Kızlar her ne kadar oncekı kadar vakıt bulamasamda yınede sık sık gırıyorum sıteye ancak bu topiğe hıc bakmadım sımdıde öyle bı bakayım dedım tesadufen gordum yazılarınızı keske özel mesaj yada zıyaretcı mesjı fılan atsaydınız daha cabuk yanıtlardım..
betulcum detaylı yanıtların için çokk tsk ler kuçucuk bebeinden zaman ayırıp yazdıgın icin ayrıca tsk.
oda valla benim için onemli zaten nahos bir islem yasıyoruz ameliyat sonuçta benim moramili yerine getiren seyler oda vs oluyor.
suit farkı vermeye gerek yok abartmayalım :) odalar genis ise yeterli:)
dogum hikayeni okudum valla bende ilkini iyiki sezaryanla dogurmusum dedim. allah korusun en korktugum seylerden biri norma l dogum esnasında bebege birzarar gelmesidir. o yuzden riske atmam sezaryan yaparım hemde kendi canım için :) ben o dayanılmaz agrıları cekmek asla istemem. sezaryan buyuk konfor
hele ben epidural sezaryan yapmıstım hiç birsey hissetmeden guzelce ameliyatımı oldum saatlerce uyusuk kaldım gelen giden herkesle muhabet ettim rahatca bebegimi incelimistim hey gidi gunler :) sene 2000 den bahsediyoruz tabi o zaman yeni idi epidural epey korkmustum allahtan bel agrısı vs gibi etkiler kalmadı olmadı bende hiç.
iuyusmamak hiç uyusmamak nası birsey betul ben anlamadım boyle birsey oldugunda duymadım
bana tek soylenen bazı kisilerde 3-4 saat sonar uyusukluk geçiyor bazı kisilerde benim gibi 8 saat uyusuk kalınabiliyormus ama hiç uyusmamayı sahsen duymamıstım çok ilginç. cidden yazık olmus paraya ama neyse saglık olusn
tekrar gule gule buyut oglunu