- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test bozuk canımTestte sorun var galiba
Hoşgeldiiiin hadi inşallahBende varım bendeeeenisanda olmadı mayısta olur İnşallah
![]()
Hoşbuldukk inşallahHoşgeldiiiin hadi inşallah![]()
3 gün sonra benimde bat var ama test yapmadımHoşgeldin o zaman
Dün akşam dayanamayıp test yaptım ama negatiftibakalım 3 güne regl olmazsam yine yapıcam
3 gün sonra benimde bat var ama test yapmadım
Test bozuk canım
[/QYUOTE]
Yapmiycm test artik ya pazartesini bekliycem genelleme bugün adet günüm ama son 3 ay dir 4 gun gecikiyor sali gunu adet gunum olmazssm belli olur hic adet belirtim de yok
Yedi yıl önce doğdu oğlum ikinci bebek için uğraşıyoruz iki defa hamile kaldım ama biri düştü diğerinin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım . Nisa’nın dördünde kürtaj olmuştum hiç korunmadık ama sanmıyorum kalbi duran bebeğede dört yılda anca hamile kalabilmiştimTesekkur ederim cnm ilgin icin dogdu bebegin bekliyormusun :)
Olmazssin insAllah gec dollenme olmuştur.Tamam pazartesiye olmazsan kan verceksin ama bak ona göre. Benim de bugün olmam lazım ama hala bende de tık yok psikolojik heralde bir de sistit olcak gibi yanmam var ya![]()
Öyle yapıyorum canım ben de nasipOlmazssin insAllah gec dollenme olmuştur.
Bakalim cnm pazartesiye belli olur yada sali gunune adet olucm gibi hafifte agrim var.dikkat et kendine fazla düşünme oluruna birak
Hayırlısı tabiÖyle yapıyorum canım ben de nasip
Naptin adet oldunmu.cnmÖyle yapıyorum canım ben de nasip
Evet dün oldum ben sen naptınNaptin adet oldunmu.cnm
Aaaaaa şimdi gördüm takvimini yaaa cidden mi varmış demiHayırlısı tabi
Evet cicemmm ya hamileymisim onca badireden sonra kirmizi cift cizgi gördüm bugün sonra kan testi yaptim hamileymisimAaaaaa şimdi gördüm takvimini yaaa cidden mi varmış demi![]()
Evet cicemmm ya hamileymisim onca badireden sonra kirmizi cift cizgi gördüm bugün sonra kan testi yaptim hamileymisim![]()
Valla öyle umudum 0 dı Rabbimin emrine kurban olayim olunca oluyor iste .Bak hic inanmadigin halde hamileymissin :))) cok sevindimmm:)
Valla öyle umudum 0 dı Rabbimin emrine kurban olayim olunca oluyor iste .
Teşekkürler cnm.
Aminnn insAllah ne kadar kafaya takarsan olmuyor bu buyuk gercekArtik darisi basimiza:) tum isteyenlere Allah nasip etsin insallah