Arkadaşlar benim konularımı az çok bilen bilir. Kv ile neler yaşadığımı, bana neler ettiğini. Şimdi bebeğimiz olacak Allahın izniyle. Kv her yaptığını söyleyen, karşılığını bin kat bekleyen bir insan. İstediği olmayınca hakaretlere başlayan biri. Bebeğimiz için de yine hazırlıklar içinde. Onların arabası için 7 aydır 380 tl ödüyoruz, eşim biz evlenmeden önce söz vermiş baba sen al ben yardim ederim. Bu konuda ayrı tartıştım sen neye dayanıp böyle bir söz verdin diye. Biz onların borcunu öderken kv anneler günü diye eşine tüm yolluklarını değiştirtmiş. Geçen de stor perde yaptırmış. Yani hem ihtiyaçları var gibi davranıp hem de zevklerinden geri durmuyorlar. Biz de borç ödüyoruz. Benim ailem ise biz evlenirken kredi çekti 20 bin hala onu ödüyor. Akşam annemle konuştum dedi kızım sen bana anne şu şu lazım olur de alayım kıyafet-ıvırzıvır , yapabilirsek bi de çeyrek yaparız. Ama büyük bi maddi destekte bulunacak gücümüz yok. Kv çeyiz alma zamanı annemi çok ağlattı laf sokmalarıyla. Ki öyle az bir şey de yapmadılar bir emekli maaşı var babamın bi de kredi çektiler. Yatak odası aldık, l koltuk aldık 4 bine, perde, yolluk, ıvır zıvır mutfak eşyaları derken bir sürü masraf yaptık. Düğün de bizim ikamet ettiğimiz yerde oşdu gelen gidenle hep ailem meşguldü. Şimdi annem diyor biz oraya gelince bana yine şunu alsaydınız, biz şunu yaptık bunu yaptık demez inşallah. Ben eşimle konuştum o da dedi kimse bir şey yapmasa da olur. Bizimkiler merak ediyor yapıyor, dedim o zaman annen benim anneme o mutlu günümüzü zehir etmesin. Şimdi benim ailem kız ailesi diye bebeğim için illaki bir şey yapmak zorunda mı? Ablama durumları vardı altın takıp, bebek arabası için 800 tl yardim etmişlerdi. Bi de kıyafetlerinin bir kısmını almışlardı. Ama o zaman ne benim evliliğim vardı ortada ne de kredi. Şimdi annem diyor kızım elimizde olsa yapmaz miyiz? Benim tedirgin olmamı gerektirecek bir durum yok değil mi?çocuk benim çocuğum ille masrafını birilerine yüklemem gerekmiyor heralde. Oldu ki bu dediklerime maruz kaldım nasıl bir tepki versem doğru olur? Çalışıyorum 7 aydır, öğretmenim.
Ek: benim zaten çocuğum için her şeyi alacak çok şükür.