Medical Park Göztepe Hakkında

tesekkur ederim glckynr .
bu dr a gitmeden çokca sorup bilgi almaya calısmıssın giden olmadıgı için herhalde yanıt gelmemis sonunda kendin gitmisin bende tum yazını bastan sona okudum. ve sevindim bilgi arayan kisi sonunda kendisi gitmis banada bilgi verir diye. ancak sen online idin bir saat kadar evel ve bu topigi okudugunu ugordum profilinden israrla yazdıgım halde yanıt vermedin. en azından cok yakın zamanda kendi yasadıgın merakı endiseyi hatırlayıp benim hislerimi anlar iki satırda olsa yazarsın diye dusundum. diger topikte de gunler evel yazdım ordanda yanıt gelmedi . çok tesekkurler tekrar duyarlılıgın için. !!!

kızlar 10 gün kadar önce can beyde ilk randevum vardı. başka hastaneye gidiyorum doktorumun ilgisizliği yüzünden değiştirdim. Bir arkadaşımında doktoruymuş tavsiye etti süperdir dedi. Ve gittim. Tamda 2 li testime denk geliyordu. Onuda yaptırdım. Doktorluğundan önce ilk dikkati çeken kulağındaki küpesiydi :). Entel bir tip.Sonra doktorluğunu beğenip beğenmediğimi sorarsanız valla beğendim ve içime sindi. Ki ben pek güvenemem. Can beye güvendim. İlkda bazı sorular soruyor.İlk Doğum mu, kürtaj oldun mu ailede büyük hastalığı olan var mı vs. ben uzun soru listesiyle gitmiştim hepsine kısa kısa cevap verdi. Esprili cana yakın bir doktor. sonra testimi yaptı. yanında rahat olabileceğiniz bir doktor. Eşimle beraber gittik. Çok kıskançtır zar zor erkek doktora ikna ettim. O ağzını açıp tek bir kelime söylemedi.O da çok beğendi. Sonra kendiside bir kaç şey ekledi sorularıma işte cinsel hayatla ilgili yada ilaç ona sormadan asla içmemem gerektiği ne olursa olsun aramam gerektiğini söyledi.Yardım edebilmişimdir umarım.

ipekhan verdigin bilgiler için çok çok tesekkur ederim. ekim ayında bende can bey e gideceğim insallah memnunk alırım 14 ayda bu 6. dr um olacak çunku. ikinci bebegim olmuyor 14 aydır bu sebeple gideceğim. tekrar tesekkurler

esrako inş. o konudada iyidirde sana yardımcı olur.dene belki işe yarar. Allahtan ümit kesilmez. Ben regliden sonra yumurtlama zamanında gelen akıntı var ya o zaman anladım yumurtlama zamanımı, aslına bakarsan 1- 2 gün arayla zaten ilişkiye giriyordum ama o akıntının parmak arasında uzadığını görünce o gün olduğunu anladım. O ayda hamile kaldım. belki psikolojik ama denemeye değerdi. aklında olsun.

Ben Medical Park Göztepeye Gökmen İyigüne gidiyorum.Çok ilgili gitmeyi düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.

dr. can beyin hastasıyım evet entel bir adam. profesör edası var amaa. gidenlere sorum olacak kontrolümde ultrasondan baktığında banada bak demedi hiç bende bakamadım çekindim nedense size ekran üzerinde bişeyler anlattığı oldumu tarzı mı bu anlayamadımm..

bende bundan bir ay önce göztepe medikal parka gittim gökmen iyigüne 2. düzey detaylı ultrason için tekrar gelmemi söyledi biz bütün randevularıma eşimle gidiyoruz ancak cumartesi günleri randevu alırım hep ancak gökmen bey hafta sonu detaylı ultrason bakmadığını söyledi sakin kafayla bakması gerekiyomuş(hafta sonları yoğun olduğu için)bizde hafta içi bi gün ve sabah ilk randevuyu aldık eşimde benimle gelip ordan işine gidekti,randevumdan 3-4gün önce arayıp doktorun ameliyatı olduğunu ve randevumu 12ye alabileceklerini söylediler,bizde mecburen kabul ettik,hastaneye gittiğimde bi sürü problem yaşadım randevuyla alakalı..uzatmadan gökmen bey ultrasona aldı geçte olsa ve 20dk. boyunca hep telde konuştu(2 tane cep teli var)sinir oldum ve hiç samimi davranmadı oysa çok ii bi dr. olduğuna çok inanmıştım,hayal kırıklığına uğradım,gökmen beyle böle olunca mehtap hn.ma aldım randevu bakalım bide onu denicem..

hamileyken bu tip olaylar yaşamak zaten hassas olan duyguları iice harekete geçiriyoor. anında değiştirmen ii olmuş bencede.hamilelik kolay bir durum değil ayak üstü hiçbir şey yapılmamalı.bazen doktorları vuranları anlıyorumm :))

