- 1 Ağustos 2008
- 4.181
- 9
- Konu Sahibi PassioneLore
bende bu Cumartesi doktordan sonra gidecem bir kaç hamile kıyafeti almaya..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esra bence betül bebek yüzünden baya bir süre online olamaz. ben Cumartesi gittiğimde görmek istiyorum doğumhaneyi odaları falan. Söylerim izlenimlerimi. her ne kadar Betül gibi içinde olamasakda..
Bu arada senin olacağın ameliyat nedir Can bey de?
Zeyned sende cinsiyeti merak ediyorsundur artık. Göbiş çıkmaya başladı mı? İstanbulun neresindensin?
paylaşırım tabii dört gözle 15 günün geçmesini istiyorum bebeğim 25 haftalık 28 hafta boyutlarında bende 1 ayda 5 kilo aldım diyetteyim kilo takibi yapılıyoo bakalımm
betul selam,
hastanenin odalaranıa bakma sansım olmadı odaları nasıl guzel mi genis mi en onemlisi fenalık gelir bana kuçuk hastane odalarında ozellikle duvara dayalı yatak falan yoktur umarım yatak ortadadır.
bilgi verirsen sevinirim
Betül online olsa da bize doğum izlenimimlerini anlatsa :)
Betül buraya:) Betül buraya:) şimdi bebişle ilgilenmek zorunda,müsait olamıyodur doğal olarak..Melek cinsiyeti belli olmadan tahmin edebilmiş miydin? Hani kız sola yerleşir,erkek sağa felan derler..
Geçmiş olsun esrako. Bende Medical Park Göztepe'de Mehtap hanıma gidiyorum. Bu haftasonu randevum var.20 haftamdayım. Bakalım detaylı isteyecek mi?
beyazbulut gökmen bey detaylı ult.sonrası cd veriyor mu?
betulygt bu arada tebrik ederim.oğlunu kucağına almışsın.Demek Mehtap hanımla normal doğum yapıldı. Darısı başımıza :)
Betulcum merhaba,hayırlı olsun dogum yapmıssın,masallah cok tatlı:ecrin_bebek: yazılarını görüyordum formda,ben de mehtap hn ı cok sevıyorum ve cok da memnunum,şeker gibi bir bayan,4. ayım doluyor ve normal dogumdan hala korkuyorumm,bos bı vaktınde bısıler yazar mısın,kolay mı oldu,Mehtap Hn ın tutumu nasıldı felan? cok saol,saglıkla büyütt emia.s.
Selam Zeyned bende başından beri Mehtap hanıma gidiyorum. Bende normal düşünüyorum. O yüzden betülün görüşleri benim içinde önemli.. Deneyimlerimizi paylaşalım. Seni ekledim listeme
Kızlar her ne kadar oncekı kadar vakıt bulamasamda yınede sık sık gırıyorum sıteye ancak bu topiğe hıc bakmadım sımdıde öyle bı bakayım dedım tesadufen gordum yazılarınızı keske özel mesaj yada zıyaretcı mesjı fılan atsaydınız daha cabuk yanıtlardım..
esrako arkadasım bu tip seylere bende cok onem verıyorum hanı ınsan dogum yapıcaksın 1 gece yatıp cıkıcaksın odayı ne yapacaksın dıye dusunenlerde var ama ınsan guzelde olsun ıstıyor yanı.. hastane yenı zaten malum o bakımdan odalarda guzel..
ozellıkle banyosu ve odanın genıslıgı gayet ıyı.. dedıgın gıbı duvara dayalı fılan degıl camları buyuk genıs aydınlık ferah odalar..
ıkı tane de suit oda var hastanede ıstersen o anda bossa orayıda kıralayabılıyorsun orası cok daha genıs ayrıyeten bır oturma odası felan var gelenlerı musaıt olmadıgında oraya gecırmek ıcın.. bız orayıda dusunmustuk ama gecelıgı 750 ıydı :))..
gerek gormedık zaten normal odaları da gayet ferah ve temız guzel..
zeyned ve melek81 arkadaslarım sormak ıstedıgınız sorular varsa cevaplarım :)..