Hecc umdum yok ama bakalim cnmBence bebiş var sende demedi deme![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hecc umdum yok ama bakalim cnmBence bebiş var sende demedi deme![]()
Umut olcak olmalıHecc umdum yok ama bakalim cnm
Giz ne bilim dur gidim bahim son hali ne testinUmut olcak olmalı![]()
Hahhaha koş ben sabah baktım tek kırmızı hooop çöpeGiz ne bilim dur gidim bahim son hali ne testin
Bahtim rengi dağılmış belli olmuyor. Heralde benim umudumda çöpe gidecahHahhaha koş ben sabah baktım tek kırmızı hooop çöpe
Bahtim rengi dağılmış belli olmuyor. Heralde benim umudumda çöpe gidecah![]()
Giz bene umutsuz gonusacan diye bekliyorum sen eyce umut verirsenTesti tekrarla yarın sabah
bak son haliTesti tekrarla yarın sabah
Umutsuzluğu yasaklıyorum ondanGiz bene umutsuz gonusacan diye bekliyorum sen eyce umut verirsen
Var bence vaaaarbak son hali
Oy oy dünyadan galdirsan keske☺Umutsuzluğu yasaklıyorum ondan![]()
Giz yarini dört gozle bekliyorum hep sen umut verdin dur bakalim yarin ne olacakVar bence vaaaar
Kolay.olsaydi iyi olurduNeden olmasın
![]()
Kan uyuşmazlığını hamile olduğunuzda doktorunuza söylemelisiniz bu arada bende Doğum kontrol ilacını bıraktığım ay hamile kalmıştım sıkıntı olmaz yaniMerhaba arkadaşlar bende araniza yeni katildim
2017 agustos ayindan 15 nisan 2019 tarihine kadar dogum kontrol hapi kullandim. Eşim ile artık bir bebek düşünüyoruz inş. Benim için ilk deneyim olacak.
Öncelikle hapi biraktiktan sonra 19 nisanda hasta oldum. Sizce biraz daha bebek icin beklemelimiyim. Haptan hemen sonra hamile kalınca herhangi bir sorun olur mu?
Bu arada benim kan degerim Arh +
Eşimin Arh - herhangi bir kan uyuşmazlığı olup olmadığını nasıl anlarım. Simdiden ilginiz için teşekkür ederim bana yardımcı olmanız dileğiyle..:)
Tesekkur ederim cnm ilgin icin dogdu bebegin bekliyormusun :)Kan uyuşmazlığını hamile olduğunuzda doktorunuza söylemelisiniz bu arada bende Doğum kontrol ilacını bıraktığım ay hamile kalmıştım sıkıntı olmaz yani
Çok mu damlattın naptın bi daha çek bakimSabahki testim ve yine silikkessin negatif inanmıyorum bu testlere ya
Yok kiz az damlattim adet zamanlarim ya diyorum hormonlar yüksek ondan oyle çıkıyor diye.cekim durÇok mu damlattın naptın bi daha çek bakim