35 ytl olmuş evet .... resmen hastanenin kuklası olduk.Şu hale bak.Allah'tan benim 1-2 haftam var doğuma... Ne diim arkadaşlar sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah'ta tek derdimiz bu olsun.Söylicek başka bişi yok :sm_confused:

bende medical göztepe mehtap hnm hastasıyım kızlar.. 10 gun once normal dogum yaptım.. hastaneden ve daha cok ta mehtap hanımdan cok memnunum..
hastanenın onemlı 2 problemı var en basta gelenı randevu saatlerını kayması bekletılmek, ikincisi asansorlerın ıkı saatte gelmesı..
onun dısında baska bır problemle karsılasmadım acıldı acılalı ordayım.. ama bu randevu saatlerı ıle ılgılı bır cozum gercekten gerekıyor hastanenın her bolumunde yasanan bır problem bu sadece kadın dogum degıl..

bende medical göztepe mehtap hnm hastasıyım kızlar.. 10 gun once normal dogum yaptım.. hastaneden ve daha cok ta mehtap hanımdan cok memnunum..
hastanenın onemlı 2 problemı var en basta gelenı randevu saatlerını kayması bekletılmek, ikincisi asansorlerın ıkı saatte gelmesı..
onun dısında baska bır problemle karsılasmadım acıldı acılalı ordayım.. ama bu randevu saatlerı ıle ılgılı bır cozum gercekten gerekıyor hastanenın her bolumunde yasanan bır problem bu sadece kadın dogum degıl..
ayrıca ek olarak tum ozel hastanelerde olan bır durumda soz konusu buraya has degıl ama fiyat politikası sureklı degısmekte.. bır tavan yapıyor bır taban.. 10 ytl olan muayene ucretı suan 35 ytl olmus.. aynı zamanda nst ucretı de artmıs durumda..ama genel olarak tum ozel hastaneler boyle zaten malesef..

benim doktorum can bey. haftaya randevum var ilk görüşmelerimiz iiydi ama bakacaz. sağlık için verce 35 sağlıklı bebelerimiz olsunda

benbben bu ayın 15 inde ayrıntılı ultrason için gideceğim benim doktorum gökmen iyigün doğum fiyatları ssklı için normal 1000 sezeryan 1750 diye biliyorum ben ayrıntılı ultrason için 192 ytl ödeyeceğim aslında geçen ay muayne parası 12 ytl ödedim ama bu gidişimde 35 aldılar fiyatlar yükselmiş bana biraz fırsatçılık gibi geldi yeni açıldığında düşük fiyatla insanları topladı şimdide yükseltiyor doğum fiyatları da yükselir gibi geliyor bana

evet ya resmen sömürecekler şimdi bizi. ben 24 . haftamdayım siz kaçıncı haftadasınız detaylı ultrasona girecekmişssiniz.zamanım geldi benimde sanırım

merhabalar

can bey e muayneye gittim laparoskopi ameliyatı olacagım haftaya medikal park da. daha sonra konu ile ilgil soru soran olursa yanıtlarım seve seve

Geçmiş olsun esrako. Bende Medical Park Göztepe'de Mehtap hanıma gidiyorum. Bu haftasonu randevum var.20 haftamdayım. Bakalım detaylı isteyecek mi?

beyazbulut gökmen bey detaylı ult.sonrası cd veriyor mu?

betulygt bu arada tebrik ederim.oğlunu kucağına almışsın.Demek Mehtap hanımla normal doğum yapıldı. Darısı başımıza :)

Betulcum merhaba,hayırlı olsun dogum yapmıssın,masallah cok tatlı:ecrin_bebek: yazılarını görüyordum formda,ben de mehtap hn ı cok sevıyorum ve cok da memnunum,şeker gibi bir bayan,4. ayım doluyor ve normal dogumdan hala korkuyorumm,bos bı vaktınde bısıler yazar mısın,kolay mı oldu,Mehtap Hn ın tutumu nasıldı felan? cok saol,saglıkla büyütt emia.s.

Selam Zeyned bende başından beri Mehtap hanıma gidiyorum. Bende normal düşünüyorum. O yüzden betülün görüşleri benim içinde önemli.. Deneyimlerimizi paylaşalım. Seni ekledim listeme

Selam Zeyned bende başından beri Mehtap hanıma gidiyorum. Bende normal düşünüyorum. O yüzden betülün görüşleri benim içinde önemli.. Deneyimlerimizi paylaşalım. Seni ekledim listeme

Merhaba Melekcim,ben de basından beri Mehtap Hn a gidiyorum,dogumu da orada düşünüyorum Allah nasip ederse..Seni ekledim,kacıncı haftandasın?İkili test sonuclarımı aldım bugun,gayet güzel cıktı,çok sevindim..hihoyyyt

X