- 2 Mayıs 2019
- 707
- 633
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar. Bata son 6 gün. İnsan takmayı diyor ama nafile. Hele geçen ay çok stres yaptım. Bu ay yine bir nebze daha iyiyim. Sizlerde var mı bir gelişme
Yok canım hiç bişey. Biraz akıntı var okadar. Kafam da karışık zaten. 18-19u çatlama okduö17-18-19 da da ilişki oldu. Adet döngüm 23-24 gün. Normalde önümüzdeki çarşamba hasta olmam lazım ama yumurtlamadan 14 gün sonra regl başlar muhabbeti kafamı karıştırdı.Benim de bat 3 bekliyoruz. Belirtin falan var mı peki?
Sende var mı belirtiBenim de bat 3 bekliyoruz. Belirtin falan var mı peki?
Sende var mı belirti
Merhaba kizlar benimde regle 5 gun var orucluyum asiri midem bulaniyor suan.sanki regl olcm gbi belim agriyo .s cok hamis kalmak istiyorum inssallh tutmstr bu ay
Insallah tutmustur bu ay benmde 5 gun var agrilarm var ama kesin regl olurm bnde umutsuzum.sGöğüslerimin şiş ama regl belirtisi büyük ihtimalle henüz regl için bel ağrım falan başlamadı. Uyku halim çok fazla oruca bağlıyorum onu da anlıycağın bu ay umutsuzum :/
Aslinda degerlendirdim ama niye tutmuyo ben anlamiyorim sizlerdemi bukadar cok ugrasiyorsunuz acaba ??İnşAllah tutmuştur doğru zamanları değerlendirdiysen umudunu kaybetme
Aslinda degerlendirdim ama niye tutmuyo ben anlamiyorim sizlerdemi bukadar cok ugrasiyorsunuz acaba ??
Yaklasik 6 yada 7 ay kadar olcak iste.benmde 5 gun var belkii iste cok istiyoruz bende internetten hesapladm ama nekdr dgru blmyormki bndemi ovuslasyn testi sipars versem acabaHer bebiş isteyen çok uğraşıyor emin ol. Ben bu ay regl olursam diye ovulasyon testi sipariş verdim hazır bir şekilde haziranı da beklemeye başladım dile. Mayıstan yana ümidim yok artık regl bekliyorum 3 günüm var bakalım. Kaç aydır deniyosunuz?
Yaklasik 6 yada 7 ay kadar olcak iste.benmde 5 gun var belkii iste cok istiyoruz bende internetten hesapladm ama nekdr dgru blmyormki bndemi ovuslasyn testi sipars versem acaba
Hmm siz nekadar suredir ugrasiyorsunuzzBen şimdiye kadar programla takip ediyordum yumurtlamayı ama hata olabiliyormuş o yüzden kesin bilmek için test yapıcam haziranda
Hmm siz nekadar suredir ugrasiyorsunuzz
Evet yenisiniz insallah olur gercekten Allah kimseyi cocuksuzlukla sinamasin insallah bebislermz olur bizimde biraz daha ugrasicam olmadi doktr gdicz esimleAslında benim daha yeni diyebilirim 4 ay oldu![]()
Doktor 1 seneyi geçmeyince gelmeyin diyor 3 yıl önce pco teşhisi konmuştu bana o yüzden olmadığı her ay korkuyorumEvet yenisiniz insallah olur gercekten Allah kimseyi cocuksuzlukla sinamasin insallah bebislermz olur bizimde biraz daha ugrasicam olmadi doktr gdicz esimle
Evet biliyorum pco teshisi ne oluyorki.insallah kalirsin hamile yaa insallah bnde kalirim zaten hamis kalsamm hemen burdan duyuruurmmmDoktor 1 seneyi geçmeyince gelmeyin diyor 3 yıl önce pco teşhisi konmuştu bana o yüzden olmadığı her ay korkuyorum
Polikistik over sendromu canımEvet biliyorum pco teshisi ne oluyorki.insallah kalirsin hamile yaa insallah bnde kalirim zaten hamis kalsamm hemen burdan duyuruurmmm![]()
Hayırlısı diyip beklicez canımGöğüslerimin şiş ama regl belirtisi büyük ihtimalle henüz regl için bel ağrım falan başlamadı. Uyku halim çok fazla oruca bağlıyorum onu da anlıycağın bu ay umutsuzum :/