Mecburlar mı?

Aynen bu iyi bir cümle olmuş. Ben çeyiz meselesinde çok tartıştım keşke siz de hiçbir şey yapmasaydınız diye. Şimdi aynı konuyu bebek eşyasına da taşır diye aklımı kurcaladı.

Öyle bir şey yazmadım ki, o yüzden soruyu anlayamadım. Bizim zaten kimsenin yardımına ihtiyacımız yok çok şükür.
O zaman sorun yok.
Buraya yazdığınız son cümleyi,
kayınvaldenize de söyleyip susturun kendisini.
Madem ihtiyacınız yok
ayrıca eşiniz de arkanızda,
kvnizin söyleyecekleri sizi niye tedirgin ediyor?
Kusura bakmayın ama ben sizi,etki altına alıp, pasifize ettiklerini algıladım yazdıklarınızdan.

Bizim eşya borcumuz yok ama alınacak bir sürü eksiğimiz var ama biz diyoruz az para biriktirelim de ilerde rahat ederiz.
Aileniz sizin düğününüz için kredi ve çekmiş ve hala onu ödüyorlar değil mi ondan bahsediyorum onlar sizin için borç öderken eşiniz babasının araba borcuna yardım ediyor annesinin eşyalarını yeniliyor, ben yerinizde olsam birikim yapacağına babamın ödediği krediye yardım ederim.

Biz sadece araba ya 7 ay ödedik 380 tl. Eşyalarını kendisi değişti fakat bu bile sinir bozucu madem durumun var kendi borcunu kendin öde. Eşime dedim o kadar aile önemliyse ben ağaç kovuğundan çık adım benim ailem de sıkıntıda. Bu konular aramızda uzunca sürdü ben atanırsam inşallah aileme az da olsa destek olacağım. Zaten şuan onlara veriyoruz hala onları ki bir de bizim ufak tefek borcumuz bitsin...

Aynen bu iyi bir cümle olmuş. Ben çeyiz meselesinde çok tartıştım keşke siz de hiçbir şey yapmasaydınız diye. Şimdi aynı konuyu bebek eşyasına da taşır diye aklımı kurcaladı.
Keşke ceyizde de böyle yapmasına izin vermeseydiniz ama olan olmuş. Sınırınızı çizin haddini bilsin kv. Yada ailenle hiç bi şekilde karşılaştırma ki söylemeye fırsat bulamasın. En son aynı şeyr devam ediyorsa yaptıysan torununa yaptın benim ailemin başına vurmak için yaptıysan yapmasaydın de e artık susar.

Ya evet o da doğru her ay 400 tl yi anneme versem o da yapardı derim.

Valla size yüzde yüz katılıyorum okurken resmen sinirlendim bende aile o kadar borç altına girmiş tekrar mi girsin madem durumunuz musait siz yapın o zaman yazık o aileye emekli maasla kredi ödemek çok zor

Kayınvalide neden herşeye karışıyor sanki evin içinde yaşıyor

Bu dediğini ev konusunda yaptı bana. Ben aldım evi size ven aldım. Sen de benim her istediğimi yapacaksınız getirdi lafı. Eşime dedim çıkalım bu evden. O zaman kv 360 derece döndü. Dedim eşim bir başkasıyla evlense o oturacaktı bu evde ben evlendim ben oturuyorum sen oğluna yaptın bu evi. İstemiyorsan çıkarız gideriz. Uzun zamandır ev konusu yok.

Kimse birşey almak zorunda değil. Bir hediye alınır durumları varsa altın o kadar. Bizde bebeğin masraflarını kız tarafı yapar diye bir adet yok. Kv derse böyle şeyler cevabın verirsiniz. Ayrıca ailenize de sizin yerinizde olsam geri öderdim çektikleri krediye.

Bak nabzını öğrenmişsin bundan sonra böyle davranman gerekiyor demekki anlaması için.
Kv eşimle eve ortaklar. Benim evim diyor. Henüz ben o evde değilim bir seneye taşıncaz ben gelince kardeşlerini toplayıp gelip kalacaklarmış öyle siyo bende eşime üçün birini gösterdim. :)

Canım, benim 3 aylık bir kızım var çok şükür. Kimsede bir şey almadı. Kendimiz aldık. Babam küpe beğenip almış biraz büyüyünce taksin diye. O kadar yani. Illa birisinin bisey almasına gerek yok

Bende tam olarak bu yüzden neden çocuk yaptınız diye sormuştum.
Hayır ben 1 buçuk yıllık evliyim. İlk 6 ay bu dediğinizi yapmaya çalıştılar. Ama şuan bana yaklaşamıyor bile çünkü beni bırakmaz dediği oğlu benim haklı olduğumu bildiğinden hep yanımdaydı, kızı hep beni destekledi. O yüzden bana çok fazla yanaşamıyor fakat bebeği bahane edip tekrar bir maraz sokacak diye korkmuyor da değilim. Çünkü biktim... bir an önce atanıp uzaklaşmak istiyorum.

Mesleğime tam anlamıyla başlayayım ben onlara destek olucam inşallah.

Allah yardımcın olsun bebekten sonra yine aynısını yaparsa yine tavrını belli et. Oda öyle işte napıcan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…