- 30 Mayıs 2016
- 2.075
- 4.423
- 133
Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı sa nasip etsin canımEvet cicemmm ya hamileymisim onca badireden sonra kirmizi cift cizgi gördüm bugün sonra kan testi yaptim hamileymisim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı sa nasip etsin canımEvet cicemmm ya hamileymisim onca badireden sonra kirmizi cift cizgi gördüm bugün sonra kan testi yaptim hamileymisim![]()
Amin canim en kisa zamanda da sana nasip eder insAllahAllah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı sa nasip etsin canım![]()
Amiiiin inşAllah canımAmin canim en kisa zamanda da sana nasip eder insAllah![]()
InsAllahAmiiiin inşAllah canım![]()
canım anlamana gerek yok kan uyuşmazlığınız var zaten benim de ilk eşimle böyleydi ama tam tersi ben negatif o pozitifti bilmen gereken şey ilk gebeliğinde düşük bile olsa doğum ya da düşükten sonra 72 saat içinde iğne vurulman gerekiyor ben düşükten sonra vurulduğunu bilmiyordum 2 bebeğimi kaybettim bu yüzden doktorundan bilgi al mutlakaMerhaba arkadaşlar bende araniza yeni katildim
2017 agustos ayindan 15 nisan 2019 tarihine kadar dogum kontrol hapi kullandim. Eşim ile artık bir bebek düşünüyoruz inş. Benim için ilk deneyim olacak.
Öncelikle hapi biraktiktan sonra 19 nisanda hasta oldum. Sizce biraz daha bebek icin beklemelimiyim. Haptan hemen sonra hamile kalınca herhangi bir sorun olur mu?
Bu arada benim kan degerim Arh +
Eşimin Arh - herhangi bir kan uyuşmazlığı olup olmadığını nasıl anlarım. Simdiden ilginiz için teşekkür ederim bana yardımcı olmanız dileğiyle..:)
Tesekkur ederim ilgin icin ama arastirdigim hr yerde kan uyusmazlisi anne negatif baba poziitif olunca oluyormus en iyisi dedigin gibi doktorla konusmakcanım anlamana gerek yok kan uyuşmazlığınız var zaten benim de ilk eşimle böyleydi ama tam tersi ben negatif o pozitifti bilmen gereken şey ilk gebeliğinde düşük bile olsa doğum ya da düşükten sonra 72 saat içinde iğne vurulman gerekiyor ben düşükten sonra vurulduğunu bilmiyordum 2 bebeğimi kaybettim bu yüzden doktorundan bilgi al mutlaka
haptan hemen sonra hamile kalmanın hiçbir sakıncası yok bu şekilde hamile kalıp sağlıklı bebeği olan çokkk var hayırlısı olsun hakkında
olabilir bizim ben negatif baba pozitifti çünkü ama sen dediğin gibi doktoruna sor yine de canımTesekkur ederim ilgin icin ama arastirdigim hr yerde kan uyusmazlisi anne negatif baba poziitif olunca oluyormus en iyisi dedigin gibi doktorla konusmak
Canım kan uyuşmazlığı yok sizde. Bizde var mesela. Nasıl oluyor.. Ben 0 rh- eşim A rh + . Anne negatif baba pozitif olursa oluyor. Sizde yok yaniMerhaba arkadaşlar bende araniza yeni katildim
2017 agustos ayindan 15 nisan 2019 tarihine kadar dogum kontrol hapi kullandim. Eşim ile artık bir bebek düşünüyoruz inş. Benim için ilk deneyim olacak.
Öncelikle hapi biraktiktan sonra 19 nisanda hasta oldum. Sizce biraz daha bebek icin beklemelimiyim. Haptan hemen sonra hamile kalınca herhangi bir sorun olur mu?
Bu arada benim kan degerim Arh +
Eşimin Arh - herhangi bir kan uyuşmazlığı olup olmadığını nasıl anlarım. Simdiden ilginiz için teşekkür ederim bana yardımcı olmanız dileğiyle..:)
Ay ins tesekkur ederim cnm ilgin icinCanım kan uyuşmazlığı yok sizde. Bizde var mesela. Nasıl oluyor.. Ben 0 rh- eşim A rh + . Anne negatif baba pozitif olursa oluyor. Sizde yok yani![]()
Takvimlere çok güvenilmiyor kaç günde bir oluyorsunuzOvulasyon tarihim takvime göre haftasonu oluyor ve hafta sonu eşimin gece vardiyasında olduğunu öğrendimovulasyon dışında hamiş kalanlar var mı umudumu kaybetmeli miyim mayıstan yana
27 28 günde bir oluyorumTakvimlere çok güvenilmiyor kaç günde bir oluyorsunuz
Kaç gün sürüyor ne zaman bitti regliniz27 28 günde bir oluyorum
28 nisanda başladı 2 mayısta bitti 5 gün sürdüKaç gün sürüyor ne zaman bitti regliniz
Cumayı değerlendirir Pazartesi evde olursa Pazarteside devam edin sperm rahimde 3-5gün canlı kalıyor. Bi sorun yoksa kalitesinde o yüzden sıkıntı yok28 nisanda başladı 2 mayısta bitti 5 gün sürdü
Perşembeyi değerlendirdik bugün de değerlendirebiliriz. Çarşambaya kadar yok maalesef gecedeCumayı değerlendirir Pazartesi evde olursa Pazarteside devam edin sperm rahimde 3-5gün canlı kalıyor. Bi sorun yoksa kalitesinde o yüzden sıkıntı yok
Olsun sen bugünü değerlendir takdir Allah'ınPerşembeyi değerlendirdik bugün de değerlendirebiliriz. Çarşambaya kadar yok maalesef gecede
Ay inşallah bugün sol kasık ağrım var ve şeffaf akıntım vardı bir umut inşAllahOlsun sen bugünü değerlendir takdir Allah'ın