Mayısta Gebelik Düşünenler Buyursun

Evet cicemmm ya hamileymisim onca badireden sonra kirmizi cift cizgi gördüm bugün sonra kan testi yaptim hamileymisim 😊😊😊
Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı sa nasip etsin canım:emir_bebek::nazar:

Kızlar selam benım ilişki üstünden tam 6 gün geçti.tam yumurtlama günüydü.ve 28 gunde 1 düzenli adet görürüm.ama onun haricinde bı sorunum varı yokmu bilmem.tek sefer ilişki yaşadım. bunca zaman hiç bişey yoktu.sanki bugün kafam bi sersem gibi. yani psıkolojıkte olabilir tabi. ama benım ilk denemem diye hiç umudum yok.içimden bi his olmıycak diyor zaten. ama kafam bi değişik.sizin fıkırlerınız neler

Merhaba arkadaşlar bende araniza yeni katildim
2017 agustos ayindan 15 nisan 2019 tarihine kadar dogum kontrol hapi kullandim. Eşim ile artık bir bebek düşünüyoruz inş. Benim için ilk deneyim olacak.
Öncelikle hapi biraktiktan sonra 19 nisanda hasta oldum. Sizce biraz daha bebek icin beklemelimiyim. Haptan hemen sonra hamile kalınca herhangi bir sorun olur mu?
Bu arada benim kan degerim Arh +
Eşimin Arh - herhangi bir kan uyuşmazlığı olup olmadığını nasıl anlarım. Simdiden ilginiz için teşekkür ederim bana yardımcı olmanız dileğiyle..:)
canım anlamana gerek yok kan uyuşmazlığınız var zaten benim de ilk eşimle böyleydi ama tam tersi ben negatif o pozitifti bilmen gereken şey ilk gebeliğinde düşük bile olsa doğum ya da düşükten sonra 72 saat içinde iğne vurulman gerekiyor ben düşükten sonra vurulduğunu bilmiyordum 2 bebeğimi kaybettim bu yüzden doktorundan bilgi al mutlaka
haptan hemen sonra hamile kalmanın hiçbir sakıncası yok bu şekilde hamile kalıp sağlıklı bebeği olan çokkk var hayırlısı olsun hakkında

canım anlamana gerek yok kan uyuşmazlığınız var zaten benim de ilk eşimle böyleydi ama tam tersi ben negatif o pozitifti bilmen gereken şey ilk gebeliğinde düşük bile olsa doğum ya da düşükten sonra 72 saat içinde iğne vurulman gerekiyor ben düşükten sonra vurulduğunu bilmiyordum 2 bebeğimi kaybettim bu yüzden doktorundan bilgi al mutlaka
haptan hemen sonra hamile kalmanın hiçbir sakıncası yok bu şekilde hamile kalıp sağlıklı bebeği olan çokkk var hayırlısı olsun hakkında
Tesekkur ederim ilgin icin ama arastirdigim hr yerde kan uyusmazlisi anne negatif baba poziitif olunca oluyormus en iyisi dedigin gibi doktorla konusmak

Tesekkur ederim ilgin icin ama arastirdigim hr yerde kan uyusmazlisi anne negatif baba poziitif olunca oluyormus en iyisi dedigin gibi doktorla konusmak
olabilir bizim ben negatif baba pozitifti çünkü ama sen dediğin gibi doktoruna sor yine de canım

Merhaba arkadaşlar bende araniza yeni katildim
2017 agustos ayindan 15 nisan 2019 tarihine kadar dogum kontrol hapi kullandim. Eşim ile artık bir bebek düşünüyoruz inş. Benim için ilk deneyim olacak.
Öncelikle hapi biraktiktan sonra 19 nisanda hasta oldum. Sizce biraz daha bebek icin beklemelimiyim. Haptan hemen sonra hamile kalınca herhangi bir sorun olur mu?
Bu arada benim kan degerim Arh +
Eşimin Arh - herhangi bir kan uyuşmazlığı olup olmadığını nasıl anlarım. Simdiden ilginiz için teşekkür ederim bana yardımcı olmanız dileğiyle..:)
Canım kan uyuşmazlığı yok sizde. Bizde var mesela. Nasıl oluyor.. Ben 0 rh- eşim A rh + . Anne negatif baba pozitif olursa oluyor. Sizde yok yani 🤗

Kızlar sat dündü ovulasyon tahmini ne zaman başlar ya da değerlendirmeye başlamak mı lazım ovulasyon beklemeden

Ovulasyon tarihim takvime göre haftasonu oluyor ve hafta sonu eşimin gece vardiyasında olduğunu öğrendim:KK43: ovulasyon dışında hamiş kalanlar var mı umudumu kaybetmeli miyim mayıstan yana

Cumayı değerlendirir Pazartesi evde olursa Pazarteside devam edin sperm rahimde 3-5gün canlı kalıyor. Bi sorun yoksa kalitesinde o yüzden sıkıntı yok
Perşembeyi değerlendirdik bugün de değerlendirebiliriz. Çarşambaya kadar yok maalesef gecede

Back
X