değiştirdim avcılar hospitale gidiyorum artık kısmetse doktorum da nil hanım

Doktorumdan memnundum ama hastane çok lakayit bence ,saçma sapan sıra beklemeler personelin havalı ve canı istediğinde ağzından laf almak..vs her neyse geçenlerde acil bi durumum oldu doktoruma ne ben nede hastanem ulaşamadı,ben istediğimde ulaşılamıyorsaa bu ciddi bir sorundur.Ben de bıraktım orayı,artık nasipse yeni yerime gidicem çok memnunkaldım:)

Doktorumdan memnundum ama hastane çok lakayit bence ,saçma sapan sıra beklemeler personelin havalı ve canı istediğinde ağzından laf almak..vs her neyse geçenlerde acil bi durumum oldu doktoruma ne ben nede hastanem ulaşamadı,ben istediğimde ulaşılamıyorsaa bu ciddi bir sorundur.Ben de bıraktım orayı,artık nasipse yeni yerime gidicem çok memnunkaldım:)

o personellerin havaları Dik dik konuşmaları beni rahatsız etmişti ve birde uzak oluşu..
bakalım ben nerde doğuracam karar veremedm hala :)

valla ne zaman gelir bebişler belli olmaz, bence hemen karar ver,fiyatlarını vs de öğrenmiş olursun bütçene göre harrket edersin.Doktor olarak seçtiğin kişiye gitmeyeceksin sanırım.

valla ne zaman gelir bebişler belli olmaz, bence hemen karar ver,fiyatlarını vs de öğrenmiş olursun bütçene göre harrket edersin.Doktor olarak seçtiğin kişiye gitmeyeceksin sanırım.

Yok gitmiycem o kadına ayar oldum :)
başka bir hastane ve doktor arayışı içinde olucam bu işi hemen halletmem lazım dediğin gibi hiç belli olmaz miniklerin gelişi ;)

Kesinlikle cnm çünkü insan kendine güven veren doktoru tercih etmek istiyor,tabi bu da kolay olmuyo.

Tabi çok da pimpiriklenmemek lazım emaneti Allaha,günde binlerce bebek doğuyor.bu son doktorum ultrason muayenesnden snra ben zor kalkarken kolunu uzattı kalkmamı sağladı çok hoşuma gitti mesela ve güleryüzlüydü her sorumu kestirmeye kaçmadan cvpladı bu da hoşuma gitti bana göre artı puan oldu

Tabi çok da pimpiriklenmemek lazım emaneti Allaha,günde binlerce bebek doğuyor.bu son doktorum ultrason muayenesnden snra ben zor kalkarken kolunu uzattı kalkmamı sağladı çok hoşuma gitti mesela ve güleryüzlüydü her sorumu kestirmeye kaçmadan cvpladı bu da hoşuma gitti bana göre artı puan oldu

Tabiki canım ama doktor ihmalleri oluyor neler duyuyoruz..
Ne güzel bizimki hemen koltuguna Geçiyor ben odada cebelleşiyorum 1 kere tek gittim sonra hep eşim Geldi o karnımı siliyor sonra yavaşca kaldırıyor göbiş büyük olunca he haliylede kalkmakta zorlanıyoruz :)

Aynen öyle canım ,ben de eşimle gdiyorum güvence oluyo insana.Valla artık yıllardır hamileymişim gibi hissediyorum.Geçmiyor günler.

Aynen öyle canım ,ben de eşimle gdiyorum güvence oluyo insana.Valla artık yıllardır hamileymişim gibi hissediyorum.Geçmiyor günler.

o bendede var birtanem ya baya agirlastik ya ondan benim ayaklarim balon gibi sisiyor ellerimde var da okadar degil sadece alyans takamiorum.
ama ayakkabi olmuor ayagima :/

Back
X