Medical Park Göztepe Hakkında

ben hamileliliğimin başından beri anadolu sağlık merkezine gidiyordum.
değiştirmeye karar verdim yeditepe ve medical park arasında seçim yapmaya çalışıyorum.
c.tesi için Can beyden randevu aldım ,çok iyi şeyler duyuyorum hakkında bakalım hayırlısı.
tek sorun benim özel sigortam var ve hastane hala özel sigortalarla anlaşma imzalamamış dolayısıyla fiyatlar belli değil.c.tesi ssk ile gideceğim .umarım en kısa zamanda özel sigorta anlaşmaları da yapılır da önümüzü görebiliriz.

Canım önceki yorumumdada okumuşsundur Can Bey tek kelimeyle muhteşem bir doktordur. 5 senelik doktorum benim. O olduktan sonra evde bile doğurumum :sm_cool:

Hastaneyle ben 2 gün önce konuştuğumda au sonuna kadar yapı kredi sigorta ile anlaşacaklarını ilettiler yani bizim doğumumuza kadar anlaşmış olurlar bende dört gözle fiyatlarının belli olmasını bekliyorum.

Tabi Ya Bide Fiyatida önemli Test Sonuçta Betülllllllllll Ne Kadara Yaptirdinnn Canimm.

sımdı benı aradılar su cıcegı testım ıcın (hala cıkmamıs o ayrı bır konu) :çok üzgünüm:
o zaman sordum seker yukeleme testı ne kadar dıye ssklı fıyatı 30,00 ytl dedıler
renklı doopler 80,00 ytl ımıs

ya bılmıyorum ne yapacagımı karar veremedım medıpol mu medıcal mı dıye?
su cıcegı endısesınden baska bır seye konsantre olamıyor saglıklı dusunemıyorum sanırım
bır de mehtap hanımla tanısmadım henuz kararsız kaldımmmfisfisfis

valla arkadaslar soyle soyleyım.. uc test bırden yaptırdım ben...
kan sayımı.. şeker yüklemesi.... idrar tahlili...
hepsinin ayrı ayrı fıyatını bılmıyorum ama toplam 40 ytl odedim....
sadece şeker yuklemesının fıyatını bılmıyorum malesef ama hesab edın ıste ne kadardır..
sahsen ben kız en azından bı 150 kagıt ıstıcek sandım.. 40 deyınce acaba dedım sadece bırımı ama degılmıs toplam.. :)

canım kararsız kalıcagına mehtap hanımdan bır randevu al..
test sonuclarını alıcagın zaman gıt bır gorus tanıs..
olmadı ıcıne sınmedı medıpole devam edersın yıne kaybedıcek bırsey yokkı..
ıcınde kalmamıs olur hem...

canım kararsız kalıcagına mehtap hanımdan bır randevu al..
test sonuclarını alıcagın zaman gıt bır gorus tanıs..
olmadı ıcıne sınmedı medıpole devam edersın yıne kaybedıcek bırsey yokkı..
ıcınde kalmamıs olur hem...

ya bu kadar uygun fıyata 3 test yaptırdın da hangı guvencenı kullandın?
ben ssk kullanarak sadece 2 tane test yaptırdım 126,00 ytl aldılar benden
acaba acılde mı fıyat farklı?

mehtap hanımla zaten bu hafta cumartesı tanısıcaz ama esım sırf ben ıstıyorum dıye tamam dedı
annem de esım de medıpolde kalalım dıyorlar medıcal ıstemıyorlar
ama ben mehtap hanımla da tanısmak ıstıyorum belkı oraya gecerım dıyorum ama aılemın dusuncesı de benı daha cok kararsız bırakıyor

ya bu kadar uygun fıyata 3 test yaptırdın da hangı guvencenı kullandın?
ben ssk kullanarak sadece 2 tane test yaptırdım 126,00 ytl aldılar benden
acaba acılde mı fıyat farklı?

mehtap hanımla zaten bu hafta cumartesı tanısıcaz ama esım sırf ben ıstıyorum dıye tamam dedı
annem de esım de medıpolde kalalım dıyorlar medıcal ıstemıyorlar
ama ben mehtap hanımla da tanısmak ıstıyorum belkı oraya gecerım dıyorum ama aılemın dusuncesı de benı daha cok kararsız bırakıyor

ssk guvencesıyle yaptırdım...
her yapılan tahlılın fıyatı aynı olmuyor...
senın yaptıktırdıkların rutın yapılan testlerden degıl durumun farklı oldugu ıcın o kadar odemıssınızdır..
ailen neden medipolu ıstıyor alıstınız dıye mı?.. yoksa daha eskı bır yer oldugu ıcın mı?..

ssk guvencesıyle yaptırdım...
her yapılan tahlılın fıyatı aynı olmuyor...
senın yaptıktırdıkların rutın yapılan testlerden degıl durumun farklı oldugu ıcın o kadar odemıssınızdır..
ailen neden medipolu ıstıyor alıstınız dıye mı?.. yoksa daha eskı bır yer oldugu ıcın mı?..

yanı tam olarak anlayamadım
aslında su an cok alınganım onun ıcın sanırım konusmak ıstemıyorum hastane konusunu onlarla
yengemlerde dahıl olmak uzere tum aılem orada dogum yaptı
acıbademde oturuyorum evıme yakın olması sebeb olabılır
annemın ve esımın doktorumdan memnun olmaları olabılır
esıme gore oturmus bır sıstemı var sonucta medıcal park gelene kadar anadolu yakasında dogum uzerıne en ıyı bılınen hastane olması gıbı acıklamaları vardı
pınar hanımın gıdısınden sonra leyla hanımı begendıler hatta su an kı durumumdan dolayı leyla hanım kongrede olmasına ragmen telefonla sureklı takıbımı yapıyor gıbı seyler
bılmıyorum aslında onlar da etkılı olacak kararımda cunku basımda onlar olacaklar kendım ve bebegım kadar onları da dusunmelıyım :uhm:
cok kararsızımmmmmm benneyaptımki

anladım canım...
çok da kafanı yorucak bırsey yok bence...
mehtap hnm la gorustukten sonra degerlendırmeyı yaparsınız esınle...
medıpole de gıtsen medical a da gıtsen sonucta bu bebek dogacak onemlı olan saglıklı olması..
senın ıcın neresı hayırlısıysa orası olsun..

Leyla Hanim Medipolun En Iyi Kadin Dogum Cularinda N Biri Canimm

evet aslında cok cıcı ve ılgılı bır hanım :1hug:
neden aklıma medıcal park takıldı onu da anlayamıyorum
mehtap hanımla tanısmak ıstıyorum ama medıcale gecmeye karar verdıgımde ve benden acıklama ıstedıklerınde anneme ve esıme ne dıyecegım bılmıyorum

sanırım bu su cıcegı ısı benı cok etkıledı cok duygusal ve evhamlı oldum senağlama
sonucun hala cıkmaması da cabası :çok üzgünüm:
kı esım dun aksam ıcın soz vermelerıne ragmen medıcalın sonucu hala vermemesıne tepkılı :çok üzgünüm:

minik kalimero sen doktorundan ve hastaneden memnunsan nıye kendı kafanı karıstırıyorsun kı yok yere...
sonra değiştirdiğinde eşin bu konuda isteksiz oldugu ıcın hastanenın en ufak bır seyıne bıle bak degıstırdık boyle oldu dıyebılır buda senı rahatsız eder...
istersen hıc rahatını bozma..

minik kalimero sen doktorundan ve hastaneden memnunsan nıye kendı kafanı karıstırıyorsun kı yok yere...
sonra değiştirdiğinde eşin bu konuda isteksiz oldugu ıcın hastanenın en ufak bır seyıne bıle bak degıstırdık boyle oldu dıyebılır buda senı rahatsız eder...
istersen hıc rahatını bozma..

haklısın da sonucta zaten her ıkımızınde fıkrı ortak noktada bulusmak zorunda
bu hafta ınsa allah gıdıcez tamam dedı ama sırf ben ıstedım dıye yoksa hıc nıyetı yoktu
sonra konusucaz ınsa allah hayırlısı olur cok taktım kafama bu ısı

selam arkadaşlar aslında çok önceden üye olmuştum siteye ama yoğunluktan girip yazamıyodum.iş yerimdeki yoğunluk ve rahat giremememden dolayı sadece konuları okuyup çıkıyodum. bugün boş vaktim çok ..Ben şu an 18 hafta 3 günlük hamileyim. bir kızım olucak nasip olursa.. buraya yazmamın sebebi medipoldeki hakan bey'e ayrıntılı ultrason için 25 hazirana gün aldım başka hastaneye gidiyorum ama doktorum ayrıntılı 2. düzey ultrason için medipoldeki hakan beye gitmemi istedi . Giden varmı memnunlarmı birde cd çekimi yapıyorlarmı onu merak ettim. şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

selam arkadaşlar aslında çok önceden üye olmuştum siteye ama yoğunluktan girip yazamıyodum.iş yerimdeki yoğunluk ve rahat giremememden dolayı sadece konuları okuyup çıkıyodum. bugün boş vaktim çok ..Ben şu an 18 hafta 3 günlük hamileyim. bir kızım olucak nasip olursa.. buraya yazmamın sebebi medipoldeki hakan bey'e ayrıntılı ultrason için 25 hazirana gün aldım başka hastaneye gidiyorum ama doktorum ayrıntılı 2. düzey ultrason için medipoldeki hakan beye gitmemi istedi . Giden varmı memnunlarmı birde cd çekimi yapıyorlarmı onu merak ettim. şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

ben de sımdıye kadar hep medıpole gıttım ve benımde cekımlerımı hakan bey yaptı
super bır ınsan cekımlerı cok ıyı ve cd verıyorlar
benım oglumu ultrason ekranından kendı cocugu gıbı sevmıstı sagolsun
memnun kalırsın yanı

hakan bey çok iyi bır doktor canım ben cok memnun kaldım...
ikili taramamı detaylı ultrasonumu onda yaptırdım...
cd çekimi yapıyor.. hem ultrason cıktısı verıyor hemde cd...
tekrar ızleyebılıyorsun yanı bebegını...

ay kızlar dün akşam eşim medikal parka bakalım deyince, daha yeni hastane diye istememiştim, Medipolde bahar hanıma gidiyorum, ikinci kontrolümüzü pazartesi günü, şimdi medikal park göztepe hakkında söylediklerinizi duyunca kafam karıştı, gidip bir gezsemmi diyorum.:uhm:

evet aslında cok cıcı ve ılgılı bır hanım :1hug:
neden aklıma medıcal park takıldı onu da anlayamıyorum
mehtap hanımla tanısmak ıstıyorum ama medıcale gecmeye karar verdıgımde ve benden acıklama ıstedıklerınde anneme ve esıme ne dıyecegım bılmıyorum

sanırım bu su cıcegı ısı benı cok etkıledı cok duygusal ve evhamlı oldum senağlama
sonucun hala cıkmaması da cabası :çok üzgünüm:
kı esım dun aksam ıcın soz vermelerıne ragmen medıcalın sonucu hala vermemesıne tepkılı :çok üzgünüm:

canım benim doktoruna güveniyorsan hiç kafanı karıştırma bence..yani yeni çıkan bi elbise değilki bu dur giyim olmassa değiştiririm diyesinn..ben kızımada medipolde doğum yaptım şimdi oğlumuda hayırlısıyla medipolde doğurucamm..ben pınar hanıma gidiyodum önceden şimdi oda hastaneden ayrıldığı için hakan beye yaptırıcam doğumu eğer yoğunum olmaz derse leyla hanıma gidicemm..hem mehtap hanımda medipoldeyken o hastanenin en tavsiye edilen doktoru leyla hanımdı canım ben ona ona randevu bi türlü bulamadığım için başka doktora gitti..ayrıca şunuda aklının bi köşesinde tut medical parka kimse kötü diyemez çünkü herkes tecrübesiz..hastane yeni açıldığı için kimseninn kötü bi anısının olmasını bekleyemeyizz.sen doktoruna güveniyomusun eğer evetse sorun yok bence çünkü seni ne yatacağın yatak nede odandaki televizyonun yeni oluşu mutlu etmez önemli olan senin güvendiğin doktorla huzurlu bi şekilde bu mucizeyi yaşaman..Şenizhayırlı doğumlar diliyorumm sana..

hakan bey çok iyi bır doktor canım ben cok memnun kaldım...
ikili taramamı detaylı ultrasonumu onda yaptırdım...
cd çekimi yapıyor.. hem ultrason cıktısı verıyor hemde cd...
tekrar ızleyebılıyorsun yanı bebegını...

çok teşekkür ederim canım cevabına.a.s.. ben konuştum ssk'am var dedim 150 YTL dediler cdyi sormadım ona ayrı ücretmi ödiycem içeri girmeden söylemem gereklimi yoksa doktorun kendisinemi söylüyoruz. Acemilik çekiyoruz başka doktora gidince böyle oluyo fisfisfis

ben de sımdıye kadar hep medıpole gıttım ve benımde cekımlerımı hakan bey yaptı
super bır ınsan cekımlerı cok ıyı ve cd verıyorlar
benım oglumu ultrason ekranından kendı cocugu gıbı sevmıstı sagolsun
memnun kalırsın yanı

sağol minik kalimeroa.s.
ilk bebek olunca heyecanlı oluyo insan istiyoki herşey iyi olsun elinde bişeyler kalsın cd resim gibi ...birde doktorların ilgisi çok önemli kendini güvende hissetmen herşey bir arada olsun istiyorsun.. sanırım tüm anne adayları benim gibi düşünüyor ..yerimseniben

çok teşekkür ederim canım cevabına.a.s.. ben konuştum ssk'am var dedim 150 YTL dediler cdyi sormadım ona ayrı ücretmi ödiycem içeri girmeden söylemem gereklimi yoksa doktorun kendisinemi söylüyoruz. Acemilik çekiyoruz başka doktora gidince böyle oluyo fisfisfis

kimseye bişiy söylemene gerek yok hayatım inceleme bittiğinde hakan beyin yardımcısı veriyo hemen cdyi ayrıca ayrı bi ücret falanda ödemiyosunna.s.

X